UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pročitah sad o nesreći ministra Jočića, pa mi upade u oči da se po ostacima psa ispituje, koje je rase bio pas!?
Da sam ja slupala taj dzip, vesti o tome bi objavili ovako:
Usled ne prilagodjene brzine, a pod dejstvom alkohola (verovatno), Sena koja je upravljala vozilom nije uspela sa tako jakim dzipom da odrzi kontrolu nad vozilom pa je u nesreci tesko povredjen ........................

Niko se ne pita sta je uzrok nesrece? Mozda ce na to odgovoriti rasa psa.

Pročitah sad o nesreći ministra Jočića, pa mi upade u oči da se po ostacima psa ispituje, koje je rase bio pas!?
Da sam ja slupala taj dzip, vesti o tome bi objavili ovako:
Usled ne prilagodjene brzine, a pod dejstvom alkohola (verovatno), Sena koja je upravljala vozilom nije uspela sa tako jakim dzipom da odrzi kontrolu nad vozilom pa je u nesreci tesko povredjen ........................

Niko se ne pita sta je uzrok nesrece? Mozda ce na to odgovoriti rasa psa.

:) да додам
Да сам ја направио тако нешто писало би.
''Милитантни националиста,локални бизнисмен и контраверзна личност јутрос рано убио је пса својим возилом.Наташа Кандић ће највероватније размотрити могућност да покрене поступак пред одговарајућим судом због кршења права паса итд...

Mnogo bre slatke one palacinke u Peronu, nisam mogao da pojedem sve

Ju, crni sinko koliko li si koMaTa porucio????
120.gif

yeb'o forum na kome se postuju po tri teme dnevno...
covece, ne mogu da se otmem utisku, kako je nekada bilo....

Не секирај се.Када сам ја дошао овде је постовала Гитара једном у десет дана,Ваки једном у пет дана и Минићка једном у месец дана...а онда се све променило.Нашао сам Утату,па Кара па је онда дошао Чајковски итд....Ајде мало да покренемо кампању да оживимо форум.
Ја сам то радио тако што сдам на другим пдф постављао теме где сам позивао људе да сврате код нас

..i kod nas je blago zatisje....prilicno se zamutila voda, treba to razbistriti....
У чистој води не живе рибе

Premijer Srbije ne zna da li ce izaci na izbore, kaze videce!?
A secam se da je on postao premier kada smo ga izglasali.

:confused::confused::confused::confused:
Ја га никада нисам гласао тако да ме много не секира

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back