Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.198
Само сам преписао текст из Политике био сам вредан ђак...udarilo ti pivo u glavu, odmori malo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само сам преписао текст из Политике био сам вредан ђак...udarilo ti pivo u glavu, odmori malo
Tema i jeste novi Kvadrati.Neprestano masite poentu i izvrgavate ruglu sustinu.
Svelo se na to "Kako ce biti zenski rod za pusaca" (pracen kretenskim smehom) kao najveci domet ljudske duhovitosti.
Ali zene ne histerisu jer su dobile ono sto su trazileTema i jeste novi Kvadrati.
Sa razlogom.
A ruglu je izvrgnuta VESTACKA HISTERIJA oko ove kvazibitne teme.
Kao sto sam 100 puta napisao, zene imaju MNOOOOGO vecih problema od ovoga.
A tebi ako se histerishe na temi, slobodno...tvoje ustavno pravo.
Histeristkinjo...
![]()
Многе жене такође исмевају овај закон...Ali zene ne histerisu jer su dobile ono sto su trazile
A ovaj #zeneimajuvecihproblema mp3 ..mislim stvarno
Kao kad bi muskarcima koji traze.....na primer.....na primer....nemam primera jer je sve u drustvu podredjeno VAMA....dakle ne mogu ni primer da ti dam jer ste sve dobili.
Šta misliš o sledećoj teoriji mog profesora maskulizma Huga de Garisa.Ali zene ne histerisu jer su dobile ono sto su trazile
Kao kad bi muskarcima koji traze.....na primer.....na primer....nemam primera jer je sve u drustvu podredjeno VAMA....dakle ne mogu ni primer da ti dam jer ste sve dobili.
Zna ona to odlicno.Многе жене такође исмевају овај закон...
Da, tuzno.Многе жене такође исмевају овај закон...
Ali to nije ono sto zene traze i nadam se da je ovo samo neka, da kazemo duhovitost.Зашто смо ми Срби/Српкиње притали/пристале на овај закон?
Ја јесам матора, али нисам искомплексирана.nema veze, sto da ne zezam matoru
Ја јесам матора, али нисам искомплексирана.
И не треба ми овакав закон да би ме неко уважавао.
Нити приватно, нити на послу.
Neprestano masite poentu i izvrgavate ruglu sustinu.
Svelo se na to "Kako ce biti zenski rod za pusaca" (pracen kretenskim smehom) kao najveci domet ljudske duhovitosti.
Ne slažem se da su žene (sve žene) tražile ove i ovakve kozmetičke promene. Njih su tražile NVO i tako neke fem organizacije a one ipak nemaju mandat da zastupaju sve žene. Ovo bi najpoštenije bilo da je išlo referendumski pa da se vidi šta žene hoće.Ali zene ne histerisu jer su dobile ono sto su trazile
Navedi mi dan muškaraca (kao pandan danu žena).Kao kad bi muskarcima koji traze.....na primer.....na primer....nemam primera jer je sve u drustvu podredjeno VAMA....dakle ne mogu ni primer da ti dam jer ste sve dobili.
ahahahahahahNe slažem se da su žene (sve žene) tražile ove i ovakve kozmetičke promene. Njih su tražile NVO i tako neke fem organizacije a one ipak nemaju mandat da zastupaju sve žene. Ovo bi najpoštenije bilo da je išlo referendumski pa da se vidi šta žene hoće.
nisam, ja sam lizachicaТи ниси.
Ne verujem u postojalje Pick Me femoidate to ne sprecava da budes pick me?
pa i pick me imaju neke kriterijumeNe verujem u postojalje Pick Me femoida
Zato ih preciznije treba zvati "run of the mill femoids."pa i pick me imaju neke kriterijume
pa ne.Zato ih preciznije treba zvati "run of the mill femoids."
Da li ti znas zasto se slavi Dan zena?Navedi mi dan muškaraca (kao pandan danu žena).
Trebaće vam pomoć muškaraca za tako krupan podvigDa li ti znas zasto se slavi Dan zena?
Moracemo da oduzmemo muskarcima pravo glasa, da ih mrcvarimo nekoliko vekova kao niza bica pa kad se izbore za svoja prava mozemo da slavimo njihov dan kao pandan.
Ja to ne zelim.Trebaće vam pomoć muškaraca za tako krupan podvig![]()