Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

To na prvom mestu.
Ubice koje navataju na licu mesta sa oružjem u rukama pa im ne otkrivaju identitet,
a nesrećnog Miku prokazaše na sva zvona i to jer ružna , nosata , grbava Radulovićka
sa tatinom lovom iza leđa , a bez ikakvog talenta i predispozicija , lošim bekgraundom
iz polupismene, ljakse porodice pošto poto hoće da bude poznata pa 'ajde malo
da iskopiramo glupe amere, a tata selja otvori šlajpik i kaže "ajde".
Po bljuckometru ovo je čista desetka.
Cekaj sad....da nije ovog slucaja ne bi mogli da savatamo kakve se zamene , supstitucije prava vrse...
Evo ja bas u poslednjem postu analiziram zamenu teza sudjenje osobi vs sudjenje kricivnom delu....gde se za sudjenje osobi, pronalaze dokazi u vidu svedocenja za druge takodje nedokazane radnje, a to moze da se koristi jedino kao procena psihologije licnosti , tj onaj deo o shvatanju cinjenja krivicnog dela i pokajanja...nikako kao dokaz samog cinjenja dela.

Onda bih ja svaki put kad mirno i brzo reagujem pri nekoj vanrednoj situaciji bio proglasen ili piromanom, npr kad gasim autobus kao putnik, ili pijancem jer ne reagujem na prosutu rakiju, ili ubicom bez milosti jer znam itekako da razoruzam ili uperim oruzje sa namerom da onesposobim osobu.

Tako da ovi test poligoni gde se sve vise razdvaja zakon i javno sudjenje su korisne za razumne ljude..
Npr primena ovog zakona bi mogla da bude dobra stvar...ali onda ima da naebu svi ovi feminacisti....jer im je pristup u startu diskriminatoran, a u ime svoje emancipacije kao...ali sipak, prvo gradjanin pa onda mozes da glupetas da si feminacista a ne obrnuto...
Feminacisti i uopste danasnje prosecno medijsko zapljusnuto stvorenje ne moze a da ne uvredi muskarca u 15 minuta komunikacije eto dokle je doslo..

ali sto da citiram kad te ne zanima? ali da, poenta je da dokaz u krivicnom postupku nije samo materijalni dokaz - kap krvi, otisak prsta, modrica - postoje mnogobrojna dokazna sredstva.
Da , da to i ja kazem, samo sam dodao zasto si ti to naglasila...u kontekstu ovih silovanja....znaci totalno drugacija stvar od klasicnog pravnika....i izjave recene negde usred pravnog ili nekog suda..

...izjednacavanje razlicitih sustina pod istim terminom i tako uvaljujuci nepismenom citaocu da je validnost prosirena na vise od onog sto jeste...
ahahhahah , oh Bože, ti kao da si od juče na ovom forumu pa se nisi načitao pokušaja
sa akcentom na pokušajima kojekakvih da se predstave kao nešto pored čega se nisu ni očešali :D

Pa tako i neko ko je na gurku jedva završio, na primer, pravno birotehničku
tačnije dva velika odmora i puš pauzu na istoj zarad popularnosti vođeka
bez stida i srama se predstavlja pravnikom, medicinske sestre su vođeka lekari,
gastosi negde na socijali su vođeka profesori na nekom tamošnjem fakultetu , itd.

Čari mestimične anonimnosti ali samo mestimične sve dok je i promil nas starih forumaša sa dobrom memorijom :D

Da , da to i ja kazem, samo sam dodao zasto si ti to naglasila...u kontekstu ovih silovanja....znaci totalno drugacija stvar od klasicnog pravnika....i izjave recene negde usred pravnog ili nekog suda..
silovanje je krivicno delo cije se izvrsenje dokazuje svim raspolozivim dokaznim sredstvima.
kao i svako krivicno delo, sto duze vremena prodje od izvrsenja dela, dokazni postupak je tezi, ali ne i nemoguc.
jel ovako ok? jel dovoljno objektivno?

Inace na chatu ja mogu da biram izmedju dve zenske jedinke........shame less i alison cucumber.....
Al mi je izbor ubilo se.....prva je bez stidna a druga ima nick krastavac, aj pogadjaj sto....
Ako se tako malo modifikuje okruzenje na kraju izbori mogu da budu jako uskraceni kao sto sad nemas izbor da budes gradjanin, jer takva opcija ne postoji.

Odličan primer BLM pokret u USA i odlazak u totalno drugu krajnjost gde su belci odmah krivi (a kao kod afro nema rasista ili kod Azijata).
Ako ćemo najbukvalnije crnci i azijati su mnogo veći rasisti od belaca.
Najbolji primer je onaj popularni glumac , crnac , kako se zove, zgodan crnja sada već omator,
koji je odbio da ijednu belkinju poljubi makar mu i uloga zavisila od toga...jer ona je belkinja. :roll:
Samo što se njihov očigledan rasizam zataškava, ćutke se prelazi preko njega zarad političke (ne)korektnosti
dok se belcima uzima u obzir i popreki pogled.

Za azijate da ne pričam, njih mi je muka i da sretnem i navodim kao primere.

ali sto da citiram kad te ne zanima? ali da, poenta je da dokaz u krivicnom postupku nije samo materijalni dokaz - kap krvi, otisak prsta, modrica - postoje mnogobrojna dokazna sredstva.
Ali je najbitniji i bez njega skoro uvek pada optužnica (osim u slučaju više svedoka čiji se iskaz podudara). Znaš kako kažu nema leša, nema ubistva. Ona kaže silovao me, on tvrdi - nisam. Šta tu sud može?

Ali je najbitniji i bez njega skoro uvek pada optužnica (osim u slučaju više svedoka čiji se iskaz podudara). Znaš kako kažu nema leša, nema ubistva. Ona kaže silovao me, on tvrdi - nisam. Šta tu sud može?
Da uzme lovu, viši položaj, podoban politički tapšomer, povlađivanje podobnoj struji , itd.
Svašta može.

Pa za pravo napastvovanje, dokazano sa sve svedocima, silovanje maloletnika , podobni manijak glumac Goran jedva zaradi nanogicu,
a ni to nije dokazano, ta nanogica jer nastavi da glumi u dečjem pozorištu,
a Mika zaradi momentalni pritvor bez prava da se brani sa slobode za navode nosate Radulovićke :
- majke mi me silovao svakog utorka u sobi bez vrata pored učionice pune klinaca gde se drže časovi" :roll:

Pravda za slaboumne.

hahahaha, pa onda se nikad ne bi dokazalo nijedno silovanje
Pa u suštini to i nije dokazivo bez materijalnih dokaza ili neposrednih svedoka.
Zato sudovi imaju pravo da sude po ubeđenju, a to je toliko rastegljiv pojam, da onaj ko je optužen za silovanje
nema praktično nikakve šanse da izbegne osudu.

Po mome bi za navodno silovanje punoletnih osoba morao da postoji neki zakonski rok za podnošenje prijave, npr. 10 dana.
Za maloletne osobe to naravno ne bi važilo, nema roka - do punoletstva.

Pa kako može neko tek 10 godina posle silovanja da shvati da je silovan?
Jeftina lakrdija...

Pa u suštini to i nije dokazivo bez materijalnih dokaza ili neposrednih svedoka.
Zato sudovi imaju pravo da sude po ubeđenju, a to je toliko rastegljiv pojam, da onaj ko je optužen za silovanje

Po mome bi za navodno silovanje punoletnih osoba morao da postoji neki zakonski rok za podnošenje prijave, npr. 10 dana.

Pa kako može neko tek 10 godina posle silovanja da shvati da je ustvari silovan?
Jeftina lakrdija...
neko ne moze da prijavi jer se plasi za zivot, za bezbednost svoje porodice, neko zato sto je zrtva uticajnog muskarca, ima milion razloga zasto je rok zastarelosti krivicnog gonjenja takav kakav je

Pa kako može neko tek 10 godina posle silovanja da shvati da je ustvari silovan?
Jeftina lakrdija...

Ja bih volela da mi neko smisleno objasni kako silovana osoba iznova i iznova sebe dovodi u situaciju da bude
opet i opet i opet silovana ?

Osoba odrasla u gradu kojoj je omogućeno školovanje kao i dodatna nastava " glumica da budem",
seksualno već aktivna osoba makar još zvanično maloletna što znači da nije baš naivna i neupućena?

eto, par jednostavnih pitanja na koja niko , nikada nije pokušao javno da odgovori.

neko ne moze da prijavi jer se plasi za zivot, za bezbednost svoje porodice, neko zato sto je zrtva uticajnog muskarca, ima milion razloga zasto je rok zastarelosti krivicnog gonjenja takav kakav je
Ama nema, jedno je kad ti prijaviš nekoga zbog maltretiranja ili mobinga a sasvim drugo je kad ga prijaviš za silovanje.
Naše tužilaštvo, takvo kakvo je, ali za prijavu silovanja se ide obavezno u pritvor, još ako je podneta pravovremeno i uzeti uzorci
sperme, silovatelju ne gine presuda i zatvor, nema tu uticajan muškarac i slične gluposti.
I treba da bude tako, nema goreg od toga, još kad se radi o maloletnim licima ili ne daj Bože deci - fuj, kastriranje i zatvor.

Ama nema, jedno je kad ti prijaviš nekoga zbog maltretiranja ili mobinga a sasvim drugo je kad ga prijaviš za silovanje.
Naše tužilaštvo, takvo kakvo je, ali za prijavu silovanja se ide obavezno u pritvor, još ako je podneta pravovremeno i uzeti uzorci
sperme, silovatelju ne gine presuda i zatvor, nema tu uticajan muškarac i slične gluposti.
I treba da bude tako, nema goreg od toga, još kad se radi o maloletnim licima ili ne daj Bože deci - fuj, kastriranje i zatvor.
naravno. doduse, hemijska kastarcija kod nas jos uvek ne postoji.
ali opet kazem, ne moze se ocekivati da je svaka silovana osoba spremna da odmah ulazi u sudski postupak i ima milion razloga za to.
prosto, ne mozes nekome da ogranicavas pravo kad ce da podnese krivicnu prijavu, osim onako kako je to u zakonu propisano.
a verujem da i zrtva zna da sto vise prodje vremena, to je dokazivanje teze.

Dobro, ajd iskreno - jel ti veruješ njoj da se sve to stvarno tako desilo?
Baš tako?
Pa Mika je onako, prilično markantan, ružan svakako nije, ni mutav, ni glup - misliš da mu je to stvarno trebalo?
verujem joj jer mislim da je lik klasican siledzija, i to oni snimci maltretiranja dece jasno pokazuju. od takvog sklopa licnosti samo nasilje i moze da se ocekuje.

Ma ne.....to je i svrha ovoga kod feminacista da se sudstvo predstavi da je neobjektivno i onda da radi pod pritiskom...
To je upalilo za nasilje u porodici....jedno vreme je bilo bukvalno dovoljno da te zensko prijavi i bez ikakvih provera zavrsis mesec dana prdekane..
Sad se kao malo smanjilo to jer su shvatili da je apsurd verovati zenskoj osobi bas toliko , svi lazu zene vise, ali da im se smanji na bar isto....

I deca su pod uticajem medija...ih kamo srece da nisu, pa da vidis ti kakve ucene rade deca zbog cokolade....
Tako da se ne moze bas ni to pouzdano proceniti...

Ali ovo sto se radi je uticaj javnosti na sudstvo , plus lupanje sakom o sto Vucica i dobijes papazjaniju na nivou seljastvo plus feminacizam, a to je danasnja Srbija...

Uostalom ja sam najavio pre bilo koje od ovih afera da ce biti neka pompa da bi se sasekli muskarci posle pauze zbog covida.....
To mora tako da se radi , bili su postedjeni seckanja jaja izvesno vreme , samim tim i tuckanja u mozak i onda su pajseri poceli da se duvaju , seljacka pamet, a gradjani su se opustili u svojoj brizi za zdravlje i pogradjanili...a to ne moze tako ako hocemo da uticaj feminacizma raste i da rascepe drustvo..

Zato je moralo nesto da se izmisli ako nista drugo da bi se povela prica o svinjama muskarcima i tom nakaradnom muskom polu koji je nepotreban danas covecanstvu..

Feminacizam je politicki pokret...

Dobro, ajd iskreno - jel ti veruješ njoj da se sve to stvarno tako desilo?
Baš tako?
Pa Mika je onako, prilično markantan, ružan svakako nije, ni mutav, ni glup - misliš da mu je to stvarno trebalo?
Ne pitaš mene ali ja mislim da je jeste kresnuo ali da silovanja nije bilo.
Neki muškarci naprosto imaju fetiš ka ružnim ženama
makar kroz usputni, neobavezni seks što verujem da je i ovde slučaj.
Te ružne žene posle toga imaju velika očekivanja , a dobiju šipak u ovom slučaju
idenferentnost i ne obraćanje pažnje sem službeno kao što je bilo i pre kres šeme
i tu nastaje kuršlus u iskompleksiranoj glavi što rezultira osvetom, potrebom za pažnjom,
izlazak iz anonimnosti.
Ko je ikada i gde čuo za ovu ženu pre ove hajke ?
Niko nigde , a tako će opet pasti u anonimnost, već upola i jeste.
Za Miku i njegovu školu su svi čuli i znaju za nju godinama.

Uostalom, Radulovićka očigledno ima neki psiho poremećaj, ja bih rekla elektrin sindrom, jer i kasniji partneri
bar ovi što su ih obznanili su skoro pa duplo stariji od nje, bar ovaj producent za kojeg priča da će da je ženi
u šta čisto sumnjam.
Nije se ona tek tako nabacila Miki.

ne, normalni ljudi bas vole da maltretiraju ucenike, kao mika na snimcima.
Ne ulazim u to , snimak moze da se namesti...moze da bude seljacina, seljacine obicno hoce i da umacu, eto za potvrdu tvojoj tezi...nije da nece....imao sam ja jednog takvog, zavrsio u ludari, ali dok jos nije bio u ludari, em seljacina em seksualni napasnik, pa je dobio opomenu pa se cimnuo.

Ali znas kad bih ja sebe spustio na nivo da analiziram osobu na osnovu tv snimka....to je na nivou debila...

Poslednja izmena od moderatora:
Ne ulazim u to , snimak moze da se namesti...moze da bude seljacina, seljacine obicno hoce i da umacu, eto za potvrdu tvojoj tezi...nije da nece....imao sam ja jednog takvog, zavrsio u ludari, ali dok jos nije bio u ludari, em seljacina em seksualni napasnik, pa je dobio opomenu pa se cimnuo.

Ali znas kad bih ja sebe spustio na nivo da analiziram osobu na osnovu tv snimka....to je na nivou debila...
a na osnovu cega ga ti analiziras, majke ti? pijes kafe s njim pa znas sta radi?

Poslednja izmena od moderatora:

Back