sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
to nije problem.Malo vise jede ,ne bavi se sportom i dobije sise bez problemaSacuvaj boze argumenti su ti u rangu kao kad bih ja rekla:"Bicemo ravnopravni kad ti izrastu dve sise "
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to nije problem.Malo vise jede ,ne bavi se sportom i dobije sise bez problemaSacuvaj boze argumenti su ti u rangu kao kad bih ja rekla:"Bicemo ravnopravni kad ti izrastu dve sise "
Kad vam izraste penis bicemo ravnopravni.![]()
i kakve veze tvoji klikeri imaju sa pravima? mislis da zasluzujes vise prava jer imas klikere u gacama?
Xe, Xim
Ze, Zer
Родови су равноправни![]()
Na jajnicima....damage na mozgu? slazem se
Ja sam od rodjenja smatrao da su muski i svi muski i zene i sve zene, naglasavam ovo sve jer mnogi ljudi su elitisti , tj kad se postavi pitanje reda u bolnici kazu nek crkne svako drugi osim mene...Sacuvaj boze argumenti su ti u rangu kao kad bih ja rekla:"Bicemo ravnopravni kad ti izrastu dve sise "
Glumica mesecima krila bebu: Bivša žena Džoni Depa postala majka
Podsetimo, Amber je bila u braku sa Džonijem Depom od 2015. do 2017. godine, prošla je kroz mučan razvod optuživši glumca za zlostavljanje.
potpuno se slazem s tobomAli dokazi ti ...... glupaku da je glupson....te stvari su nemoguce dokazati.....
to je zato sto ti je Bog podario snagu a oduzeo pamet da napravi balanszene vremenski rade dosta ali mala efikasnost. recimo ja istovarim kamion drva za 2 sata, dok zena treba 2 dana.
kosarka hahah. Igrao sam protiv likuse koja igra u prvoj ligi nemacke. I to mogu da joj dam 20 koseva fore do 21. smesno. A recimo jedan lik muskarac igra trecu nemacku ligu i uvek je neizvesno bilo(vecinom dobije on).to je zato sto ti je Bog podario snagu a oduzeo pamet da napravi balans
Gledajte i ucite kako se peva himna
Disney removes ”Ladies and Gentlemen, boys and girls” from Happily Ever After pre show announcement.
Ladies and Gentlemen, boys and girls FOREVER! pic.twitter.com/joWLcYBgMf — Showcase of Wishes (@ShowcaseWishes) June 30, 2021
- Dame i gospodo, dečaci i devojčoice, ZAUVEK - glasi jedan od komentara na Tviteru, dok se drugi nadovezuje činjenicom da je pozdrav uz vatromet bio tradicija koja je opstajala 40 godina i da je nije trebalo "dirati".Disney continues to go woke. The Magic Kingdom in Walt Disney World dumps its classic fireworks greeting, “Ladies and gentlemen, boys and girls”. The fireworks show now begins with, “Good evening, dreamers of all ages”. The original greeting had been used for 40 years. pic.twitter.com/Q1c8FGF8EP — Mike Sington (@MikeSington) July 2, 2021
Sacuvaj boze argumenti su ti u rangu kao kad bih ja rekla:"Bicemo ravnopravni kad ti izrastu dve sise "
Ja sam od rodjenja smatrao da su muski i svi muski i zene i sve zene, naglasavam ovo sve jer mnogi ljudi su elitisti , tj kad se postavi pitanje reda u bolnici kazu nek crkne svako drugi osim mene...
.......da su svi zivi ljudi ravnopravni....
Medjutim tek sad vidim da je znacenje reci ravnopravno kod feminacista i feminista totalno drugacije....tj da oni itekako imaju opravdanje u sebi za neravnopravnost ostalih tj nekih grupica...
Cak uhvate mene i drljaju zato sto tvrdim da sposobnosti raznih ljudi bez obzira na pol jesu razlicite , a i onih vezanih za pol....jesu razlicite...
I onda mi dokazuju da ja ustvari mislim da su ljudi neravnopravni a ne feminacisti i feministi koji imaju osnovni stav da pri cekanju u redu u bolnici neko itekako treba da nema prednost i da umre, dok oni trebaju da imaju prednost i da zive...
Apsurd situacije kad ti elitista dokazuje i pljuje te da si ti za neravnopravnost samim tim sto tvrdis ili mislis da sposobnosti ljudi nisu iste....
Ali dokazi ti seljaku da je seljober ili glupaku da je glupson....te stvari su nemoguce dokazati.....logicki su kao moguce ali u realu su nemoguce...paradoks...
Ja bih se odrekao brade radi ravnopravnosti....da budem cosav.
Ako bas hoce i tepih sa grudi.....
E ali ono sto stvarno hoce , da mi odseku i ono sto hoce da mi svaki dan otekne , e to vec teze ide na kompromisnu tacnu...
O predlogu zakona je zanimljivo pisao prof Dinitrijević 2018 godine ali i Antonić još 2011 godine i tek sada, kada se sve izdešavalo dobija pun značaj to njihovo pisanbje.
https://iskra.co/reagovanja/slobodan-antonic-veliki-pravni-rat-za-slobodu-govora/
knjiga: Kritika radikalnog feminizma;
V. Dimitrijević: U odbranu prirodne porodice...