Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.654
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jadran, Astral, Zagreb,Lara i Evropa...to nisam nikad probao
А тв лампаш кад не ради само га треснеш песницом и проради... А сећам се да сам позади где иде антена у тв стављао шрафцигер и хватао 1,2 канала...Izgubi se slika na TVu, pa hajd na krov :
" okreni levo", " sad malo desno", " još malo" , " ne diraj"
Век најгоре цигарете биле..и она КоронаJadran, Astral, Zagreb,Lara i Evropa...to nisam nikad probao![]()
A naš se uvek, uvek kvario pred Novu godinu. Baksuz.А тв лампаш кад не ради само га треснеш песницом и проради... А сећам се да сам позади где иде антена у тв стављао шрафцигер и хватао 1,2 канала...
Хвала ти за тему!tvoja najlepša sećanja iz detinjstva i mladosti? šta je to što vam iskrade uzdah ili osmeh ?
Сећаш ли се када су дугмићи за програме искакали па стављали чачкалице...која луда времена ))A naš se uvek, uvek kvario pred Novu godinu. Baksuz.![]()
Stabilizator kod babe u selu, bez njega nikakoСећаш ли се када су дугмићи за програме искакали па стављали чачкалице...која луда времена ))
Cini mi se da mi je Vek pomerao zeludac, gore,dole,..ko zna koliko putaВек најгоре цигарете биле..и она Корона
Ukljucis i cekas. Onda u neko doba stigne ton, ali nema slike. Svaki je bio spacifican, sa tacno odredjenom tackom gde treba da ga tresnesА тв лампаш кад не ради само га треснеш песницом и проради... А сећам се да сам позади где иде антена у тв стављао шрафцигер и хватао 1,2 канала...
uzivajХвала ти за тему!
Jadran, Astral, Zagreb,Lara i Evropa...to nisam nikad probao![]()
istu ovakvu sam imao sa velikim kutijama od zvučnika i bogami trajala je baš dugo.
jel ovo Tehnicksistu ovakvu sam imao sa velikim kutijama od zvučnika i bogami trajala je baš dugo.
rizjel ovo Tehnicks