Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

Ali se pokusava na svaki nacin diskreditovati ostecena te je to dakle panicni pokusaj da se unapred oslobodi od odgovornosti. A to moze samo sud, ne forumasi.

Па и ова друга страна је већ у потпуности дискредитована, тако да је ово само уравниловка. Ако се једној страни могу гледати више деценија стари снимци, тумачити покрети, речи и погледи, онда се то ради и другој страни. И не само да треба, него је наша обавеза да позиције и изјаве обе стране подробно преиспитамо из сваког угла.

Па и ова друга страна је већ у потпуности дискредитована, тако да је ово само уравниловка. Ако се једној страни могу гледати више деценија стари снимци, тумачити покрети, речи и погледи, онда се то ради и другој страни. И не само да треба, него је наша обавеза да позиције и изјаве обе стране подробно преиспитамо из сваког угла.
Ma to je obaveza suda da ispita, mi samo, dokoni, jedemo gomna, pardon my french :D

Ma to je obaveza suda da ispita, mi samo, dokoni, jedemo gomna, pardon my french :D

Добро, наравно да суд доноси коначну одлуку, али и јавно мњење је ту да прати шта се дешава и врши притисак да се ствари одвијају по закону, здраворазумски и да починиоци недела не прођу некажњено.

И зато није кривично одговоран.
dok rezimska stampa lije suze nad tuznom i nesrecnom sudbinom tuziteljki koje su cekale 30 godina, a lincuje coveka na keca po lesinarskom sistemu.

a licemerke se zalazu za pretpostavku nevinosti i da se ne optuzuju zrtve za lazno svedocenje...kao da smo mi slepi sta mediji pisu :zcepanje:

kada laz postane dominanta ljudskog ponasanja (citaj vucic i njegovi sledbenici svih boja kao ovde) onda je ljudskosti dosao kraj.

laz caruje na ovom forumu iskljucivo i samo iz usta sledbenika ovih monstruma na vlasti i zato ih isti monstrumi podrzavaju jer znaju da u normalnoj drzavi svoje nakazne zamisli nece moci da ostvare...

Ne , druga strana je od starta diskreditovana ali samo kao pripadnik muskaraca...tako je krenulo.
E sad pazite, sad o zenskoj strani pricamo kroz dva ugla....
Prvo je bogata pekmezara , los ugao...ali odlican za feminaciste...jer se ne skida oreol sa zena da uvek govore istinu i da kad su hitericne to uvek ima dobar razlog, a obicno nema dobar razlog...

Drugo , aktivira se prica zene protiv zena, gde se za napade na ne znam da li da napisem pod znacima navoda ili ne ostecenu optuzuju zene koje se ne drze feminacisticke ideologije da zena zenu mora uvek da podrzi ma sta god zena radila..

Tako da ovo naknadno uravnotezenje nije uravnotezenje uopste nego je samo poturanje jos novih momenata feminaci ideologije, samo kao kod natezanja kanapa.
Sve to lici kao kad gledate neku politicku kampanju u USA pa se kao kobajagi jedna politicka strana malo samoopanjkava a ustvari priprema teren da razbuca novostvorenim polunavikama onu drugu stranu.

Ali zivot trazi vremena, a ovo je sve oduzimanje vremena ljudima koji bi zeleli da zive mirno i normalno , ali djavo neda mira jer neko ne podnosi one muskarce koje selektuje i privlaci.
Kako neko ko je radikalna zena, zena samonabedjena, zena tvrdoglava , zena bahata da privuce mene da sa njom cak i komuniciram, a kamoli da razvijam intimne odnose?
Nikako.
Njoj sasvim sigurno , to garantujem ostaju muskarci kojima je inat i prestiz da je navuku na djoku.
I kasnije da ugadjaju sebi preko seoskih fora natezanja koje su i njoj prisne, manje vise.
I onda joj smeta sto stalno mora neko natezanje, stalno neki tipovi koji majcu koriste kao krpu da se upije visak masti sa bureka ili gibanice....i u drustvu gledaju da svaki razgovor okrenu na sport ili na jece i pice..

kada laz postane dominanta ljudskog ponasanja (citaj vucic i njegovi sledbenici svih boja kao ovde) onda je ljudskosti dosao kraj.

laz caruje na ovom forumu iskljucivo i samo iz usta sledbenika ovih monstruma na vlasti i zato ih isti monstrumi podrzavaju jer znaju da u normalnoj drzavi svoje nakazne zamisli nece moci da ostvare...
A ne....
Kad se laz cesto koristi to nije problem, ali kad se cesto dokazuje e onda je problem.
Stvori se nakaradna logika dokaza, pod jedan, i stvori se kultura alternativnih metoda dokaza, npr evo par chaterki ce pokazati koliko sam ja dobra a dobra osoba je uvek u pravu ili na strani dobrog...smesne metode za logicara, ali narod Srbije je prilicno glup kad mu skines kajmak, tj onih par procenata, ostalo je bas ono sve sto majka radja.....
Da ne bude sumnje, nisu matorci koji su pustili da se razbuca SFRJ bili samo kukavice to cak i najmanje, nego populacija nije svesna niti naucena, pa nisu shvatali sta se desava...i koliko je to vazno...ima i sebicluka ali osnovno je da su prilicno dr mr prof formalno edukovani a svesno suplji i prilicno neinteligentni iako kad se naostre pokazu i do IQ90, sto je solidno da se ne lazemo.

Inace pohvale mi se ljudi sa visokim IQ, a i pri nudjenju posla nekad se rade testovi IQ i jos nekih drugih sposobnosti...Ali kad pogledate prvo raspodela je uzasno losa...znaci vrlo malo njih predje IQ100, drugo uglavnom u burst modu predju to..tj mogu da razmisljaju sa IQ100 vrlo kratko vremena, potrose secer, neurotransmitere i onda im drasticno padne IQ....
Imamo pametnjakovica koji moze da bude pametan iskljucivo pola sata mozda sat vremena.
To je mozda do neutreniranosti a mozda i sama arhitektura mozga...ne zna se sta je.

Dakle nije problem laz....problem je pravdanje lazi preko ozbiljnih argumenata koji postaju neozbiljni...a logika pocne da se prilagodjava i stvara se totalno iskrivljena logika....
E tad smo u problemu na duze vreme.
Laz cak uopste nije ni problem....Probajte, Vucic nek laze sve sto kaze, ali iskljucite one placne sate i sate kojima se kao dokazuje da je istina ono sto je rekao....Sve te lazi nece uciniti nista mnogo lose...ljudi ce da mahnu rukom i kazu pusti ga izlapeo, dokopao se vlasti i sad vozi jer vecini odgovara....
Ali kad se uglavljuje logika, e onda primetis em porast neljudskosti em slicne metode podhebavanja tj olakog optuzivanja drugih, olakog opravdavanja sebe, i nebulozne argumente u dokazima , naravno i dece....deca upijaju kao sundjer kako razmisljaju odrasli...

Ljudi ne vole moj pristup resavanja problema......a to su dva...
Ili stanem i nema micanja dok se ne zavrsi , to je lud kao struja sistem
Ili postujem proceduru i ocekujem pomicanje ka cilju svaki put kad se pojavim.

Ako se ne desi pomicanje ka cilju , onda nadleznog proglasavam neangazovanim i nekompetentnim i zahtevam njegovu smenu.
Njegovo cekaj samo da odhebem ovoga kao predsednik mesne zajednice ili neki salter radnik, smatram nedopustivim i onda paralelno teku dva procesa, eliminacija takvog radnika i nastavak procesa na nekom projektu...

Oba ova nacina ne funkcionisu u Srbiji prirodno, ovaj prvi moras da postanes agresivan i da imas moc da ostanes agresivan dok se ne resi, tj da imas mac iznad glava glavesina na neki nacin.
Da budes lud.
Drugi ne funkcionise jer je narod koruptibilan i debilan tj slabog pamcenja..
I kao mladi su takvi....licemerni , iako to nije bas uocljivo na 5 min, ali je tako , video ja jos u srednjoj.

Tako da Balkan je Balkan sa razlogom.
Svi svima kradu vreme da se ne bi videlo ko je napredniji , mocniji , vestiji , jer ako mu pokrades od 16h bar 6h svaki dan, onda 10h dodje otprilike 6h efektivnog rada, prema tudjih 8h i ma koliko napredan , nece uraditi nista toliko drasticno da se to uoci kao njegova prednost i bezvrednost tupadzija okolo.

Zato prostitutke razvijaju i uspostavile su danas sada u Srbiji prostitucionalni kulturni obrazac...
Mi zivimo danas u Srbiji prostitucionu kulturu, nase cerke zive to isto , muskarci zive u prostitucionalnoj kulturi....jos pritisnuti optuzbama da su nasilnici ili da su gejofobi ili da su mozda prikriveni gejevi....odlicno okruzenje za rast novih generacija.

nicija rec nije vrednija od bilo cije reci, ali da, sud odlucuje na osnovu dokaza. ako ne dokaze, nema krivice. pa onda da pustimo sud da dokazuje? cemu toliko panicna potreba da se unapred osumnjiceni oslobodi odgovornosti?
Nema "panične potrebe da se unapred osumnjičeni oslobodi odgovornosti" već ima potrebe da osumnjičeni bude osumnjičeni a ne osuđeni u javnosti, medijima, forumima pre presude. Isključivo to i još par sitnica :logika i objektivnost.

ali to niko ne spori, ima pretpostavku nevinosti.
Ali se pokusava na svaki nacin diskreditovati ostecena te je to dakle panicni pokusaj da se unapred oslobodi od odgovornosti. A to moze samo sud, ne forumasi.

Evo pazite ovaj spin u dva dela..

Prvo izjava koja je lazna, jer smo prvih 4 nedelje u medijima slusali takvu agitaciju i mobilizaciju svih da se muskarci obese.....4 nedelje...zaboravilo se....
Bilo je ocekivano sa moje strane, ali bilo je strasno u intezitetu.

Ali onda je neko od forumasa kao da spusti loptu prihvatio da je tacno da niko ne spori pretpostavku nevinosti , spustanje lopte se uzme kao afirmativno dokaz validnosti.
I eto odmah sledeca izjava je........Ali se pokusava da se diskredituje zrtva..

Dakle prva je lazna izjava, dobija podrsku samo jedne osobe koja iz ko zna kojih razloga zeli da spusti loptu , mozda i da se napokon prekine sa deljenjima nego da se sve vrati na jednostavno javno....i odmah krece kontranapad....
Takva je obuka feminacista i tu se nista ne moze...
Cim osete da negde moze da se progura nesto , odmah ide klecka logici i forsiranje emotivnog i osecaja ugrozenosti tj straha....

Pogledajte koliko je ovaj spin smrdljiva stvar...koliko tu neljudskog ima i smrdljivog..
Malo pocetnik u logici i ode u pm sa logikom i zavrsis kao neko ko misli da je ovo hajka na Milenu ili kako se vec zove...

A ne....
Kad se laz cesto koristi to nije problem, ali kad se cesto dokazuje e onda je problem.
Stvori se nakaradna logika dokaza, pod jedan, i stvori se kultura alternativnih metoda dokaza, npr evo par chaterki ce pokazati koliko sam ja dobra a dobra osoba je uvek u pravu ili na strani dobrog...smesne metode za logicara, ali narod Srbije je prilicno glup kad mu skines kajmak, tj onih par procenata, ostalo je bas ono sve sto majka radja.....
Da ne bude sumnje, nisu matorci koji su pustili da se razbuca SFRJ bili samo kukavice to cak i najmanje, nego populacija nije svesna niti naucena, pa nisu shvatali sta se desava...i koliko je to vazno...ima i sebicluka ali osnovno je da su prilicno dr mr prof formalno edukovani a svesno suplji i prilicno neinteligentni iako kad se naostre pokazu i do IQ90, sto je solidno da se ne lazemo.

Inace pohvale mi se ljudi sa visokim IQ, a i pri nudjenju posla nekad se rade testovi IQ i jos nekih drugih sposobnosti...Ali kad pogledate prvo raspodela je uzasno losa...znaci vrlo malo njih predje IQ100, drugo uglavnom u burst modu predju to..tj mogu da razmisljaju sa IQ100 vrlo kratko vremena, potrose secer, neurotransmitere i onda im drasticno padne IQ....
Imamo pametnjakovica koji moze da bude pametan iskljucivo pola sata mozda sat vremena.
To je mozda do neutreniranosti a mozda i sama arhitektura mozga...ne zna se sta je.

Dakle nije problem laz....problem je pravdanje lazi preko ozbiljnih argumenata koji postaju neozbiljni...a logika pocne da se prilagodjava i stvara se totalno iskrivljena logika....
E tad smo u problemu na duze vreme.
Laz cak uopste nije ni problem....Probajte, Vucic nek laze sve sto kaze, ali iskljucite one placne sate i sate kojima se kao dokazuje da je istina ono sto je rekao....Sve te lazi nece uciniti nista mnogo lose...ljudi ce da mahnu rukom i kazu pusti ga izlapeo, dokopao se vlasti i sad vozi jer vecini odgovara....
Ali kad se uglavljuje logika, e onda primetis em porast neljudskosti em slicne metode podhebavanja tj olakog optuzivanja drugih, olakog opravdavanja sebe, i nebulozne argumente u dokazima , naravno i dece....deca upijaju kao sundjer kako razmisljaju odrasli...
da, kad pocne da se veruje u sopstvenu laz i od nje lazov pocne da gradi spratove novih lazi koji osnovnu pothranjuju...onda je vreme za lekice.
ovde pocinje tako sto se formiraju lazni identiteti koji se prikazuju u grupi i na ime kojih se izmislja zivotna bajka u koju drugi treba da poveruju.

da, kad pocne da se veruje u sopstvenu laz i od nje lazov pocne da gradi spratove novih lazi koji osnovnu pothranjuju...onda je vreme za lekice.
ovde pocinje tako sto se formiraju lazni identiteti koji se prikazuju u grupi i na ime kojih se izmislja zivotna bajka u koju drugi treba da poveruju.
Moja keva ti sad ima pricu da je tito izneo sve od privrede iz srbije sto je mogao.....odakle joj prica, zasto tako , ona kaze tako je i kraj...niti je ona upucena nesto nego verovatno joj popuje drugarica iz komsiluka...

Secam se mesec dana su svuda u gradu brujali i na TV je Vulin i cheda pricao da su nemci ucinili uslugu srbima kad su porobili Srbiju 1941....tj da su zeleli da se srbi patriotski uzdignu...
Mesec dana zestoke nebuloze u medijima, kako su nemci oslobodioci srpskog naroda od jugoslovenske ideje...i onda prestanak jer je procena CIA sluzbe bila da gube autoritet sto duze pricaju a cheda im je bio potreban a i Vulin....

Koliko god mali pajaci, pajaci se isplate jer laju laju kao pudlice i nahuskaju sve pse u selu na prolaznika...

Moja keva ti sad ima pricu da je tito izneo sve od privrede iz srbije sto je mogao.....odakle joj prica, zasto tako , ona kaze tako je i kraj...niti je ona upucena nesto nego verovatno joj popuje drugarica iz komsiluka...

Secam se mesec dana su svuda u gradu brujali i na TV je Vulin i cheda pricao da su nemci ucinili uslugu srbima kad su porobili Srbiju 1941....tj da su zeleli da se srbi patriotski uzdignu...
Mesec dana zestoke nebuloze u medijima, kako su nemci oslobodioci srpskog naroda od jugoslovenske ideje...i onda prestanak jer je procena CIA sluzbe bila da gube autoritet sto duze pricaju a cheda im je bio potreban a i Vulin....

Koliko god mali pajaci, pajaci se isplate jer laju laju kao pudlice i nahuskaju sve pse u selu na prolaznika...
keva ti je u pravu...da ne pominjem moj deo familije iz novog sada koji je u vreme broza kao strucan kadar isao u nabavku masina po belom svetu pa kad su im stranci nudili prevazidjenu tehnologiju citaj u prevodu otpad, on nije hteo da potpise nabavku samo zbog nudjenog mita, qomunjara koji je bio u delegaciji je zvao beograd i dobio nalog da za srbiju uzme tu prevazidjenu, a nova koju su takodje uzeli je otisla u sloveniju.

i to nije jedini slucaj. ima toga na angro.

ovo za vulina necu da komentarisem jer je debilno na nivou metastaze.

keva ti je u pravu...da ne pominjem moj deo familije iz novog sada koji je u vreme broza kao strucan kadar isao u nabavku masina po belom svetu pa kad su im stranci nudili prevazidjenu tehnologiju citaj u prevodu otpad, on nije hteo da potpise nabavku samo zbog nudjenog mita, qomunjara koji je bio u delegaciji je zvao beograd i dobio nalog da za srbiju uzme tu prevazidjenu, a nova koju su takodje uzeli je otisla u sloveniju.

i to nije jedini slucaj. ima toga na angro.

ovo za vulina necu da komentarisem jer je debilno na nivou metastaze.
Da ali to nije to...
To su samo primeri nacina razmisljanja srpskog naroda...
Oduvek je tako , razmisljanje iz prsta..
Znam zato sto tamo gde nije bilo razmisljanja iz prsta, solidno se napredovalo...
Ali su retki takvi ljudi u Srbiji...to su izrodi.
E sad umesto da se izrodi podrze, oni se osakate....tj podrze se ovako prividno a osakate se jer se ostave sami....jaki su mogu to oni.

A lako se razocaraju Srbi jer stalno imaju naviku drustvenog jednoumlja...stalno gledaju u tudju avliju proseljacki.

Ja sam odbijao to razmisljanje i video da moze da se procisti na nekom nivou , ali iznad tog nivoa odjednom se vidi koliko je duboko veza i ko su ustvari debeli ljudi sa stomacima koji vaze za dobre domacine....
Video sam da moze da se uradi drugacije cak i kad je vecina prosek...
Pri tome su najposteniji i najcasniji ustvari najveci problem jer ne mogu da priznaju da su suplji sa znanjem...vise vremena trose na odrzavanje svog postenja..
Npr ako ja trosim 8h na nadogradnju od cega je 6h mojih interno , a 2h placeno firmom ili drzavom, ja ustvari imam minus od 2h kafanisanja koji bi mi unapredili karijeru.
tj sa tih 2h imam popunjeno svih 8h svog slobodnog vremena i znanje koje mi je samo problem u Srbiji...jer je predmet zavisti..
Samo u jednoj situaciji prividno to znanje koristi, kad vodis ljude u smrt....tad se sviju oko tebe da bi sacuvali dupe....nije da su kolegijalni ali kao i seljacka logika, gledajuci i oponasajuci onog najsnalazljivijeg mozda ce bolje preziveti.

Eto kroz niti i reseto provlaci se ista i ista psihologija naroda....sebicna, glupa , nerazmisljajuca...
Povodljiva, zavidna, ljubomorna, zadovoljna sa iq70 i tacka.

Добро, наравно да суд доноси коначну одлуку, али и јавно мњење је ту да прати шта се дешава и врши притисак да се ствари одвијају по закону, здраворазумски и да починиоци недела не прођу некажњено.
Ne sme niko da vrsi pritisak na sud.

Najgora stvar u svemu je, pre ili kasnije ce zbog mentalne higijene svaki muskarac reci, ebiga vise, ne mogu ja da branim zenski svet od zabluda koje im serviraju feminacisti...nek veruju vise sta hoce.
Tog trenutka krece totalno nezavisno ponasanje dva roda...muskog i zenskog..

Totalno nerazumevanje, suzivot da, ali bez ikakvih dubljih interakcija....
Koliko parova se zajednicki samo PROVODE i SEKSAJU, nista vise, a i taj provod im je jadan i bedan u vecini slucajeva, vise za slikanje.

Ne smeju da pridju zenske , neke i smeju , ali tek onda se pokaze koliko im nedostaje neko pravo zabavljanje , opustena zabava, pesma, muzika, a ne totalno neusaglaseno emotivno sa svojim muskarcem koji je samo provajder ustvari ali i temelj oslonac...

Ja znam puno inzenjera koji su samci , imaju kola stan, imaju para, ali su samci..
Nisu ni patoloski slucajevi ni sociopatoloski niti su fobicni na drustvo , ali su se povukli.
Gledano na jedan nacin i ja sam..npr ja ne komuniciram nesto preterano sa komsijama....uzasno losa stvar, ali ne mogu ....odmah se upletu ogovaranja, kuckanja na vrata, upadi preko terase, uterivanja kucica koji pisaju gde stignu , totalno nezamislivo , bar meni , ali vama mozda normalno.

Znaci ovog trenutka imam na lageru za 1000 normalnih mladih tj udavaca...odlicne prilike.
Nemam na lageru nijednu udavacu a da je normalna, a imam trudnjace 4, tj one koje zele da zatrudne i budu samohrane majke....pa zele da im donor bude lep visok i pametan...
Eto dokle je doslo stanje u Srbiji a niko mi ne veruje, obicno mi poveruju posle 7 godina, tako je bilo kad sam pricao u proslosti sta je stanje, tek posle 7 godina pocnu da pricaju staramajke i neke druge zene i muskarci o tim pojavama.

Moj zakljucak nije lako ovim 4 trudnjacama...
Nece ni one bas da ih svako napuca....hoce to , ali za dete neke ipak biraju neko vreme, godinu dana malo vise..

Back