bez zene mozes da oplodis ovcu
u najboljem slucaju
Samoljublje koje vodi ka savetu zoofilije za muskarce a mozda i za zene, a vodi ka lezbarluju za zene....
Ima tu jos drugih stavova i premisa samoljublja...npr sta ce mi muskarac ako mi finansijski nije lakse i lepse sa njim nego bez njega....
Zatim , sta ce mi muskarac ako nije spreman da se pobije sa drugima da bi zastitio neki moj stav...tj da radi kao privatno obezbedjenje, direktni zahtev bespravnosti i anarhije i primitivizma kroz agresivnost i lokalno nasilje...
Svi mi znamo da svega ovoga ima kao osnovnih zahteva..
Ja sam 2m, i imam od nekih ludaca zahteve da kad se zakace sa nekim da ga ugazim i utabam..
Stvarno imam od njih histericno i vristavo takav zahtev...
Medjutim, i pored velikog udarca na moju muskost i ljubavnu poziciju kod takvih zena, ja to ne ucinim.
Izuzetno mrzim nasilje i primenu nasilja iako sam 2m i prilicno sam mogao ljudi da ugazim, a nikad to nisam ucinio, sve tuce su bile iskljucivo odbrambene ili sam ih izbegao vrlo efikasno iako je sve vuklo ka njima...
Medjutim za balkanke tj srbijanke to je u vecini slucajeva pi.....stav...sto mene uopste ne tangira samo mi pokazuje da sam na pogresnom mestu...