SENA FR
Ističe se
- Poruka
- 2.043
O, Seno, dobrodošla nazad!![]()
moze da se kucka gde god da si... samo treba malo vise vremena
kad si van BG.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O, Seno, dobrodošla nazad!![]()
ista te pozdravlja!

vise nisi chupka = glupka
CESTITAMO !!!!!![]()
Utisak dana: od juče nema više ispita.
Naviknucesh se .... nije to strashno... je svako jutro radim od 8, samo shto sam za zadnje 3 godine tri puta stigao na vreme na posao.

Eto, podseti me, baš danas pričam sa društvom o tome kako bi za nekih godinu, godinu i po trebalo da diplomiram, a nemam pojma šta ću posle...Ne mogu sebe da zamislim na poslu od 8 do 15 i tako svakog dana iznova i iznova...:|
Čime se ti baviš, 'leba ti? Pričaj, da odmah menjam struku!![]()
da teshko...pogotovo taj posao shto ti radish....pa znash kad bi kod mene dobio 1.din.za takvo radno vreme......niiiikkaaaadaaaja sam imao obicaj da krenem u shkolu a zavrshim ko zna gde ... i tako par nedelja... dodushe waki me navadio na ta nedela.... a sada odem na posao (kad stignem) pa onda odspavam tamo jednu turu, pa odgledam neki film i tada vec stize dorucak... onda posle klope odem na kafu po se vratim na posao i malo slusham muziku.... i onda onako premoren odem kuci kada mi se zavrshi radno vreme ... teshko je kada neko mora da radi...![]()