Bufalo Bil
Domaćin
- Poruka
- 3.308
na koga se to odnosi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kvazi"drugove"koji diluju mojim trudom i zatucane penale sa pojedinih pdf-ova...Jedino ko mi sa ovog pdf-a skače po živcima je onaj Kulaža,J**ALA GA"KOCKA"!na koga se to odnosi?

Da vidimo, odakle da krenem...
Znam, poređaću sve hronološki! Jutros išla u laboratoriju, dala krv na analizu, buni me glandula thyraeoidea. U Idei gužva k'o da dele džabe. Kupila Milici na trgu papučice sa kucom, jedva je pristala da ih izuje malopre kad je pošla na spavanje. I jedva je pristala da ide na spavanje jer po njenoj logici, kad imaš papuče, ti si veliki, a kad si veliki, ne spavaš preko dana!
Opet sam švorc a nisam ni sestričini kupila poklon za materice, samo sam uspela sestriću da kupim jedne termo čarapice. Stigao mi je poklon od forumaša sa Sveta životinja, u pitanju je digitalni foto-aparat!
Nisu me ložili, sve ih
sa sve ljubimcima!
)... I ne, ne prodajem se jeftino 

crnjana, bile su jučekad su materice?
kasno ti je sad da juriš mamu 

kad su materice?

leleeee, i ja bih ljubio ma koga da mi pokloni digitalca (al Cannon IS 5)... I ne, ne prodajem se jeftino
Lep poklon mamo, respect![]()
Marka je nešto HP Photosmart, ima 4MP... Meni to ne znači ništa, bitno da škljoca i da su od svih baš mene odabrali. 
Veseli,opet pises postove za redom...
Nije to ništa, moj rekord je 7 zaredom na temi O svemu po malo na Svetu životinja. Uopšte, tamo nas ima mnogo ali je forum reorganizovan i nikako da se pohvatamo da smo svi u isto vreme tamo. Onda kreneš da iščitavaš, odgovaraš, komentarišeš...
Oprao kola...Konacno...Zaledio sam se ,ali bilo je vredno...

mimi's dad pre neki dan morao kroz gepek da ulazi, zaledila vrata od pranja!![]()
Kad se opetu kola,kederi se obrisu i premazu glicerinom(70 kinti u apoteci) i malo se ubaci u brave i miran si do sledece godine...

Odo da nastavim gde sam stao...neiskusan covek...Kad se opetu kola,kederi se obrisu i premazu glicerinom(70 kinti u apoteci) i malo se ubaci u brave i miran si do sledece godine...
Inace,prejedoh se,ali stvarno sam stoka...![]()
Znaci spremas se za kidanje u N.S.-u. Treba snage ,treba...Pola dana spavam.Treba sutra ustat' sabajle i izdržat' budan do četvrtka posle podne.Odo da nastavim gde sam stao...
![]()
Tako nekako...Znaci spremas se za kidanje u N.S.-u. Treba snage ,treba...
Majko mila...