Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

E'o pogledajte

Srbija, Makedonija, CG, BiH - sramota da žensko plati u kafiću

Hrvati, j***** ih u usta, kao gistro šatro bili pod austrougarskom ali samo jedan deo, ostalo držali Turci - isto muško da plati

e Slovenci su bili samo pod evropskom kulturom, nisu imali ništa sa Turcima, čistili su bečke štale...videli sveta...e kod njih svejedno ko plaća račun

mi furamo Turski stil femilija

ja intenzivno radim na osvešćivanju žena da se trgnu iz te retrogradne patrijahalne zatucanosti - one plaćaju u restoranu, ko na Zapadu, svetski
Naravno, platila bih ja sve , uvek sam bila i jesam dzek ali me vise nikada ne bi video.
Ne zbog te love, i da ti platis ja bih se revansirala , uvek i jesam
no muka mi od dziberizma.

Naravno, platila bih ja sve , uvek sam bila i jesam dzek ali me vise nikada ne bi video.
Ne zbog te love, i da ti platis ja bih se revansirala , uvek i jesam
no muka mi od dziberizma.
jasam jednoj tako kasmo bili mladi pase muvali otvoreno reko u oči - mog'o bi malo i tvoj Rajko (njen ćale) da finansira našu konekšn a ne moj da plaća što tebe Rajko pravijo, dostamu i mene...

ravnopravno totalno

jasam jednoj tako kasmo bili mladi pase muvali otvoreno reko u oči - mog'o bi malo i tvoj Rajko (njen ćale) da finansira a ne moj da plaća što tebe Rajko pravijo, dostamu i mene...

ravnopravno
Lepo si joj reko.
I mene moj tata naucio, nikad da ostanem bez love za pice i taxi do kuce
makar izasla i s rodjenim muzem i to mi najbolja lekcija u zivotu, veruj mi.

Da li ste Turkish Familly?

Ako ON nju tegli dok ONA ne radi a ONA njega NEĆE da tegli dok ON ne radi onda ste izvorna Turkish Familly (djaba vam i arbajt po Njemačkoj)

images

ваљда ти је сада јасно зашто џендер икволити на Балкану не пролази...
колико год било добрих намера, више је радодајки и спонзоруша...
а тамо где нема новца, ни надзора државе - хорор приче...
А ми се уватили мучене Србије - па како тек пролазе несретнице по Индијама и Кинама?
Иди бегај...боље да ово буду нови Квадрати...и да млатимо празну сламу...
ne brini se ti za Aziju prve zene predsednici su zapravo bile u Aziji-na primer

a sto se tice Balkana
meni nije jasna muska histerija u poslednje vreme, ali zene isteruju polako svoje

nece shamar jos dugo biti "normalan " u nasem drustvu

a sto se tice Balkana
meni nije jasna muska histerija u poslednje vreme, ali zene isteruju polako svoje

Upadam kao padobanac, ali u Srbiji je malo onih koji žene posmatraju kao objekat i većina ceni žene, smatraju da su sposobne da vode firme, etc. Pa u vlasti su žene na značajnim funkcijama od ministara do guvernera i premijera.

a sto se tice Balkana

Овде је халабука на угрожена права жена, гејева, мањина, чега оћеш... највише зато што је екстрапрофитабилно бити професионална боркиња за угрожена права... то што се неко овде много људи дере ''ааа угрожена права'' а у Азији слабо ко, тешко да значи да су овде жене угроженије него ли тамо где је фамилија каменује до смрти због наводног каљања образа.

Увек може боље али поредити људска (/женска) права у Србији и Азији је... благо речено глупост.

a sto se tice Balkana

Gluposti.

Komunisti vole progresivizam i popkulturu, sada su to konvertovane prekomerne demokrate !

Milka Planinc je bila prvo sekretarka CK i potom premijerka u Samoupravnom SFRJ, odmah par godina posle Čelične lejdi!

Овде је халабука на угрожена права жена, гејева, мањина, чега оћеш... највише зато што је екстрапрофитабилно бити професионална боркиња за угрожена права... то што се неко овде много људи дере ''ааа угрожена права'' а у Азији слабо ко, тешко да значи да су овде жене угроженије него ли тамо где је фамилија каменује до смрти због наводног каљања образа.

Увек може боље али поредити људска (/женска) права у Србији и Азији је... благо речено глупост.
Ahahah.
Bas bih volela da ovako napises a da si gej koji ne sme svog partnera da zagrli i poljubi na ulici jer ce neki pomahnitala grupa primitivaca da ga prebije.
Sramotno je kad ovako muskarac arogantno napada ugrozene.
Sve dok ima upravo ovakvih reakcija borba ce trajati.

Ja na recimo svojoj kozi nisam nikad osetila diskriminaciju ali ne znaci da neke zene ne trpe. Nismo svi isti.

Azija je sirok pojam i nije isto zeni u Rusiji, Pakistanu, Indiji i Juznoj Koreji.

Ahahah.
Bas bih volela da ovako napises a da si gej koji ne sme svog partnera da zagrli i poljubi na ulici jer ce neki pomahnitala grupa primitivaca da ga prebije.
Sramotno je kad ovako muskarac arogantno napada ugrozene.
Sve dok ima upravo ovakvih reakcija borba ce trajati.

Ja na recimo svojoj kozi nisam nikad osetila diskriminaciju ali ne znaci da neke zene ne trpe. Nismo svi isti.

Azija je sirok pojam i nije isto zeni u Rusiji, Pakistanu, Indiji i Juznoj Koreji.

To je netačno !

To je propaganda !

- -
Onda ne pričaj napamet !

Gluposti.

Komunisti vole progresivizam i popkulturu, sada su to konvertovane prekomerne demokrate !

Milka Planinc je bila prvo sekretarka CK i potom premijerka u Samoupravnom SFRJ, odmah par godina posle Čelične lejdi!
Mnogo pre Celicne lejdi je bilo zena na celu drzave i nijedna nije bila na celu evropske drzave. Sto ne zna znaci da je Evropa gora prema zenama samo prosto iznosimo fakte:

Elected or appointed female chief executives​

Khertek Anchimaa-TokaNo image.svg Tannu Tuva[c]Chairperson of the Presidium of the Little Khural6 April 194011 October 19444 years, 188 daysHead of state
Sükhbaataryn Yanjmaa MongoliaActing Chairperson of the Presidium of the State Great Khural7 September 19537 July 1954303 daysHead of state
Sirimavo Bandaranaike Ceylon[d]Prime Minister21 July 196027 March 19654 years, 249 daysHead of governmentExecutive
Indira Gandhi IndiaPrime Minister24 January 196624 April 197711 years, 90 daysHead of governmentExecutive
Soong Ching-ling ChinaActing Co-Chairperson31 October 196824 April 19723 years, 176 daysHead of state
Golda Meir IsraelPrime Minister17 March 19693 June 19745 years, 78 daysHead of governmentExecutive
Sirimavo Bandaranaike Ceylon/
Sri Lanka
Prime Minister29 May 197023 July 19777 years, 55 daysHead of governmentExecutive
Isabel Martínez de Perón ArgentinaPresident1 July 197424 March 19761 year, 267 daysHead of state and governmentExecutive
Elisabeth DomitienNo image.svg Central African RepublicPrime Minister2 January 19757 April 19761 year, 96 daysHead of government

Да... на све стране вести о пребијеним гејевима... ево баш пре... седам осам месеци би нека вест.

Неке жене трпе насиље, многим женама није лако... али када се проблем типа ''отпустили те јер си трудна, скочио пдв за храну и беби опрему'' решава са ''намажи на леб право да те зову боркиња'' то је само лицемерно рекламерство професионалних сисача фондова...

Да... на све стране вести о пребијеним гејевима... ево баш пре... седам осам месеци би нека вест.

Неке жене трпе насиље, многим женама није лако... али када се проблем типа ''отпустили те јер си трудна, скочио пдв за храну и беби опрему'' решава са ''намажи на леб право да те зову боркиња'' то је само лицемерно рекламерство професионалних сисача фондова...

Sete se žena, dece i staraca (penzionera) samo pred izbore, a između izbora pišu kretensku regulativu, koju s jedne strane ne možeš da ispoštuješ po standardima, a sa druge strane pišu se dispozicije i sankcije koje se retko događaju (medijski naduvavaju)

Неке жене трпе насиље, многим женама није лако... али када се проблем типа ''отпустили те јер си трудна, скочио пдв за храну и беби опрему'' решава са ''намажи на леб право да те зову боркиња'' то је само лицемерно рекламерство професионалних сисача фондова..

eto samo neke probleme si sam naveo sad........
dakle da postoje problemi koje zene trpe

Ono sto mi nije jasno je sto ti stalno pominjes NVO I sisace fondova o cemu ja uopste ne pisem niti sa tim imam veze.
I sama se gadim parazitskog nacina zaradjivanja na lobiranju i slicnom.

eto samo neke probleme si sam naveo sad........
dakle da postoje problemi koje zene trpe

Ono sto mi nije jasno je sto ti stalno pominjes NVO I sisace fondova o cemu ja uopste ne pisem niti sa tim imam veze.
I sama se gadim parazitskog nacina zaradjivanja na lobiranju i slicnom.

Mnogo veće nasilje je muškaraca prema muškarcima.

Svašta muškarac trpi u Srbiji, ponižen je do samih granica

Žene trpe nasilje od moćnika i dijabolika koji su se popeli u društvu pa vrše teror, onda se kao peru NVO fazonima !

Mnogo pre Celicne lejdi je bilo zena na celu drzave i nijedna nije bila na celu evropske drzave. Sto ne zna znaci da je Evropa gora prema zenama samo prosto iznosimo fakte:

Elected or appointed female chief executives​

Khertek Anchimaa-TokaNo image.svgTannu Tuva[c]Chairperson of the Presidium of the Little Khural6 April 194011 October 19444 years, 188 daysHead of state
Sükhbaataryn Yanjmaa MongoliaActing Chairperson of the Presidium of the State Great Khural7 September 19537 July 1954303 daysHead of state
Sirimavo BandaranaikeCeylon[d]Prime Minister21 July 196027 March 19654 years, 249 daysHead of governmentExecutive
Indira GandhiIndiaPrime Minister24 January 196624 April 197711 years, 90 daysHead of governmentExecutive
Soong Ching-ling ChinaActing Co-Chairperson31 October 196824 April 19723 years, 176 daysHead of state
Golda MeirIsraelPrime Minister17 March 19693 June 19745 years, 78 daysHead of governmentExecutive
Sirimavo BandaranaikeCeylon/
Sri Lanka
Prime Minister29 May 197023 July 19777 years, 55 daysHead of governmentExecutive
Isabel Martínez de PerónArgentinaPresident1 July 197424 March 19761 year, 267 daysHead of state and governmentExecutive
Elisabeth DomitienNo image.svgCentral African RepublicPrime Minister2 January 19757 April 19761 year, 96 daysHead of government
Да видимо жена аргентинског диктатора, госпођа који је поставио Иди Амин, две постављене од ЦК КПЈ...пардон Кине...
фигура у хебрејској војној држави...
и једна једина Индира Ганди...која опет није зауставила церемонијална закопавања жена са мртвим мужевима...
Хвала на пажњи.

Да видимо жена аргентинског диктатора, госпођа који је поставио Иди Амин, две постављене од ЦК КПЈ...пардон Кине...
фигура у хебрејској војној држави...
и једна једина Индира Ганди...која опет није зауставила церемонијална закопавања жена са мртвим мужевима...
Хвала на пажњи.
to su ti fakti
ko je bio kakav je druga tema, masa politicara je ionako postavljena od strane nekoga....

a s obzirom na odnos prema zenama u proslosti i ovo je za divljenje

Back