Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

Kad vam izraste penis bicemo ravnopravni.:D

i kakve veze tvoji klikeri imaju sa pravima? mislis da zasluzujes vise prava jer imas klikere u gacama?

Мислим да је право свију да неделе .. већ да буду спојени разликама ....

Да непостојање .. не сматрају недостатком .. маном ... или постојање ... срећком за кеширање ....

Али ко смо Ми да вас 'критикујемо '

Више волите да вас раздвајају него спајајау .. више вам импонује да се гложите .. него множите

Уосталом имате слободан избор, из љубави Вам је дат свима, а ви чините и даље шта је 'за Вас најбоље'

Xe, Xim
Ze, Zer

Родови су равноправни ⚧

Трошење.. неможе да превазиђе производњу

Креација не може да превазише деструкцију

Права немогу да превазижу обавезе

Сваки пут када пробају ... долази до колапса

Засада немате производне снаге да радите ш ахоћете докле хоћете .. јер нема оних довољно .. а све ј емање

који ће д асе 'за вас и згрче и згуре '

Из обести и доконости , а не доприноса у посебности .. сби би да 'свој табор направе '

таксисти ... адвокати .... фриленсери

Сви би да оно заједнчко нека и неко други одради ... а да оне и они не плаћају ни през ми социјално ни здравствено

Чињенице се игноришу ....

Межутим .. ко жели може прећи прелаз за воз ... док воз пролази ... резултат је смрт ....

Привремена 'родна равноправност'... може да буде одржавана само децом са стране ....

Увек има напуштене деце ... који кликери у стомаку и кликери у кеси .. нису ни желели да направе ни да хране .....

Са једне стрене 'род'... је стога бар спас за тај остављени живот ....

Sacuvaj boze argumenti su ti u rangu kao kad bih ja rekla:"Bicemo ravnopravni kad ti izrastu dve sise "
Ja sam od rodjenja smatrao da su muski i svi muski i zene i sve zene, naglasavam ovo sve jer mnogi ljudi su elitisti , tj kad se postavi pitanje reda u bolnici kazu nek crkne svako drugi osim mene...
.......da su svi zivi ljudi ravnopravni....

Medjutim tek sad vidim da je znacenje reci ravnopravno kod feminacista i feminista totalno drugacije....tj da oni itekako imaju opravdanje u sebi za neravnopravnost ostalih tj nekih grupica...

Cak uhvate mene i drljaju zato sto tvrdim da sposobnosti raznih ljudi bez obzira na pol jesu razlicite , a i onih vezanih za pol....jesu razlicite...
I onda mi dokazuju da ja ustvari mislim da su ljudi neravnopravni a ne feminacisti i feministi koji imaju osnovni stav da pri cekanju u redu u bolnici neko itekako treba da nema prednost i da umre, dok oni trebaju da imaju prednost i da zive...

Apsurd situacije kad ti elitista dokazuje i pljuje te da si ti za neravnopravnost samim tim sto tvrdis ili mislis da sposobnosti ljudi nisu iste....

Ali dokazi ti seljaku da je seljober ili glupaku da je glupson....te stvari su nemoguce dokazati.....logicki su kao moguce ali u realu su nemoguce...paradoks...

Da vidimo sta rade mediji u celoj prici oko izazivanja rata izmedju zena i muskaraca kojim komanduju feminacisti i feministi oba pola.....i m i z.

Glumica mesecima krila bebu: Bivša žena Džoni Depa postala majka​

Podsetimo, Amber je bila u braku sa Džonijem Depom od 2015. do 2017. godine, prošla je kroz mučan razvod optuživši glumca za zlostavljanje.

Kao u pozorisnoj predstavi Kralj Ibi, nosi se dete i krije po 4 godine stomak.
Pri tome se optuzi Deep da je krvolocni manijak, on se odbrani jer je teska flegma pa cak nikad nije ni glas povisio , sto se kaze ako uspete Deepa da osudite za musko maltretiranje zena mocicete svakog muskarca...i tu Deep teska srca bio i ipak se odbranio , a bi pristao na sve samo da stanu muke.....medjutim trazila cava velikih para...

Zato je posle pokrenuo kontratuzbu tj tuzbu za povredu casti i lazne navode, ebiga ispao je em mekusac sto nije strasno ni njemu ni nama , nego jos i ludak, sodomista, manijak, hanibal lektor i slicno....

U Srbiji je situacija davno odmakla od ove...
Kod nas u medijima nemas sanse ako si musko pa da ti je prostata odstranjena, muda kao klikercici, a nisi ga protegao zadnjih 10 godina...

Kad bih sve nabrojao situacije gde te optuze da si nasilnik ili zloupotrebljivac to je vise za ludaru nego za drustvo sa normalnim osobama...
I proces se nastavlja sve gore i gore...
Sve vise ludila , sve vise nategnutih situacija i licemernih tumacenja, izokretanja...

Uvodi se princip ponude i traznje cak i na nivou misljenja i znanja.....ako je vecini potrebno da nesto bude istina, onda to postaje istina....koji je to konsenzus lagarije...to uvodimo na velika vrata...

Zanimljiv fenomen je kad zene primecuju ili neprimecuju da muskarac gleda da im ugodi...

U 90% a mozda i vise, one primecuju kad muskarac naglasava da im cini nesto, znaci dok ih lovi , dok im cini usluga za uslugu, posle ce to da trazi i slicno...ili kompenzacije....

Ali zene vrlo retko cak se moze reci nikada ne primecuju ono sto one zovu mutavog a mi zovemo to pozadinsko ili stvarno kad neko kao dete uziva kad mu devojka zeli da ucini sve da ulepsa pa i on zeli da vrati sve....da je usreci...

Primecuju ali kao dogadjaj o kome nisu pricale drugaricama ili ga pretvorile u senzaciju , kao da se nije ni dogodio , ostane u secanju samo bukvalno tih par sati to popodne..
Kad se odradi puni PR znaci napravi se tenzija, pa se doda neki prateci dogadjaj ili estetika, aksesoar u desavanju , sve to inace rade oni koji muvaju ili hoce da ostave utisak, e onda se sve pamti do kraja zivota...

Jeste, jeftinije je, kad vec ulazes toliko da usrecis devojku da od toga napravis happening, tj senzacionalisticki dogadjaj, cak i da ukljucis sto vise ljudi...
Ovo poslednje je ponekad kljucno...
Nece da priznaju ali im to treba...
A muskarac koji to radi zbog devojke a ne zbog poena upravo to zeli da izbegne....
I tako imamo postavljenu scenu za senzacionalizam, tracarizam, feminizam, feminacizam, svalerizam (pazi kako je laznim pr dozivljajem osvojim tako merim i svoje kotiranje na berzi ponude i traznje na lokalu ili svuda....pr je pr , tj to je ne samo tehnicko sredstvo nego i nacin razmisljanja)...
A da ne govorim o tome sta muskarcu kazuje to sto mu se zenska lozi na to da mnogo osoba vidi koju paznju pokazuje njen decko i koje su tu stvarne motivacije i igrice...
Vrlo opasna situacija...

Ali takva su vremena , a bice jos i gore...
Od 2019 krece ciklus holivud filmova gde se forsira lezbo ponuda, tj premisljanje, prikazivanje, normalizovanje da je nekako u tinejdz dobu mnogo normalnije da te privuce devojka u ljubav ako si vec devojka....
Koja ce devojka da udari distancu na toliko ispiranje mozga javnim i kulturnim sablonima....plus jos ima iznad glave da su muskarci stoka...ili neotesani...
Nekad zato sto ne zele javno da se eksponiraju da se qurce kao seljoberi sta imaju znaju i mogu...

to je zato sto ti je Bog podario snagu a oduzeo pamet da napravi balans
Gledajte i ucite kako se peva himna
kosarka hahah. Igrao sam protiv likuse koja igra u prvoj ligi nemacke. I to mogu da joj dam 20 koseva fore do 21. smesno. A recimo jedan lik muskarac igra trecu nemacku ligu i uvek je neizvesno bilo(vecinom dobije on).

(VIDEO) DIZNILEND IZBACUJE IZ UPOTREBE REČI DEČAK I DEVOJČICA! U najčuvenijem dečjem parku na svetu nema više izraza koji ODREĐUJU POL!​

IZVOR: Republika subota, 3. 7. 2021.| 15:49
Čuveni park za decu na Floridi, Diznilend, odlučio je da iz tradicionalne pozdravne poruke posetiocima, koja je emitovana uz vatromet, izbaci reči dečak, devojčic i dame i gospodo, čime je izazvao najrazličitije reakcije.
203722_diznilend_f.jpg
Tanjug/AP
Najposećeniji tematski park na svetu, Diznilend, nalazi se na Floridi. Park Diznilend na Floridi izbacio je iz svog programa sve dečije pesmice i poruke koje bi na bilo koji način mogle da upućuju na muški i ženski pol, pa samim tim i reči dečak i devojčica, kako bi se na tom prostoru ispoštovala borba za jednakost transeksualaca.
Kako je napomenuto, reči dečak, devojčica, ali i dame i gospodo, izbačene su iz tradicionalne poruke koja se u Diznilendu emituje tokom vatrometa dobrodošlice, a ubuduće će taj deo obraćanja biti zamenjen izjavom "dragi sanjari svih uzrasta", kako niko ne bi bio diskriminisan.
Nova poruka emitovana je prošle nedelje prvi put, budući da park mesecima nije radio u normalnom režimu usled pandemije koronavirusa.
- Inkluzija je esencija naše kulture i uvek nas vodi napred dok nastavljamo da sprovodimo naše bogato nasleđe pripovedanja, izuzetne usluge i omogućavanja Diznijeve magije - napisao je predsednik Dizni parka Džoš Damaro, dodajući da se svet menja, pa da će tako i oni.

Disney removes ”Ladies and Gentlemen, boys and girls” from Happily Ever After pre show announcement.

Ladies and Gentlemen, boys and girls FOREVER! pic.twitter.com/joWLcYBgMf — Showcase of Wishes (@ShowcaseWishes) June 30, 2021

Osim toga, kompanija je dozvolila i mnogo ležerniji stil za svoje zaposlene, otkrivši da će oni odsad moći da nose mnogo opuštenije frizure, nakit i kostime, a biće im dozvoljeno i da sa sebe sklone sve ono što je na bilo koji način moglo da se poveže sa rasizmom.
I dok je šira javnost u SAD prihvatila potez kompanije Dizni kao važan korak napred u prihvatanju različitosti, pojedinci su istakli kako je to ništa drugo do "bedan pokušaj da se politizuje par namenjen isključivo deci". Uprava Diznilenda je napadnuta da preko najmlađih pokušava da sakupi jeftine poene kod organizacija koje se bore za ravnopravnost na svim nivoima.
Disney continues to go woke. The Magic Kingdom in Walt Disney World dumps its classic fireworks greeting, “Ladies and gentlemen, boys and girls”. The fireworks show now begins with, “Good evening, dreamers of all ages”. The original greeting had been used for 40 years. pic.twitter.com/Q1c8FGF8EP — Mike Sington (@MikeSington) July 2, 2021
- Dame i gospodo, dečaci i devojčoice, ZAUVEK - glasi jedan od komentara na Tviteru, dok se drugi nadovezuje činjenicom da je pozdrav uz vatromet bio tradicija koja je opstajala 40 godina i da je nije trebalo "dirati".

Bilo je i onih koji su potez Diznilenda okarakterisali kao samo još jedan u nizu pokušaja da se izvuče još više novca od posetilaca, ali i onih koji u pozdravu "Sanjari svih uzrasta" ne vide ništa loše.

#bumerinaaparatima

Poslednja izmena:
Sacuvaj boze argumenti su ti u rangu kao kad bih ja rekla:"Bicemo ravnopravni kad ti izrastu dve sise "

Pusti ti to... и саблажњавања.

Много тога пре није било друштвено прихватљиво, па су се бабе пре 100.г. згражавале на нешто, што данас одавно јесте (оно што је доносила нека тадашња културологија). Неће то стати, поготово када био-технологија узнапредује.

Даље, у културолошком смислу, где се померају границе прихватљивости, померају се и границе технологије (цивилизованости) !

Смањење културе, доноси повећању технологије (цивилизације)

Ја мисли да ти не разумеш те процесе, ма колико их ја дечије упрошћавао за сву ову пачију школу.

Културни рат је примарни рат.

Poslednja izmena:
Ja sam od rodjenja smatrao da su muski i svi muski i zene i sve zene, naglasavam ovo sve jer mnogi ljudi su elitisti , tj kad se postavi pitanje reda u bolnici kazu nek crkne svako drugi osim mene...
.......da su svi zivi ljudi ravnopravni....

Medjutim tek sad vidim da je znacenje reci ravnopravno kod feminacista i feminista totalno drugacije....tj da oni itekako imaju opravdanje u sebi za neravnopravnost ostalih tj nekih grupica...

Cak uhvate mene i drljaju zato sto tvrdim da sposobnosti raznih ljudi bez obzira na pol jesu razlicite , a i onih vezanih za pol....jesu razlicite...
I onda mi dokazuju da ja ustvari mislim da su ljudi neravnopravni a ne feminacisti i feministi koji imaju osnovni stav da pri cekanju u redu u bolnici neko itekako treba da nema prednost i da umre, dok oni trebaju da imaju prednost i da zive...

Apsurd situacije kad ti elitista dokazuje i pljuje te da si ti za neravnopravnost samim tim sto tvrdis ili mislis da sposobnosti ljudi nisu iste....

Ali dokazi ti seljaku da je seljober ili glupaku da je glupson....te stvari su nemoguce dokazati.....logicki su kao moguce ali u realu su nemoguce...paradoks...

Па и некултурном човеку је тешко доказати да је некултуран, иако је цивилизован.

Ja bih se odrekao brade radi ravnopravnosti....da budem cosav.
Ako bas hoce i tepih sa grudi.....

E ali ono sto stvarno hoce , da mi odseku i ono sto hoce da mi svaki dan otekne , e to vec teze ide na kompromisnu tacnu...

Сви смо ми културолошки мање-више, већ кастрирани, метерице су у неким испројектованим инкубаторима, само је потребно време да биологија+технологија временом реализује процес...

Не,не,...Опет ова спроводи ментално насиље ... :fdlan:

1625779867261.png

Не верујем. Дај да видим студију, попис , име презиме, адреса, тел ...

Шта ће ти ?

Хоћу да проверим истинитост узорака.

Не може, то није транспарентно, ...

Али, како ?

Аајде мрш... сада отварамо НВО поклоне, не млати насилниче

Цију,цију,...

Back