Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

Znaš u čemu je problem. Što žene rade Testove, gde ti kažu npr: "Kupi mi piće" a onda ako je poslušaš, odao si se kao Beta.

Drugim rečima prave zahteve koje ni ne žele ispunjenim.

Tako da sad ne znamo da li stvarno hoće Reforme, ili samo zezaju krizu
Cak i da to rade, tim gore, jer to pokazuje da su moidi lizzard brainovi koji na prvi "signal" reaguju kao bik na crvenu krpu.

Znaš u čemu je problem. Što žene rade Testove, gde ti kažu npr: "Kupi mi piće" a onda ako je poslušaš, odao si se kao Beta.

Drugim rečima prave zahteve koje ni ne žele ispunjenim.

Tako da sad ne znamo da li stvarno hoće Reforme, ili samo zezaju krizu
Mene bi licno zabolelo uvo za testove i negativni rezultat, hoce hoce nece nece, da nije ustaljeno misljenje da muskarac mora da dokaze ljubav tako sto radi nesto destruktivno po sebe...
Nesto sto je na njegovu stetu zenama danas nekako u njihovoj logici dokazuje dve stvari, jedno da ih stvarno voli, a drugo da je plastican i da moze da mu se sutra menja ceo karakter i profil i logika.

Cesto je to jako uvredljivo ili destruktivno i ludo po muskarca...
Ajd uvredljivo to odgovara seljackom mentalitetu , jer on sebi kaze, dobro dobro , ebace tebe Bili kad mu budes jela iz ruke...
Ali cesto je to i vrlo opasno i jako stetno u dva smisla...prvo je bukvalno a drugo navuce se na to da ima slobodu da trazi i ponasa se ludo...tj integrise diskriminaciju kao pravo...

933279_aleksandar-vucic-kolinda-grabar-susret-most_po-s.jpg

933285_aleksandar-vucic-kolinda-grabar-susret-most_po-s.jpg

5NlNFkq.jpg

Ovako si svaka cestita zena prizeljkuje da doceka hrabrog viteza koje ce je uzeti da bi zauvijek bila njegova.

Trebali bi i rečnik da objave.
Ima dosta nedoumica kako se šta kaže.
Npr:
žena koja puši je pušačica ili pušatkinja
žena koja sudi (ženski sudija) sudkinja ili sudijkinja
žena koja pere peračiča umesto starog pralja
žena koja pravi jorgane - jorgandžinica nemože, to je radnja, ostaje jorgadžinka
žena koja vari - zavarivačica, zavarivatkinja, varkinja.

Back