gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Ja se kladim da kad bi se neko usudio da relativizuje nasilje nad zenama, masa nasih zena bi bila ok da primi po koju samarcinu i napala bi one koje su protiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sasvim moguće.Ja se kladim da kad bi se neko usudio da relativizuje nasilje nad zenama, masa nasih zena bi bila ok da primi po koju samarcinu i napala bi one koje su protiv.
Svakako bi se dešavalo nešto po sistemu "pričam jedno, a istina je drugo."Ja se kladim da kad bi se neko usudio da relativizuje nasilje nad zenama, masa nasih zena bi bila ok da primi po koju samarcinu i napala bi one koje su protiv.
ovde zena kaze neko je silovaoSasvim moguće.
I Jutka je imao fan klub pre svega žena.
To je zato što je glavna valuta među ženama Pažnjaovde zena kaze neko je silovao
masa drugih zena kao ma gde, nema sanse nju takvu
E da, žene su i loši komičmari.
Ma nije, nego se samo muški humor razvio oko želje za pičgomE da, žene su i loši komičmari.
А Мира Бањац?E da, žene su i loši komičmari.
Ja se kladim da kad bi se neko usudio da relativizuje nasilje nad zenama, masa nasih zena bi bila ok da primi po koju samarcinu i napala bi one koje su protiv.
Da li je u istoriji postojao period matrijarhata?Da li ti znas zasto se slavi Dan zena?
Moracemo da oduzmemo muskarcima pravo glasa, da ih mrcvarimo nekoliko vekova kao niza bica pa kad se izbore za svoja prava mozemo da slavimo njihov dan kao pandan.
Taj argument ti je već obrađen u ovom posteru sramnih argumenataSekretarica ili sekretarka ?
Zašto ne sekretaruša ili sekretarulja?
Nije obrađen.Taj argument ti je već obrađen u ovom posteru sramnih argumenata
https://forum.krstarica.com/threads/usvojen-zakon-o-rodnoj-ravnopravnosti.925263/post-42622268
Ako pronađete svoj argument u ovom posteru, ne izgovarajte ga ni po koju cenu
To što vi želite reč Profesoruša a ne i Smratkinja, nije sraman već validan argument.Taj argument ti je već obrađen u ovom posteru sramnih argumenata
https://forum.krstarica.com/threads/usvojen-zakon-o-rodnoj-ravnopravnosti.925263/post-42622268
Ako pronađete svoj argument u ovom posteru, ne izgovarajte ga ni po koju cenu
Što vama pada na pamet smratkinja a ne profesorka kad pomislite na žensku ravnopravnost? Jer želite ravnopravnost žena samo u jadnostiTo što vi želite reč Profesoruša a ne i Smratkinja, nije sraman već validan argument.
Evo predlažem ravnopravnost žena u Tinder lajkovimaŠto vama pada na pamet smratkinja a ne profesorka kad pomislite na žensku ravnopravnost? Jer želite ravnopravnost žena samo u jadnosti
To je jednakost ishoda, to ne postoji, što je sasvim drugačije od jednakosti ljudskosti čije se prepoznavanje traži kroz rodne nastavke rečiEvo predlažem ravnopravnost žena u Tinder lajkovima
Stvarno bi svi zapošljavali samo žene, kad bi bilo tačno da one traže manje para za isto.To je jednakost ishoda, to ne postoji, što je sasvim drugačije od jednakosti ljudskosti čije se prepoznavanje traži kroz rodne nastavke reči
Ne znam kako se tema pretvorila iz "hoćemo profesorka kao podjednako legitiman oblik reči" do "sad će se zapošljavati samo žene dok se XY hromozomski par ne istisne iz postojanja"
Nisam školovala wage gap, nemam informisano mišljenje.Stvarno bi svi zapošljavali samo žene, kad bi bilo tačno da one traže manje para za isto.
Činjenica da to ne ide tako, pokazuje da je Wage Gap rusomit