krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.399
Mora Bog i Alah da se miče i umesto toga stavit neko vanrodno biće.Следећи корак у родно равноправном развоју лингвистике нам, биће насушна потреба за мушким родом речи роспија и нимфоманка.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora Bog i Alah da se miče i umesto toga stavit neko vanrodno biće.Следећи корак у родно равноправном развоју лингвистике нам, биће насушна потреба за мушким родом речи роспија и нимфоманка.
Kljuka taj prijateljski nož u leđima, ništa od najvećeg otkrića čovečanstva. Znaš kako je govorila Mira Marković citirajući valjda Lenjina ono da su najveći mangupi ne u njinim redovima već svojim... Čuruvija kaže da je to pisalo velikim slovima iznad njenog stola u njenoj kancelariji (lepo mu sve rečeno) ali ni ti Jami nisi čitao njena upozorenja.Stvarno bi svi zapošljavali samo žene, kad bi bilo tačno da one traže manje para za isto.
Činjenica da to ne ide tako, pokazuje da je Wage Gap rusomit
kaze voditeljka lijepotinja (san svih muskaraca sa Krstarice)Kako god, u prilog tezi o nebuloznosti zakona predlažem vam da pogledate emisiju sa Info4s, prof Veljko Brbović. Kompletna emisija je izuzetna ali i od 01:30 :00 o zakonu. Poučno i zanimljivo.
Naravno, njen stav je lični stav koji pokazuje disonantne tonove u ženskom korpusu i potvrđuje moj lični stav da je manjina donela predlog i izglasala zakon u ime većine što čini taj zakon rogobatnim. Nije bilo javne rasprave o pomenutom predlogu, nije konsultovana struka, pa čak i ta skupštinska papagajska većina i ne zna šta je izglasala. No to je manji deo i manje bitno, bitno je obrazlaganje dotičnog profesora koji predstavlja struku i može se od početka emisije čuti štogod dobrog a na kraju i o zakonu o ne/ravnopravnosti. Druga je stvar ako nisi sposobna da o ovoj temi uključiš ratio i pokušaš da sagledaš "sa strane", da shvatiš stavove ovog profesora.kaze voditeljka lijepotinja (san svih muskaraca sa Krstarice)
"Ja sam novinar i ne zelim da budem novinarka"
i ti meni ovo preporucujes da gledam ccc
bitno je da je izglasanNaravno, njen stav je lični stav koji pokazuje disonantne tonove u ženskom korpusu i potvrđuje moj lični stav da je manjina donela predlog i izglasala zakon u ime većine što čini taj zakon rogobatnim. Nije bilo javne rasprave o pomenutom predlogu, nije konsultovana struka, pa čak i ta skupštinska papagajska većina i ne zna šta je izglasala. No to je manji deo i manje bitno, bitno je obrazlaganje dotičnog profesora koji predstavlja struku i može se od početka emisije čuti štogod dobrog a na kraju i o zakonu o ne/ravnopravnosti. Druga je stvar ako nisi sposobna da o ovoj temi uključiš ratio i pokušaš da sagledaš "sa strane", da shvatiš stavove ovog profesora.
Imamo i jednacenje po zvucnosti.Језик се природно развија и већ имамо речи у женском роду као професорка, судкиња, премијерка, директорка, инспекторка, научница итд. дакле најважнија и највиша могућа занимања. Можда је било боље да су само те речи које су већ у неслужбеној употреби озаконити а остале не дирати...
Не капирам јел сам опет негде погрешио?Imamo i jednacenje po zvucnosti.
Jesi lolНе капирам јел сам опет негде погрешио?![]()
Msm, kad ste se ovde okupili kao jezicki puristi, da i ja malko glumim pravopisnu policiju![]()
али глупо је суткиња ако си на то мислила подсећа ме на султанија некако...Jesi lol
Polako, zaljubices se u mene pa sta cemo posleГраматички нацисто.
Ко су „граматички нацисти”? Укратко речено, то су људи који у интернет дискусијама користе сваку прилику да јавно укажу саговорнику на правописне и синтаксичке грешке које је начинио. Они делују као скретничари, који ће сваку занимљиву тему скренути са колосека у јарак правописних расправа. Они су увек ту, патролирају улицама интернета, често прикривени, и напашће вас чим примете грешку. Стога је назив „граматички нациста” више него адекватан.
http://www.politika.rs/scc/clanak/269251/Gramaticki-nacisti
Нећу ти рећи "нацисткињо".
Nema opravdanja za ukidanje jednacenja po zvucnosti. Sutkinja dakle.али глупо је суткиња ако си на то мислила подсећа ме на султанија некако...![]()
Polako, zaljubices se u mene pa sta cemo posle![]()
Eto, sad ne umem nista da ti repliciram, sah matКако шта?
Па, ништа.
Из ноторних разлога.
A sto ne dirati?Језик се природно развија и већ имамо речи у женском роду као професорка, судкиња, премијерка, директорка, инспекторка, научница итд. дакле најважнија и највиша могућа занимања. Можда је било боље да су само те речи које су већ у неслужбеној употреби озаконити а остале не дирати...
pusiteljПушачица.
хаххахаха
![]()
Gospodjo...A sto ne dirati?
Ko ce odrediti koje zanimanje je "najvaznije"?
pusitelj
Колико сам схватио суштина закона је да се девојчице у школи од малих ногу навикавају да су и за жене подједнако као и за мушкарце намењена највиша могућа занимања и образовање. Немам намеру да омаловажавам било које занимање али у овом случају небитно је како се каже жена вариоц или слично јер није поента у томе...A sto ne dirati?
Ko ce odrediti koje zanimanje je "najvaznije"?
pusitelj
*varilacКолико сам схватио суштина закона је да се девојчице у школи од малих ногу навикавају да су и за жене подједнако као и за мушкарце намењена највиша могућа занимања и образовање. Немам намеру да омаловажавам било које занимање али у овом случају небитно је како се каже жена вариоц или слично јер није поента у томе...
Prolivkinjapusitelj
Ето видиш не знам како се каже ни у мушком роду мораш признати да су онда нека друга занимања ипак битнија за ову причу...*varilac