UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:think: Da vidimo, odakle da krenem... :idea: Znam, poređaću sve hronološki! Jutros išla u laboratoriju, dala krv na analizu, buni me glandula thyraeoidea. U Idei gužva k'o da dele džabe. Kupila Milici na trgu papučice sa kucom, jedva je pristala da ih izuje malopre kad je pošla na spavanje. I jedva je pristala da ide na spavanje jer po njenoj logici, kad imaš papuče, ti si veliki, a kad si veliki, ne spavaš preko dana! z:) Opet sam švorc a nisam ni sestričini kupila poklon za materice, samo sam uspela sestriću da kupim jedne termo čarapice. Stigao mi je poklon od forumaša sa Sveta životinja, u pitanju je digitalni foto-aparat! :D A ti, Veseli, crkni od muke, jel ti krivo, nja-nja-nja! z:plez: Nisu me ložili, sve ih z:kiss: sa sve ljubimcima!

kad su materice?

Lepo ti reče čovek, bile su juče. Al ja juče nisam imala volju da živim a ne nešto drugo! z:(

leleeee, i ja bih ljubio ma koga da mi pokloni digitalca (al Cannon IS 5 :P )... I ne, ne prodajem se jeftino :P
Lep poklon mamo, respect :)

Ma to je onako znak pažnje, da bi malo više gledali Gizma i Milicu. Baš tim redom, jerr to je ipak pf Svet životinja! z:mrgreen: Marka je nešto HP Photosmart, ima 4MP... Meni to ne znači ništa, bitno da škljoca i da su od svih baš mene odabrali. :zstidljivko:

Veseli,opet pises postove za redom...z:lol:z:lol:z:lol:

Nije to ništa, moj rekord je 7 zaredom na temi O svemu po malo na Svetu životinja. Uopšte, tamo nas ima mnogo ali je forum reorganizovan i nikako da se pohvatamo da smo svi u isto vreme tamo. Onda kreneš da iščitavaš, odgovaraš, komentarišeš...

Oprao kola...Konacno...Zaledio sam se ,ali bilo je vredno...

mimi's dad pre neki dan morao kroz gepek da ulazi, zaledila vrata od pranja! :hahaha:

neiskusan covek...z:p Kad se opetu kola,kederi se obrisu i premazu glicerinom(70 kinti u apoteci) i malo se ubaci u brave i miran si do sledece godine...

Inace,prejedoh se,ali stvarno sam stoka...:zstidljivko:

Uzeo posle neki silikon...

Imam i dalje miševe a mačku nisam uspela da maznem, nisam mogla da savladam nju , MIlicu i kesu granula za Gizma. Al' sam se zato raspitala-plastični transporter na rasklapanje košta 1800 a posuda za wc sa sve šupljikavom lopaticom za prosejavanje kake, ako sam dobro upamtila, oko 600.

Milica se slikala u krilu kod deda mraza u Foto Snežuljku, treba posle da podignem fotku i kalendar.

Poslednja izmena:
Izašla sam iz kuće juče oko pola 12 (prepodne), vratila se danas u pola jedan. U međuvremenu svratila kući dva puta na po sat vremena da se istuširam i presvučem, a vreme inače provela u kafiću, kafani, a sinoć/noćas u klubu. Sada ne vidim koliko mi se spava, a treba da idem, jel', na doček večeras. Al' sam barem divno raspoložena. :) Majko mila...
Ako me nema par dana na forumu, znači da spavam. Bar do 03. januara. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back