UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UUUUU, pa danashnji utisak dana je ono bash wau!
U stvari moja mama je danas imala roditeljski,pa nije bilo nishta da se kaze u vezi mene,ja sam good girl...ali stwarno...;)
Ceo dan smo vrishtali i jurili po shkoli gadjajuci se chepovima od flasha..(pajseri.....)neko me je puko u glavu...i tako...ma danas je bilo vrh kako tek moze da bude....

Moj utisak dana ....
LOODILO .... cele nedelje sam bio nervozan i nisam imao pojma kako to da sredim... Danas sam saznao da se u Kraljevu otvara PaintBall klub (ja sam inace fanatik za te stvari) i mnogo sam srecan zbog toga. Najzad neshto shto ce da mi oduzme vishak energije (i da mi pomogne da smrsham). inace to mi je bila prva lepa vest koju sam cuo u zadnjih 10 dana, tako da sam josh veseo i nemogu da skinem kez sa lica. :)

Znaci show ..... Momci sa crvenim trakama na ruci su tijumfovali u odnosu na plave.... Suvisho je reci u kom timu sam bio :p .... 4:0 krajnji rezultat ..... moj licni rezultat je :
0 x pogodjen
7 x utepao plavca
90 x ispalio bombonicu
1.2 kg smrshao
pobednici.jpg

Gubitnici.jpg

Bilo je Extra .... idemo opet !!!

Znaci show ..... Momci sa crvenim trakama na ruci su tijumfovali u odnosu na plave.... Suvisho je reci u kom timu sam bio :p .... 4:0 krajnji rezultat ..... moj licni rezultat je :
0 x pogodjen
7 x utepao plavca
90 x ispalio bombonicu
1.2 kg smrshao
Pogledajte prilog 35332

Pogledajte prilog 35333

Bilo je Extra .... idemo opet !!!

hej,'si stvarno smrsao?
daj bre da posetim i ja to cudo, ide leto:mrgreen:

Ma poenta je povesti amatere koji neznaju da pucaju i odrati ih ko zute ... Dobro je za podizanje morala, a i imash posle koga da zajebavash na ulici :lol: ... imace teren nije veliki da bi imalo mesta za shtekanje, a i imao sam drugara koji mi je bio dobar zaklon ... (ne mislim na drugara Gorana, jel ni on nije nijednom pogodjen) :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back