UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
šta ja da kažem kad nema slobodnih specijalizacija u sledećih XY godina, a moj osnovni faks traje 6 celih godina... užas.

et le_piaf* - nikada ne lažem u vezi sa svojim političkim opredeljenjem, jer nemam razloga, kao ni bilo ko od nas, uostalom. ali znači, koliko te moj lik&delo pogađaju da si morao sa mojim drugaricama ili kime već da raspravljaš o mom političkom ubeđenju... bože, svašta ću čuti...

šta ja da kažem kad nema slobodnih specijalizacija u sledećih XY godina, a moj osnovni faks traje 6 celih godina... užas.

et le_piaf* - nikada ne lažem u vezi sa svojim političkim opredeljenjem, jer nemam razloga, kao ni bilo ko od nas, uostalom. ali znači, koliko te moj lik&delo pogađaju da si morao sa mojim drugaricama ili kime već da raspravljaš o mom političkom ubeđenju... bože, svašta ću čuti...

Не знам.Мене ниси интересовала ти али оне само ожеже по теби тако да...

Samo ti zavrsi to sto si pocela, bice tebi dobro gde god budes!

Znam za tu foru u Poljskoj, i nije mi se dopala
nisam mislio tebe da ispravljam, nego mi je to u startu losa sala...kako iko ima pravo da na takav nacin utice na druge?
Sta god bilo na izborima, pruzicemo sansu pobedniku, pa ako opet ne valja, srusicemo ga kukom i motikom, kako smo vazda radili
to nam makar dobro ide

Losa propaganda...neka svi glasaju...valjda smo demokratska zemlja, majku mu!!??

Ма треба увести изборна правила као у Грчкој, па сви на гласање. Једино тако се може видети права воља народа, а они који сматрају да немају праву опцију коју би гласали нека пониште листић.

Волео бих да поведете рачуна и да схватите да је за СРС гласало 2 200 000 људи а то је пола тј. све оно што је било СРПСКО а за Тадића разне коалиције и дружбе МАђара,Албанаца и Бошњака.
Не кажем да за Тадића нису гласали Срби али Тадић синоћ испред скупштине поздрави Млађана,Расима,Иштвана,Хаљимија,Војводину,Југ,Црну Гору и Источну Србију само не поздрави моју Шумадију...
Шумадије и Западне Србије се само сете када треба да да момке за војску,ратове...Могли смо први пут после Карађорђа да бирамо председника Србина из Шумадије ,са Гледића ,из Бајчетине ал јб,не да де се

Видиш гитаро,
1) Ја говорим у име свих нас Срба који смо гласали за Николића,а буди сигурна да међу нама (а има нас 2 200 000) нема ни једног што није Србин Православац.
2) Не пали прича о '90 јер ја нисам био у коми од 1990-2008 већ сам био будан и преживљавао све што и остали.Да сам био у сну као принцеза а да је Борис принц који ме је креснуо и пробудио из сна ја би му поверовао
3) Чињеница је да су резултати избора воља свог народа Србије али је и чињеница је да је победа изуграна на мишиће уз помоћ Мађара,Албанаца,Власа,Бошњака и осталих етничких групација тј. националних мањина.

А ја гитара живим у Шумадији,Србин сам,Православац,рођен у Крушевцу,крштен у Лазарици,живим на 5 км од Жиче, '99 ме Милосрдни Анђео отерао од куће па сам мало боравио по подрумима и шумама,деведесетих нисам спавао јер ми је тата био негде по рову поо Хрватској,гледао сам како ми сахрањују комшију тих истих деведесетих година кога убише милосрдни муслимани у Ерцег Босни,гледао сам деведесетих како сахранише другог комшију кога уби Милосрдни Анђео,слушао сам девдесетих како Ђинђић поздравља Милосрдног Анђела,гледао сам деведесетих Солану,Кушнера,Буша,Медлинку како блате моју Србију и гледам их и данас како довршавају оно што нису успели деведесетих,гледам како радници улицама штрајкују,како општинари штрајкују ,гледам како Делта расте,гледам Кола како шета Нату Беквалац,гледам избегла лица како спавају у баракама,гледам својим очима и не верујем Тадићу ни реч!!!

Ima li većeg utiska od toga da gotovo polovina građana ove države podržava Nikolića i njegove političke ideje. Zamislite, godinama smo šetali ulicama, lupali u šerpe, neki su čak i živote reskirali, da bi danas veliki broj našh sugrađana hteo da sve to poništi, da nam svima (pa i njima samima) pljunu u facu. Ovo je utisak godine, utisak decenije, utisak veka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back