Успеси Вучићеве владе

Sto ce reci da je Saric uhapsen?Dinkic?
Ko je uhapsen?

Vece su plate? Penzije?Bolje se zivi?
Porastao standard?
Ljudi se zaposljavaju?

Ajde bre bezi, nemoj da zamajavas.

Dobio si omudine , pa navijas za svoje dupee.
Koliko to kosta naciju, sta tebe libo racku.
Samo ti nek se omrsis pa svi nek pocrkaju.
Namnozili ste se, zato je ovako.

Sto Dacic,Saric,Dinkic i mnogi drugi nisu pohapseni i ja krivim Vucica i ovu vlast ali se nadam doci ce neka bolja vlast da ovu gresku ispravi i kazni one sto to nisu uradili.

Samo cu ovo reci veca je ekonomska i finansijska disciplina nego sto je do sada bila.

Ти благе везе немаш са овим што пишеш. Финансије не само у држави, него и унутар 95% привреде су у колапсу. Ако пада привредна активност, пада и наплата пореза. У практичном смислу за сендвичождере то значи да ће за који дан добити само парче белог хлеба са маргарином и воду, а врло брзо ни то

Oni znaju sta hoce zna li ovaj srpski narod sta hoce?Tvrdim ti da ne zna inace da zna ne bi podrzavao Dacica,Vulina,Velju Ilica,Rasima.....

Српски народ није ни бирао ове које си поменуо, прихватио их је под свој плашт овај кога ти хвалиш како би створио фикцију да владу сачињавају различите партије.

Не замлаћуј нас овде глупостима.

Sto Dacic,Saric,Dinkic i mnogi drugi nisu pohapseni i ja krivim Vucica i ovu vlast ali se nadam doci ce neka bolja vlast da ovu gresku ispravi i kazni one sto to nisu uradili.

Alo,vredi li ti pricati?
Ne moze doci drugi. Silom drze vlas i ne daju je nikom.NATO a Vucic mu sluzi.
Kad ga nNATO bude sutnuo, dovesce drugog uguzljuba i tako u krug.

Znaci, malo ce da jebbe Tadica, pa kad mu dokurci, zamenice za Vucica, pa onda nekog treceg, kao kad menjas pevaljke po kafani.

- - - - - - - - - -

Pusi qurac majmune, kuci sa tvojima ragovaraj tako, razmisli sta bi bilo da su svi oni opozicija.

Glup li si ko pun dzak kurceva; Svi su oni opozicija sa Vucicem na celu. Vlast je americki ambasador i on ih menja kao carape.
Njihovo je da se nameste i cekaju da ih izabere.
Ko bolje mesa, njega bira.

Alo,vredi li ti pricati?
Ne moze doci drugi. Silom drze vlas i ne daju je nikom.NATO a Vucic mu sluzi.
Kad ga nNATO bude sutnuo, dovesce drugog uguzljuba i tako u krug.

Znaci, malo ce da jebbe Tadica, pa kad mu dokurci, zamenice za Vucica, pa onda nekog treceg, kao kad menjas pevaljke po kafani.

- - - - - - - - - -

Glup li si ko pun dzak kurceva; Svi su oni opozicija sa Vucicem na celu. Vlast je americki ambasador i on ih menja kao carape.
Njihovo je da se nameste i cekaju da ih izabere.
Ko bolje mesa, njega bira.

Dobro ajde ti si najpametniji, ako narod misli i hoce da mu je bolja vlast kad mu je drugi nametne sa strane nego kad je sam bira neka glasa za takve znaci ne razmislja za svoje dobro, sta ja kao pojedinac tu mogu promeniti?

Ти благе везе немаш са овим што пишеш. Финансије не само у држави, него и унутар 95% привреде су у колапсу. Ако пада привредна активност, пада и наплата пореза. У практичном смислу за сендвичождере то значи да ће за који дан добити само парче белог хлеба са маргарином и воду, а врло брзо ни то

Српски народ није ни бирао ове које си поменуо, прихватио их је под свој плашт овај кога ти хвалиш како би створио фикцију да владу сачињавају различите партије.

Не замлаћуј нас овде глупостима.

Manje se krade,priznaj.

Ne, sada JorGovanka otima rekordan broj eura od poreskog obveznika, za svoje frizure.

Ti si taj koji bi morao da prizna da je sadašnja prosečna plata niža od one od pre 7 godina.

Da ima veliku platu ima i treba joj smanjiti ali da se sad manje ne krade lagis malo.Pre se kralo kamionima sad mozda lopatama.Nije dobro ali ima neki napredak.

- - - - - - - - - -

Ако ти ниси успео да стигнеш на ред да украдеш нешто, макар и пармезан за сендвич, не значи да се мање краде, него да ти не примећујеш колико се краде

Kradu jos uvek ali sad diskretnije.

Slazem se nije lako gubare iskoreniti.Oni se nicega ne stide to je sljam od ljudi.Obraza nemaju jer da ga imaju podelili bi sa sirotinjom neki dinar.Nisu oni meni interesantni ja gledam valja li se sta iza brda za boljitak naroda.

- - - - - - - - - -

Mislio si da porucim Vucicu......:dontunderstand:

Тадићу и Дачићу, који уцењен од Тадића хапсио невину децу и трпао у затворе, којима је пдметана дрога и остало, по налогу ДС, а свесно, највише несвесно, спроводили активисти на позицијама из СНС-а...

- - - - - - - - - -

Треба да отворимо нову лепљиву тему: ЛАЖИ ВУЧИЋА И ВУЧИЋЕВЕ ВЛАДЕ ..... јер то неуморно раде свакога свакцатога дана, ево:

Nezaposlenost smanjena na 17,9 odsto

Stopa nezaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu ove godine iznosi 17,9 odsto, što je smanjenje za 1,3 odsto u odnosu na prvi kvartal, kao i smanjenje za 2,4 odsto u odnosu na drugi kvartal 2014.godine, pokazali su podaci Ankete o radnoj snazi Republičkog zavoda za statistiku (RSZ).
Podaci pokazuju da anketna stopa zaposlenosti za drugi kvartal 2015. godine iznosi 51,7 odsto (za stanovništvo radnog uzrasta starosti od 15 do 64 godine), a broj zaposlenih procenjen je na 2.467.273 lica.
To, kako se navodi u saopštenju Nacionalne službe za zapošljavanje, predstavlja povećanje za 1,8 odsto u odnosu na prethodni kvartal, i za 2,4 odsto u odnosu na drugi kvartal 2014., kada je iznosila 49,3 odsto.
Prema anketi, u drugom kvartalu 2015.godine godine došlo je do povećanja broja zaposlenih za 189.589 lica u odnosu na drugi kvartal lane.
Podaci za avgust pokazuju da je registrovano 737.838 lica na evidenciji NSZ. U odnosu na prethodni mesec broj nezaposlenih je smanjen za 1.235 lica ili za 0,17 odsto.

Уопсште НИЈЕ смањена незапосленост него је Инспекција принудила фирме да пријаве људе који су до сада радили "на црно".........

Када ће престати да пљачкају инвалиде и неспособна лица, одузимајући, недавајући им обавезна материјална примања од ПИО фонда?

То је само једно од успеха....:)

Друго, везано за то, секташице правнице које су поставили у центру за социјални рад, које присилно отимају немочна и остарела лица од породица и смештају их у државне и приватне социјалне установе?
Секташице правнице, које својим наступом настоје да убијају исте ако се не повинију њиховим намерама?
Када ће престати да наводе породице којима дужни да исплачују материјална средства, да наводе на смертне замке?

Јасно спровођење легале трговине белим робљем, тако се све ово може назвати...

Poslednja izmena:
A sto od 5. oktobra. Sto ne pre toga. Ko je ratovao sa NATO paktom, ko je kriv za 10 godina sankcija, unistenje privrede i drzave - isti ovi koji su i sada na vlasti.

Srbija je ratovala protiv nato-a a danas vidis zasto, privremeno su okupirali Kosovo i Metohiju a sankcije smo imali kao sto ih danas ima Rusija.Nisu ih nametnuli Vucic i Milosevic.

- - - - - - - - - -

A ko pita narod?

Ti mozes od sranja da napravis jos gore tako sto ces podrzavati kvislinsku vlast.

Ne podrzavam ja nikoga narod ako mozga nema neka tera po starom njemu ce se olupati o glavu.

Srbija je ratovala protiv nato-a a danas vidis zasto, privremeno su okupirali Kosovo i Metohiju a sankcije smo imali kao sto ih danas ima Rusija.Nisu ih nametnuli Vucic i Milosevic.

Pa bas to, zasto smo ratovali. Evo mene su politicari poslali u rat i sta imam od toga - nista. A oni su se lepo obogatili, kuce, vile, crkve, vinski podrumi, vikendice, ludilo... E zato se ratovalo...

Pa bas to, zasto smo ratovali. Evo mene su politicari poslali u rat i sta imam od toga - nista. A oni su se lepo obogatili, kuce, vile, crkve, vinski podrumi, vikendice, ludilo... E zato se ratovalo...

Za Srbiju nismo valjda za vlast.Ti sto su se obogatili malo im u grobu bilo.

- - - - - - - - - -

Standard je sada niži nego za vreme Dosa.

To me navodi da pomislim da SNS nastoji da upropasti standard, a da li će to raditi Ratovima ili Štednjom, zavisi od ere (1999, 2015).

Dzaguarko dizemo se, nadam se da idu bolja vremena neprijatelji Srbije su to shvatili zato je ovolika panika zavladala.

И Горбачова су волели, хвалили и тапшали по рамену на Западу док је спроводио реформе (растурање) СССР-а...:D

cernobyl-generalni-tajemnik-sssr-m-gorbacov-a-papez-jan-pavel-2.gif

Back