UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to nema veze sa premijerom iz ševeningena, čini mi se... ili ima?

Ради твог националног освешћења предлажем ти да прочиташ сабрана дела Др.Војислава Шешеља и то:

1) ИДЕОЛОГИЈА СРПСКОГ НАЦИОНАЛИЗМА
2) РИМОКАТОЛИЧКИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПРОЈЕКАТ ВЕШТАЧКЕ ХРВАТСКЕ НАЦИЈЕ
3) СВЕДОК ОДБРАНЕ СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА У ХАШКОМ ПРОЦЕСУ
4) АФЕРА ХРТКОВЦИ И УСТАШКА ***** НАТАША КАНДИЋ
5) ХАШКО ИНСТРУМЕНТАЛИЗОВАЊЕ ЛАЖНИХ СВЕДОКА
6) ПОНТИФЕКС МАКСИМУС САТАНИСТИЧКЕ ЦРКВЕ ЈОВАН ПАВЛЕ ДРУГИ
7) АНТИХРИСТОВ НАМЕСНИК ЗЛИКОВАЧКИ РИМСКИ ПАПА БЕНЕДИКТ 16
8.) ВАТИКАН ГЛАВНО САТАНИНО ГНЕЗДО
9) РИМСКА КУРИЈА ВЕЧИТО ЖЕДНА СРПСКЕ КРВИ

Прочитај па причај.Нађеш ли једну речцу да није у праву шта прича ја ти стојим на располагању да ме сатанизујеш.

Ima li većeg utiska od toga da gotovo polovina građana ove države podržava Nikolića i njegove političke ideje. Zamislite, godinama smo šetali ulicama, lupali u šerpe, neki su čak i živote reskirali, da bi danas veliki broj našh sugrađana hteo da sve to poništi, da nam svima (pa i njima samima) pljunu u facu. Ovo je utisak godine, utisak decenije, utisak veka.

Лутеру и ја сам шетао градом,жвиздао у пиштаљку и гласао 5 Октобра за ДОС.Ушао аутобусом са саборцима код Милутина да прославимо победу итд.Ниси једини.
Али ЈА и осталих 2 199 999 грађана Србије су резултат осмогодишњег рада Бирократске странке и њених партнера Коштуничића,експертичића и осталих

4jp6qh.jpg

САМО ДА СЕ ЗНА И ДА НЕ ЗАБОРАВИТЕ ГДЕ СМО СВЕ ПОБЕДИЛИ

meni se više dopada "britanski pederski isprdak toni bler".
a dopada mi se i "evropska k.u.r.v.a karla del ponte" i naravno "afera hrtkovci i ustaška k.u.r.v.a nataša kandić"
to moj premijer?

to je budala žedna pažnje, jeftina senzacionalistička duša, politikant koji se na sve načine trudi da podiđe malograđanima koji se lako kupuju - sa par psovki, par idiotluka i... veselo!!!

meni se više dopada "britanski pederski isprdak toni bler".
a dopada mi se i "evropska k.u.r.v.a karla del ponte" i naravno "afera hrtkovci i ustaška k.u.r.v.a nataša kandić"
to moj premijer?

to je budala žedna pažnje, jeftina senzacionalistička duša, politikant koji se na sve načine trudi da podiđe malograđanima koji se lako kupuju - sa par psovki, par idiotluka i... veselo!!!

Твој председник је глумац,и то лош а мој је Шумадинац из Бајчетине,Општина Краљево
da, i ja sam zabezeknuta kolektivnom amnezijom...
ali dobro, svako ima pravo na slabovidost.
Немој да вређаш.Говориш о 50% популације (а можда и више) Барем што се Краљева тиче нас под ''амнезијом'' има 60%.Потруди/те се да нас освестите ''ви'' гитарични

šumadinac je, dakle, karakterna osobina?
ako je tako, onda sam sklona da pomislim da je jako loše biti šumadinac.

ako misliš na borisa, boris je trenutno i tvoj predsednik, i biće do 2013. ne znam koliko ti je, može biti, teško to da prihvatiš.

ne znam da li da ti kažem da je i toma bio u vladi sa spsom... u najavi, ne dopada mi se. tačka. ali ja sam svoje rekla, a i šešelj je... od svih ljudi, toma najviše ćuti, zato što "on najbolje zna kako je to biti majka", kao što verovatno zna i kako je biti invalid, ili kako je to biti na margini društva. ali, bože moj, kampanja je jedan prljav rat...

on je glumac, a on sumadinac. simptomaticno kako si istakao njegovo srpstvo kao najveci kvalitet. ako taj covek nema drugih vecih vrlina od srpstva, da pariraju ovoj tadicevoj mani, onda dzaba ga bilo. da se razumemo, srpstvo je vrlina, ali nije jedina, niti je dovoljna.
a sto ti ne vidis da je toma veci glumac, istina neuporedivo gori, od tadica, to je vec druga tema.

Utisak dana....politika na utisku dana, a tema jos nije zakljucana? Nadam se da nece ni biti...Baby, svaka cast, pozitivno si me iznenadila...
Utisak zbog izbora...***, nista se nece promeniti, i dalje ce da nas ucenjuju ulaskom u evropsku uniju, sve do sledecih predsednickih izbora, kada ce se opet, izmedju dva kruga desiti, toboze, stvari od ogromnog nacionalnog znacaja, i svaka opoziciona stranka ima da nosi potecijalnu opasnost od vracanja u devedesete godine...Tadic i drugari nemaju nista pametnije za reci, a i zasto bi , kada raja naseda samo tako...tako da...zelim da porucim svima koji su glasali za Tadica - necete se vracati u devedesete godine, ali necete se ni maci od 2000.
ne zanosite se obecanjima zapada, oni nam nikada nisu pomagali
nisu ni Rusi, doduse, ali nas makar nisu bombardovali uranijumom
ne volim da se mesam u politiku, mrzim je iznad svega, ali ovo mi se prosto otelo iz grudi..
obecavam da cu teme politicke ubuduce da izbegavam, kao i svako komentarisanje

Ima li većeg utiska od toga da gotovo polovina građana ove države podržava Nikolića i njegove političke ideje. Zamislite, godinama smo šetali ulicama, lupali u šerpe, neki su čak i živote reskirali, da bi danas veliki broj našh sugrađana hteo da sve to poništi, da nam svima (pa i njima samima) pljunu u facu. Ovo je utisak godine, utisak decenije, utisak veka.

Jeste brate! Samo prolazi to! Nigde se to ne moze prihvatiti, a
do 2013 godine, pridruzice se oni demokratama. Za 5 godina
ce imati vremena da razmisle i treba da sednu da razmisle.
Znas kako, svaka cast svim svecima, ali mene mnogo ne
interesuje sta o nama ili meni misli neko iz 1300 godine pa i ranije
ili kasnije. Nama je potrebno da neko danas i u buduce razmislja
o ovom narodu.
Svaka drzava koja je isticala svoj nacion u istoriji se pokazalo da je
propala.
Ne kazem da ne treba cuvati i negovati tradiciju i biti to sto jesi,
ali sve sto je preterano nije to dobro.

pade mi kamen sa srca, majke mi.
ma, sve, sve, samo da nam premijer nije iz ševeningena, sve ćemo drugo lako...

Sada je sve lakse! Veruj mi da bolje disem, nije zbog mene,
znas da mogu da idem u Evropu i da to nije moj problem, ali
gledam oko sebe svaki dan, ljude koji nista nisu videli i ne
znaju za bolje, tako da im se ono sto su do sad videli cini najboljim,
pa mi bude krivo i zao.
ne mogu da zamislim drzavu ciji je premijer u seveningenu!

Utisak dana....politika na utisku dana, a tema jos nije zakljucana? Nadam se da nece ni biti...Baby, svaka cast, pozitivno si me iznenadila...
Utisak zbog izbora...***, nista se nece promeniti, i dalje ce da nas ucenjuju ulaskom u evropsku uniju, sve do sledecih predsednickih izbora, kada ce se opet, izmedju dva kruga desiti, toboze, stvari od ogromnog nacionalnog znacaja, i svaka opoziciona stranka ima da nosi potecijalnu opasnost od vracanja u devedesete godine...Tadic i drugari nemaju nista pametnije za reci, a i zasto bi , kada raja naseda samo tako...tako da...zelim da porucim svima koji su glasali za Tadica - necete se vracati u devedesete godine, ali necete se ni maci od 2000.
ne volim da se mesam u politiku, mrzim je iznad svega, ali ovo mi se prosto otelo iz grudi..

Браво!

Погледај ово.Тиче се музике ;) а вероватно ће ти бити утисак дана

A zamisli da se vracamo u 1800 i neku!?
Znaci ipak je bolja opcija 2000 ako nista drugo!
Mada ja ne mogu da uporedim zivot 2000 i sad.
Nije ni danas zlatno, ali je zlatno u odnosu na
predhodni period, treba priznati to!

to, čajki
svaka ti je na mestu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back