Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.811
Jel ovo prosecno normalna zena?Da, sve te žene koje muškarcu kažu: ponesi mi kofer uz stepenice, i onda se zapravo napale kad im on gurne kofer niz stepenice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo prosecno normalna zena?Da, sve te žene koje muškarcu kažu: ponesi mi kofer uz stepenice, i onda se zapravo napale kad im on gurne kofer niz stepenice
Cak i da to rade, tim gore, jer to pokazuje da su moidi lizzard brainovi koji na prvi "signal" reaguju kao bik na crvenu krpu.Znaš u čemu je problem. Što žene rade Testove, gde ti kažu npr: "Kupi mi piće" a onda ako je poslušaš, odao si se kao Beta.
Drugim rečima prave zahteve koje ni ne žele ispunjenim.
Tako da sad ne znamo da li stvarno hoće Reforme, ili samo zezaju krizu
A da, ja treba da gledam u pasulj šta vi hoćete.Cak i da to rade, tim gore, jer to pokazuje da su moidi lizzard brainovi koji na prvi "signal" reaguju kao bik na crvenu krpu.
Ne zele svi da ubiju mister prezidenta, ali svi muskarci bi pozeljeli neku kao sheronku.Da, ali zar svako biće ne želi da ono samo ubije precednika, umesto da to obavlja by proxy
Ne znam, možda je biti sposoban za sve što poželiš samo moj fetiš
Mene bi licno zabolelo uvo za testove i negativni rezultat, hoce hoce nece nece, da nije ustaljeno misljenje da muskarac mora da dokaze ljubav tako sto radi nesto destruktivno po sebe...Znaš u čemu je problem. Što žene rade Testove, gde ti kažu npr: "Kupi mi piće" a onda ako je poslušaš, odao si se kao Beta.
Drugim rečima prave zahteve koje ni ne žele ispunjenim.
Tako da sad ne znamo da li stvarno hoće Reforme, ili samo zezaju krizu
Koja je to odsutnost svesti. Pa tek ovo opravdanje pokazuje kolika je neumerenost i deformisanost shvatanja tvoje slobodeGovorim o nacinu reagovanja ciji su korisnici u 99% slucajeva muski, to je maks polit korektnosti do koje mogu da izadjem u susret
Ti si kao Mario Marko Deltintoreto, kad se iznerviras progovoris na muskomA da, ja treba da gledam u pasulj šta vi hoćete.
Vi žene umete da izbacite iz takttahTi si kao Mario Marko Deltintoreto, kad se iznerviras progovoris na muskom
Ne znas o cemu pricas, a ne znam ni jaKoja je to odsutnost svesti. Pa tek ovo opravdanje pokazuje kolika je neumerenost i deformisanost shvatanja tvoje slobode
hahahahaha dobro je da znamo sa kim pricamo....Samo profana umetnost je simetrična
I roboti
AhahahhahahahTi si kao Mario Marko Deltintoreto, kad se iznerviras progovoris na muskom
Sad sebi skačete u misdženderovaljeAhahahhahahah
Ma mi te volimo ko otadzbinu nasuSad sebi skačete u misdženderovalje
Sad sam ja femoid, a ti moid, vidis kol'ko je to sve fluidno, mogao bih da se zakunem da je do malocas bilo obratnoVi žene umete da izbacite iz takttah
Zato ja trenutno mogu da vam dam Ravnopravnost
Ti i Stugots ste SoyBoySad sam ja femoid, a ti moid, vidis kol'ko je to sve fluidno, mogao bih da se zakunem da je do malocas bilo obratno
Za Stugoca ne verujem, kako moze biti soyboy neko koga zeli 9,5/10 zena na krstariccihTi i Stugots ste SoyBoy
Upiskicu se, prestaniSad sam ja femoid, a ti moid, vidis kol'ko je to sve fluidno, mogao bih da se zakunem da je do malocas bilo obratno
da na fotogrfiji za licna dokumenta dolaze bez skinutih nausnica,sada mogu one maljavije da se fotografisu sa brkovima