- Poruka
- 21.197
Keva da mi šizi ćale da mi pegla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nista i drugi putsestro hvala ti ko bratu, keva si ćaleta mi![]()
Naravno, platila bih ja sve , uvek sam bila i jesam dzek ali me vise nikada ne bi video.mi furamo Turski stil femilija
ja intenzivno radim na osvešćivanju žena da se trgnu iz te retrogradne patrijahalne zatucanosti - one plaćaju u restoranu, ko na Zapadu, svetski
jasam jednoj tako kasmo bili mladi pase muvali otvoreno reko u oči - mog'o bi malo i tvoj Rajko (njen ćale) da finansira našu konekšn a ne moj da plaća što tebe Rajko pravijo, dostamu i mene...Naravno, platila bih ja sve , uvek sam bila i jesam dzek ali me vise nikada ne bi video.
Ne zbog te love, i da ti platis ja bih se revansirala , uvek i jesam
no muka mi od dziberizma.
Lepo si joj reko.jasam jednoj tako kasmo bili mladi pase muvali otvoreno reko u oči - mog'o bi malo i tvoj Rajko (njen ćale) da finansira a ne moj da plaća što tebe Rajko pravijo, dostamu i mene...
ravnopravno
ne brini se ti za Aziju prve zene predsednici su zapravo bile u Aziji-na primerваљда ти је сада јасно зашто џендер икволити на Балкану не пролази...
колико год било добрих намера, више је радодајки и спонзоруша...
а тамо где нема новца, ни надзора државе - хорор приче...
А ми се уватили мучене Србије - па како тек пролазе несретнице по Индијама и Кинама?
Иди бегај...боље да ово буду нови Квадрати...и да млатимо празну сламу...
Upadam kao padobanac, ali u Srbiji je malo onih koji žene posmatraju kao objekat i većina ceni žene, smatraju da su sposobne da vode firme, etc. Pa u vlasti su žene na značajnim funkcijama od ministara do guvernera i premijera.ne brini se ti za Aziju prve zene predsednici su zapravo bile u Aziji-na primer
a sto se tice Balkana
meni nije jasna muska histerija u poslednje vreme, ali zene isteruju polako svoje
nece shamar jos dugo biti "normalan " u nasem drustvu
Овде је халабука на угрожена права жена, гејева, мањина, чега оћеш... највише зато што је екстрапрофитабилно бити професионална боркиња за угрожена права... то што се неко овде много људи дере ''ааа угрожена права'' а у Азији слабо ко, тешко да значи да су овде жене угроженије него ли тамо где је фамилија каменује до смрти због наводног каљања образа.ne brini se ti za Aziju prve zene predsednici su zapravo bile u Aziji-na primer
a sto se tice Balkana
meni nije jasna muska histerija u poslednje vreme, ali zene isteruju polako svoje
ne brini se ti za Aziju prve zene predsednici su zapravo bile u Aziji-na primer
a sto se tice Balkana
Ahahah.Овде је халабука на угрожена права жена, гејева, мањина, чега оћеш... највише зато што је екстрапрофитабилно бити професионална боркиња за угрожена права... то што се неко овде много људи дере ''ааа угрожена права'' а у Азији слабо ко, тешко да значи да су овде жене угроженије него ли тамо где је фамилија каменује до смрти због наводног каљања образа.
Увек може боље али поредити људска (/женска) права у Србији и Азији је... благо речено глупост.
Ahahah.
Bas bih volela da ovako napises a da si gej koji ne sme svog partnera da zagrli i poljubi na ulici jer ce neki pomahnitala grupa primitivaca da ga prebije.
Sramotno je kad ovako muskarac arogantno napada ugrozene.
Sve dok ima upravo ovakvih reakcija borba ce trajati.
Ja na recimo svojoj kozi nisam nikad osetila diskriminaciju ali ne znaci da neke zene ne trpe. Nismo svi isti.
Azija je sirok pojam i nije isto zeni u Rusiji, Pakistanu, Indiji i Juznoj Koreji.
Mnogo pre Celicne lejdi je bilo zena na celu drzave i nijedna nije bila na celu evropske drzave. Sto ne zna znaci da je Evropa gora prema zenama samo prosto iznosimo fakte:Gluposti.
Komunisti vole progresivizam i popkulturu, sada su to konvertovane prekomerne demokrate !
Milka Planinc je bila prvo sekretarka CK i potom premijerka u Samoupravnom SFRJ, odmah par godina posle Čelične lejdi!
Khertek Anchimaa-Toka | ![]() | Tannu Tuva[c] | Chairperson of the Presidium of the Little Khural | 6 April 1940 | 11 October 1944 | 4 years, 188 days | Head of state | |
Sükhbaataryn Yanjmaa | Mongolia | Acting Chairperson of the Presidium of the State Great Khural | 7 September 1953 | 7 July 1954 | 303 days | Head of state | ||
Sirimavo Bandaranaike | Ceylon[d] | Prime Minister | 21 July 1960 | 27 March 1965 | 4 years, 249 days | Head of government | Executive | |
Indira Gandhi | India | Prime Minister | 24 January 1966 | 24 April 1977 | 11 years, 90 days | Head of government | Executive | |
Soong Ching-ling | China | Acting Co-Chairperson | 31 October 1968 | 24 April 1972 | 3 years, 176 days | Head of state | ||
Golda Meir | Israel | Prime Minister | 17 March 1969 | 3 June 1974 | 5 years, 78 days | Head of government | Executive | |
Sirimavo Bandaranaike | Ceylon/ Sri Lanka | Prime Minister | 29 May 1970 | 23 July 1977 | 7 years, 55 days | Head of government | Executive | |
Isabel Martínez de Perón | Argentina | President | 1 July 1974 | 24 March 1976 | 1 year, 267 days | Head of state and government | Executive | |
Elisabeth Domitien | ![]() | Central African Republic | Prime Minister | 2 January 1975 | 7 April 1976 | 1 year, 96 days | Head of government |
Да... на све стране вести о пребијеним гејевима... ево баш пре... седам осам месеци би нека вест.Bas bih volela da ovako napises a da si gej koji ne sme svog partnera da zagrli i poljubi na ulici jer ce neki pomahnitala grupa primitivaca da ga prebije.
Неке жене трпе насиље, многим женама није лако... али када се проблем типа ''отпустили те јер си трудна, скочио пдв за храну и беби опрему'' решава са ''намажи на леб право да те зову боркиња'' то је само лицемерно рекламерство професионалних сисача фондова...Ja na recimo svojoj kozi nisam nikad osetila diskriminaciju ali ne znaci da neke zene ne trpe. Nismo svi isti.
Да... на све стране вести о пребијеним гејевима... ево баш пре... седам осам месеци би нека вест.
Неке жене трпе насиље, многим женама није лако... али када се проблем типа ''отпустили те јер си трудна, скочио пдв за храну и беби опрему'' решава са ''намажи на леб право да те зову боркиња'' то је само лицемерно рекламерство професионалних сисача фондова...
Неке жене трпе насиље, многим женама није лако... али када се проблем типа ''отпустили те јер си трудна, скочио пдв за храну и беби опрему'' решава са ''намажи на леб право да те зову боркиња'' то је само лицемерно рекламерство професионалних сисача фондова..
eto samo neke probleme si sam naveo sad........
dakle da postoje problemi koje zene trpe
Ono sto mi nije jasno je sto ti stalno pominjes NVO I sisace fondova o cemu ja uopste ne pisem niti sa tim imam veze.
I sama se gadim parazitskog nacina zaradjivanja na lobiranju i slicnom.
Да видимо жена аргентинског диктатора, госпођа који је поставио Иди Амин, две постављене од ЦК КПЈ...пардон Кине...Mnogo pre Celicne lejdi je bilo zena na celu drzave i nijedna nije bila na celu evropske drzave. Sto ne zna znaci da je Evropa gora prema zenama samo prosto iznosimo fakte:
Elected or appointed female chief executives
Khertek Anchimaa-Toka Tannu Tuva[c] Chairperson of the Presidium of the Little Khural 6 April 1940 11 October 1944 4 years, 188 days Head of state Sükhbaataryn Yanjmaa Mongolia Acting Chairperson of the Presidium of the State Great Khural 7 September 1953 7 July 1954 303 days Head of state Sirimavo Bandaranaike Ceylon[d] Prime Minister 21 July 1960 27 March 1965 4 years, 249 days Head of government Executive Indira Gandhi India Prime Minister 24 January 1966 24 April 1977 11 years, 90 days Head of government Executive Soong Ching-ling China Acting Co-Chairperson 31 October 1968 24 April 1972 3 years, 176 days Head of state Golda Meir Israel Prime Minister 17 March 1969 3 June 1974 5 years, 78 days Head of government Executive Sirimavo Bandaranaike Ceylon/
Sri LankaPrime Minister 29 May 1970 23 July 1977 7 years, 55 days Head of government Executive Isabel Martínez de Perón Argentina President 1 July 1974 24 March 1976 1 year, 267 days Head of state and government Executive Elisabeth Domitien Central African Republic Prime Minister 2 January 1975 7 April 1976 1 year, 96 days Head of government
to su ti faktiДа видимо жена аргентинског диктатора, госпођа који је поставио Иди Амин, две постављене од ЦК КПЈ...пардон Кине...
фигура у хебрејској војној држави...
и једна једина Индира Ганди...која опет није зауставила церемонијална закопавања жена са мртвим мужевима...
Хвала на пажњи.
to su ti fakti
ko je bio kakav je druga tema, masa politicara je ionako postavljena od strane nekoga....
a s obzirom na odnos prema zenama u proslosti i ovo je za divljenje