UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko nickova je banovano...... mozete im onemoguciti da pisu, ali im necete promeniti misljenje!!!!!
Fumeur10.gif

Utisak dana je svakako gospodin Nikolić. (opet na žalost o njemu, ali šta ćemo, sveže je još)
Koliko se sećam, dotični je u kampanji govorio kako će, kad postane predsednik, pozvati svog protivkandidata na razgovor o putu kojim će Srbija krenuti pod njegovim vodstvom i šta ti ja znam čemu sve. Malopre čuh da je isti odbio da razgovara sa Tadićem koji je izrazio želju da razgovara sa njim o daljim političkim tokovima. Šta je još potrebno da se desi da bi pojedinci uvideli ko je i kakav je taj čovek? Šta se to preko noći promenilo pa je promenio mišljenje? Takvi razgovori dolaze u obzir samo ako je on predsednik?
A posle mi pojedinci pišu kojekakve gluposti kako je on ovakav, onakav, kako je jedini pošten, kako će nam sa njim biti bolje...

Utisak dana je svakako gospodin Nikolić. (opet na žalost o njemu, ali šta ćemo, sveže je još)
Koliko se sećam, dotični je u kampanji govorio kako će, kad postane predsednik, pozvati svog protivkandidata na razgovor o putu kojim će Srbija krenuti pod njegovim vodstvom i šta ti ja znam čemu sve. Malopre čuh da je isti odbio da razgovara sa Tadićem koji je izrazio želju da razgovara sa njim o daljim političkim tokovima. Šta je još potrebno da se desi da bi pojedinci uvideli ko je i kakav je taj čovek? Šta se to preko noći promenilo pa je promenio mišljenje? Takvi razgovori dolaze u obzir samo ako je on predsednik?
A posle mi pojedinci pišu kojekakve gluposti kako je on ovakav, onakav, kako je jedini pošten, kako će nam sa njim biti bolje...

Ovo sto si naveo je moj utisak za duzi period! Nece covek da izadje iz učmalosti i Bog.
Treba ga za mooda obesiti i zakaciti na ulazna vrata, da svi vide da je kaznjen!

teskojebitimajkaqh0.jpg

......................................................
bolje da ne citate sta sam sve napisao

Da i gledala kako mojoj familiji da posaljem bar 100 maraka
da ne umre od gladi. Cak ni platni promet nije radio, a za tvoju info
celu 99, sam bila ovde, a kasnije sam dolazila jako cesto!
Ne volim nacionaliste, rasiste i soviniste, ako si se prepoznao sta ti ja mogu.

Preispitaj se sam...
Pola moje familije su Srbi, ti nisi normalan o kakvoj mrznji govoris!
Nikolica ne volim, ali ne zato sto je Srbin (gluposti) i niko me ne moze
naterati da ga volim. Ni Tadica ne volim, ne radi se o ljubavi, ali ga vise
cenim i volim kao politicara, kao coveka, a i faca je sta i da sam yaljubljena
bas u njega!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back