UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio sam ultra dokon pa reših da napravim ovaj neverovatno prost logo:
68v6vk.jpg

Imam utisak da niko ne komentarise tudje utiske dana, vec svako muci svoju muku...izgleda da je to nasa realnost :)

mnogo je lepo vece, hladno , ali prava zimska idila

Pa zato i imamo chat temu.

Kupili smo danas veštačku jelku, rasklopila sam je i namontirala, još da joj nađem mesto i okitim je. Baš nemam volje za to, nisam imala ni kad sam bila mala, uradiću to zbog Milice.

Zadnjih nekoliko dana mi je glavni utisak to što su smislili ovi sa Sveta životinja.

Pozdrav Ledi:)

ima bre nesto u ostrini ovog zimskog vazduha....fakat nema virusa
sta fali, fino se natrontas i udaris po dzadi...Bog da te vidi...iako sam ja letnje dete, zima def.ima svojih cari

Da, kad gledaš kako se snegu raduju deca i kućni kučići. Onaj moj je sinoć skakutao od sreće kad je video da je sneg lep, suv!

I to što kažeš, pre neki dan se obradovah snegu kako nisam odavno. z:)

Al' kad spomenu ˝natrontavanje˝... Pola sata pre izlaska treba čoveku da se naobuče, pa još toliko da bi se presvukao kad se vrati. Muke! Leto - majica, šorc/farke & japanke i - ćao! Eh... Kad će to leto... :zima2:

Što kaže jedna mamina koleginica kad je stigla na posao, Ja više ništa u ormaru nemam, sve sam obukla!

Utisak dana moj bratanac pojeo svog kucnog ljubimca i jos se smeje zabavnu mu je.z:(( Imao je nekog zeca pa ga nesto naljutio,i dao ga dedi da skuva gulas od njega i pojeo ga sa apetitom

:eek::sad2: Jel neko video moju donju vilicu? Izgubila sam je na podu kad sam ovo pročitala. Bemmu život, kako to posle da izraste u normalnu osobu?! Tako mene Milica da naljuti pa da je ubacim u čorbicu od brokolija ili da je ukiselim sa koktel lukom i prokeljem? :roll: Pa pre neko veče sam otrčala da ostavim Milicu kod mojih da joj se osuše noge i pola sata tražila Gizma sve vreme strahujući da ću da ga nađem razmazanog po putu! A vreme je bilo :zima:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back