Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.931
2. Ne pojedi svog psa.
3. Pojedi neprijateljskog psa.
4.
..srkk
4.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
našao sam... niki krejna kako se zvao onaj čuveni skinhedovac što je tukao ped. ere pa zaglavio sa muškarcem u krevetu? mislim da je englez
nema revizije...Bog je uradio što je do njega...ko to ne vidi sada videće kad mu dođe trenutakNe znam... sve mi se cini da cemo morati da radimo neku reviziju Starog i Novog Zaveta![]()
Био је и oнај стројаш из НС, другари га звали Адолф беше... неонациста, шибаџија, одробијао неколико година... Данас је жена.našao sam... niki krejn
https://en.wikipedia.org/wiki/Nicky_Crane
2. Ne pojedi svog psa.
4...srkk
hahaha, tako je...koji su to jadni frikovi!Био је и oнај стројаш из НС, другари га звали Адолф беше... неонациста, шибаџија, одробијао неколико година... Данас је жена.
Mora da otvoriš tvit i vidiš nizједва сам разумео
не него овај владимир пајић нешто прича о одећи?Mora da otvoriš tvit i vidiš niz![]()
Daaaaaне него овај владимир пајић нешто прича о одећи?
па зато не разумем одакле то лупетаDaaaaa
O muškarcima programiranim po želji drugih muškaraca.
Nije ga zlostavljala ali kada za ovakve slučajeve čujem setim se onog demonskog para sa Zvezdare koji je ubio dete:ovo recimo u buducnosti nece biti primeren naslov:
GOVOR TELA PUTINA I BAJDENA SVE POKAZAO, ZNA SE KO JE "ALFA"!
Društvene mreže bruje o OVIM DETALJIMA - ko je muškarac, a ko devojčica i nestaško koga su poslali kod direktora... /FOTO/
ovo je isto recimo veoma maliciozno, akcenat se stavlja na zenu iako ona nije pocinitelj dela:
DEČAK (8) SAM DOŠAO U POLICIJU, PRIJAVIO DA GA TUKU! Zlostavljao ga emotivni partner njegove majke, ona prstom nije mrdnula DA GA ZAŠTITI!
Licis na moga oca, Nocima padnes pijanako ste mislili da Cecanema pesmu i za ovo - zaebali ste se!
play - accept
KAKO SE ZAPRAVO PRAVI HIT?Licis na moga oca, Nocima padnes pijan
Nesvestan, nervozan i grub.
To je bilo 2004.
Danasnja zena peva ovo 2021:
Dara:
Od tvoje depre, ja deprimiram
osam nedelja apstiniram
sta je to sa nama, cemu ova drama
komada me dzaba
Ref.
Ma bebe ko te j*b*, ja nocas idem van
s prvim koga sretnem, a ti sedi sam
ja necu da se raspa-raspadam
Idem u Rio
s tvojih milion
vaya con dios
u minus tvoj libido
Karta, avion
ma ode milion
vaya con dios
ma ziv ti meni bio
ваљда ти је сада јасно зашто џендер икволити на Балкану не пролази...Licis na moga oca, Nocima padnes pijan
Nesvestan, nervozan i grub.
To je bilo 2004.
Danasnja zena peva ovo 2021:
Dara:
Od tvoje depre, ja deprimiram
osam nedelja apstiniram
sta je to sa nama, cemu ova drama
komada me dzaba
Ref.
Ma bebe ko te j*b*, ja nocas idem van
s prvim koga sretnem, a ti sedi sam
Idem u Rio
s tvojih milion
vaya con dios
u minus tvoj libido
Karta, avion
ma ode milion
vaya con dios
ma ziv ti meni bio
ovo vec jeste ozbiljan problemU SRBIJI POLA MILIONA UDOVICA I DRASTIČNO MANJE UDOVACA: Poznato zbog čega muškarci više umiru!
https://www.pink.rs/vesti/309987/u-srbiji-pola-miliona-udovica
a možda su se neki preobratili posle neuspešnog braka?ovo vec jeste ozbiljan problem
I neka je od tih malo udovaca samo petina homica ,
nista to nije dobro.
Ne znam, jos mi to nije interesna sferaa možda su se neki preobratili posle neuspešnog braka?
pun Beograd unutrašnjosti, samo se dolazi...
mi furamo Turski stil femilijaваљда ти је сада јасно зашто џендер икволити на Балкану не пролази...
колико год било добрих намера, више је радодајки и спонзоруша...
а тамо где нема новца, ни надзора државе - хорор приче...
А ми се уватили мучене Србије - па како тек пролазе несретнице по Индијама и Кинама?
Иди бегај...боље да ово буду нови Квадрати...и да млатимо празну сламу...
sestro hvala ti ko bratu, keva si ćaleta miNe znam, jos mi to nije interesna sfera
ali cim bude, prvo cu ovde da te informisem![]()