infidel
Domaćin
- Poruka
 - 3.051

hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, sto smo duhoviti
ja sam nosio bajica jednom prilikom, ne ponovilo se, kao ni ono od sinoc

ja sam nosio bajica jednom prilikom, ne ponovilo se, kao ni ono od sinoc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo kako bilo meni zadnja tri dana prodjoshe u spavanju... Dodushe sinoc popi pivo sa Wakijem i Cajkovskim i josh nekim ortacima na splavu... kasnije sam Infidela NOSIO kuci ..... Deshava se ... sve u svemu EXTRA....

i da ne zaboravim da se pohvalim...danas krenuh u teretanu!!!
valjda vise ledja nece da me bole, ***

Oooooo Čajkovski, to neki novi momenti! Gde si krenuo?
Ma pusti ti Šimija, diluje čovek autodelove, može se.![]()
Da, sinoc je odrzan jedan neformalni sastanak, na kome smo ogovarali preostale forumase![]()

Krenu moj Waki, ima da budem glavni baja u gradu, kad nabacim misice, pa krenem dzadom...nece biti te cure koja mi se nece svidjet'
krenuo sam u onu iznad Meridian Banke, skroz je ok
ima da budem k'o Bucko naciman
 . Inace sam se odrao u subotu u gradu tako da sam josh mamuran, znaci utisak dana mi je ... kako je jedan cuveni istorijski lik rekao (a ne mislim na Cak Norisa) "Ipak se okrece" !!!Blago tebi kada ti samo 3 kila prave problem ... ja planiram neku teretanu da se reshim 20kg koji su mi suvishni. Jeftinije mi je to nego da se bacim na neku lipsukciju. Inace sam se odrao u subotu u gradu tako da sam josh mamuran, znaci utisak dana mi je ... kako je jedan cuveni istorijski lik rekao (a ne mislim na Cak Norisa) "Ipak se okrece" !!!
Taman posla da se bas toliko zapustim...zato sada vec u akciju i tempo i ne odustaj.
(ja sinoc 100 trbusnjaka i 25 min bicikla).

napokon posle dve godine kod jedne iste profesorke sam dobila vetju ocenu od 2