Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.708
Pa ti pisi sta ti odgovara ja pisem sta znaci kontekstualno tvoj post. Mozes sad da citiras i ceo zakon zkp meni ne smeta...nabrojala sam ti dokazne radnje iz zakona. je bo te, sta ti je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti pisi sta ti odgovara ja pisem sta znaci kontekstualno tvoj post. Mozes sad da citiras i ceo zakon zkp meni ne smeta...nabrojala sam ti dokazne radnje iz zakona. je bo te, sta ti je?
ali sto da citiram kad te ne zanima? ali da, poenta je da dokaz u krivicnom postupku nije samo materijalni dokaz - kap krvi, otisak prsta, modrica - postoje mnogobrojna dokazna sredstva.Pa ti pisi sta ti odgovara ja pisem sta znaci kontekstualno tvoj post. Mozes sad da citiras i ceo zakon zkp meni ne smeta...
Cekaj sad....da nije ovog slucaja ne bi mogli da savatamo kakve se zamene , supstitucije prava vrse...To na prvom mestu.
Ubice koje navataju na licu mesta sa oružjem u rukama pa im ne otkrivaju identitet,
a nesrećnog Miku prokazaše na sva zvona i to jer ružna , nosata , grbava Radulovićka
sa tatinom lovom iza leđa , a bez ikakvog talenta i predispozicija , lošim bekgraundom
iz polupismene, ljakse porodice pošto poto hoće da bude poznata pa 'ajde malo
da iskopiramo glupe amere, a tata selja otvori šlajpik i kaže "ajde".
Po bljuckometru ovo je čista desetka.
Da , da to i ja kazem, samo sam dodao zasto si ti to naglasila...u kontekstu ovih silovanja....znaci totalno drugacija stvar od klasicnog pravnika....i izjave recene negde usred pravnog ili nekog suda..ali sto da citiram kad te ne zanima? ali da, poenta je da dokaz u krivicnom postupku nije samo materijalni dokaz - kap krvi, otisak prsta, modrica - postoje mnogobrojna dokazna sredstva.
ahahhahah , oh Bože, ti kao da si od juče na ovom forumu pa se nisi načitao pokušaja...izjednacavanje razlicitih sustina pod istim terminom i tako uvaljujuci nepismenom citaocu da je validnost prosirena na vise od onog sto jeste...
silovanje je krivicno delo cije se izvrsenje dokazuje svim raspolozivim dokaznim sredstvima.Da , da to i ja kazem, samo sam dodao zasto si ti to naglasila...u kontekstu ovih silovanja....znaci totalno drugacija stvar od klasicnog pravnika....i izjave recene negde usred pravnog ili nekog suda..
Jeste....silovanje je krivicno delo cije se izvrsenje dokazuje svim raspolozivim dokaznim sredstvima.
kao i svako krivicno delo, sto duze vremena prodje od izvrsenja dela, dokazni postupak je tezi, ali ne i nemoguc.
jel ovako ok? jel dovoljno objektivno?
Ako ćemo najbukvalnije crnci i azijati su mnogo veći rasisti od belaca.Odličan primer BLM pokret u USA i odlazak u totalno drugu krajnjost gde su belci odmah krivi (a kao kod afro nema rasista ili kod Azijata).
Ali je najbitniji i bez njega skoro uvek pada optužnica (osim u slučaju više svedoka čiji se iskaz podudara). Znaš kako kažu nema leša, nema ubistva. Ona kaže silovao me, on tvrdi - nisam. Šta tu sud može?ali sto da citiram kad te ne zanima? ali da, poenta je da dokaz u krivicnom postupku nije samo materijalni dokaz - kap krvi, otisak prsta, modrica - postoje mnogobrojna dokazna sredstva.
hahahaha, pa onda se nikad ne bi dokazalo nijedno silovanjeOna kaže silovao me, on tvrdi - nisam. Šta tu sud može?
Da uzme lovu, viši položaj, podoban politički tapšomer, povlađivanje podobnoj struji , itd.Ali je najbitniji i bez njega skoro uvek pada optužnica (osim u slučaju više svedoka čiji se iskaz podudara). Znaš kako kažu nema leša, nema ubistva. Ona kaže silovao me, on tvrdi - nisam. Šta tu sud može?
Pa u suštini to i nije dokazivo bez materijalnih dokaza ili neposrednih svedoka.hahahaha, pa onda se nikad ne bi dokazalo nijedno silovanje
neko ne moze da prijavi jer se plasi za zivot, za bezbednost svoje porodice, neko zato sto je zrtva uticajnog muskarca, ima milion razloga zasto je rok zastarelosti krivicnog gonjenja takav kakav jePa u suštini to i nije dokazivo bez materijalnih dokaza ili neposrednih svedoka.
Zato sudovi imaju pravo da sude po ubeđenju, a to je toliko rastegljiv pojam, da onaj ko je optužen za silovanje
nema praktično nikakve šanse da izbegne osudu.
Po mome bi za navodno silovanje punoletnih osoba morao da postoji neki zakonski rok za podnošenje prijave, npr. 10 dana.
Za maloletne osobe to naravno ne bi važilo, nema roka - do punoletstva.
Pa kako može neko tek 10 godina posle silovanja da shvati da je ustvari silovan?
Jeftina lakrdija...
Pa u suštini to i nije dokazivo bez materijalnih dokaza ili neposrednih svedoka.
Zato sudovi imaju pravo da sude po ubeđenju, a to je toliko rastegljiv pojam, da onaj ko je optužen za silovanje
nema praktično nikakve šanse da izbegne osudu.
Po mome bi za navodno silovanje punoletnih osoba morao da postoji neki zakonski rok za podnošenje prijave, npr. 10 dana.
Za maloletne osobe to naravno ne bi važilo, nema roka - do punoletstva.
Pa kako može neko tek 10 godina posle silovanja da shvati da je ustvari silovan?
Jeftina lakrdija...
Ama nema, jedno je kad ti prijaviš nekoga zbog maltretiranja ili mobinga a sasvim drugo je kad ga prijaviš za silovanje.neko ne moze da prijavi jer se plasi za zivot, za bezbednost svoje porodice, neko zato sto je zrtva uticajnog muskarca, ima milion razloga zasto je rok zastarelosti krivicnog gonjenja takav kakav je
naravno. doduse, hemijska kastarcija kod nas jos uvek ne postoji.Ama nema, jedno je kad ti prijaviš nekoga zbog maltretiranja ili mobinga a sasvim drugo je kad ga prijaviš za silovanje.
Naše tužilaštvo, takvo kakvo je, ali za prijavu silovanja se ide obavezno u pritvor, još ako je podneta pravovremeno i uzeti uzorci
sperme, silovatelju ne gine presuda i zatvor, nema tu uticajan muškarac i slične gluposti.
I treba da bude tako, nema goreg od toga, još kad se radi o maloletnim licima ili ne daj Bože deci - fuj, kastriranje i zatvor.
Dobro, ajd iskreno - jel ti veruješ njoj da se sve to stvarno tako desilo?ali opet kazem, ne moze se ocekivati da je svaka silovana osoba spremna da odmah ulazi u sudski postupak i ima milion razloga za to.
verujem joj jer mislim da je lik klasican siledzija, i to oni snimci maltretiranja dece jasno pokazuju. od takvog sklopa licnosti samo nasilje i moze da se ocekuje.Dobro, ajd iskreno - jel ti veruješ njoj da se sve to stvarno tako desilo?
Baš tako?
Pa Mika je onako, prilično markantan, ružan svakako nije, ni mutav, ni glup - misliš da mu je to stvarno trebalo?
Ma ne.....to je i svrha ovoga kod feminacista da se sudstvo predstavi da je neobjektivno i onda da radi pod pritiskom...Ama nema, jedno je kad ti prijaviš nekoga zbog maltretiranja ili mobinga a sasvim drugo je kad ga prijaviš za silovanje.
Naše tužilaštvo, takvo kakvo je, ali za prijavu silovanja se ide obavezno u pritvor, još ako je podneta pravovremeno i uzeti uzorci
sperme, silovatelju ne gine presuda i zatvor, nema tu uticajan muškarac i slične gluposti.
I treba da bude tako, nema goreg od toga, još kad se radi o maloletnim licima ili ne daj Bože deci - fuj, kastriranje i zatvor.
Ne pitaš mene ali ja mislim da je jeste kresnuo ali da silovanja nije bilo.Dobro, ajd iskreno - jel ti veruješ njoj da se sve to stvarno tako desilo?
Baš tako?
Pa Mika je onako, prilično markantan, ružan svakako nije, ni mutav, ni glup - misliš da mu je to stvarno trebalo?
Opet od neobjektivne osobe izlaze reci koje treba tumaciti objektivno, a to ne zasluzuju....verujem joj jer mislim da je lik klasican siledzija, i to oni snimci maltretiranja dece jasno pokazuju. od takvog sklopa licnosti samo nasilje i moze da se ocekuje.
ne, normalni ljudi bas vole da maltretiraju ucenike, kao mika na snimcima.Opet od neobjektivne osobe izlaze reci koje treba tumaciti objektivno, a to ne zasluzuju....
Sve penal do penala...
Ne ulazim u to , snimak moze da se namesti...moze da bude seljacina, seljacine obicno hoce i da umacu, eto za potvrdu tvojoj tezi...nije da nece....imao sam ja jednog takvog, zavrsio u ludari, ali dok jos nije bio u ludari, em seljacina em seksualni napasnik, pa je dobio opomenu pa se cimnuo.ne, normalni ljudi bas vole da maltretiraju ucenike, kao mika na snimcima.
a na osnovu cega ga ti analiziras, majke ti? pijes kafe s njim pa znas sta radi?Ne ulazim u to , snimak moze da se namesti...moze da bude seljacina, seljacine obicno hoce i da umacu, eto za potvrdu tvojoj tezi...nije da nece....imao sam ja jednog takvog, zavrsio u ludari, ali dok jos nije bio u ludari, em seljacina em seksualni napasnik, pa je dobio opomenu pa se cimnuo.
Ali znas kad bih ja sebe spustio na nivo da analiziram osobu na osnovu tv snimka....to je na nivou debila...