Успеси Вучићеве владе

Eo još jedan uspeh vlade Srbije, od jutros cene prehrambenih proizvoda skočile oko 30% !!!

nwo-codex-alimentarius.jpg

zar CODEX ALIMENTARIUS hrana ne bi trebalo da bude jeftinija od pridone? :rtfm:
i ako idemo u tu EU pa donosimo zakone tipa da sijaju farovi od automobila na plus 40 stepeni u po bela dana
zašto Vučić uvozi preko svojih pdobnih kontrolora MOM meso?

- - - - - - - - - -

I KAKO SAD POSKUPELO KAD TREBA DA BUDE JEFTINIJE OD PRIRODNOG?

- - - - - - - - - -

kad ste zadnji put imali duguljasto vretenasto meku stolicu?

- - - - - - - - - -

jel da da izbacujete neku smrdljivu melasu
možda ste kandidat za kancer debelog creva?

Ovog puta ce biti bolje ili nam preti potop ako zuti opet dodju da vladaju.

imaš razloga za veliku brigu - izgubićeš zasluženo radno mesto i onda ćeš morati u realnu proizvodnju
a to se već ne isplati jer će se gazda bogati na tvoj rad, al evo rešenja ili ga potkradaj ili mu uništavaj posao
i tako u krug kod svakog gazde dok ne omatoriš
a onda otvori nešto svoje sa svojom inteligencijom (pekara, menjačnica), valjda si uštedeo nešto do sada?
ili ne bi da otvaraš ništa svoje jer ćeš plaćati takse i poreze i podmićivanja za armiju neradnika koji će preko interneta da hvale vladajuće dahije?

To je već filozofija...
Za pare je lakše ulagati obraz nego znanje daleko bilo postojeći kapital...
Ovo bar studenti ničega odlično znaju (politikolog, pravnik, menadžment, arheologija...)

- - - - - - - - - -

ne postoje žuti ni sns postoji samo Nuovos Ordo politika marioneta i horde podobnih neznalica i neradnika
ne postoji proruska politika nego samo kako Amerika kaže robovima i za poslušnost da malo a uzme mnogo

Poslednja izmena:
Pazi, živelo se bolje pod Dosom nego pod radikalima (SNS).

SNS je sada ponovo napravio silaznu putanju standarda.

Tako ti je to kad su svi redom slušali Američke savete kako se organizuje TUDJA država

- - - - - - - - - -

Ni Amrikanac ni Nemac ne bi ovo radili u svojoj državi
Recimo - preko noći zatvoriš 21 domaću banku a otvoriš samo strane ekspoziture
A onda kažeš - jao nemamo privredu?
Ko će ti je podržava?
Strana ekspozitura?

imaš razloga za veliku brigu - izgubićeš zasluženo radno mesto i onda ćeš morati u realnu proizvodnju
a to se već ne isplati jer će se gazda bogati na tvoj rad, al evo rešenja ili ga potkradaj ili mu uništavaj posao
i tako u krug kod svakog gazde dok ne omatoriš
a onda otvori nešto svoje sa svojom inteligencijom (pekara, menjačnica), valjda si uštedeo nešto do sada?
ili ne bi da otvaraš ništa svoje jer ćeš plaćati takse i poreze i podmićivanja za armiju neradnika koji će preko interneta da hvale vladajuće dahije?

To je već filozofija...
Za pare je lakše ulagati obraz nego znanje daleko bilo postojeći kapital...
Ovo bar studenti ničega odlično znaju (politikolog, pravnik, menadžment, arheologija...)

- - - - - - - - - -

ne postoje žuti ni sns postoji samo Nuovos Ordo politika marioneta i horde podobnih neznalica i neradnika
ne postoji proruska politika nego samo kako Amerika kaže robovima i za poslušnost da malo a uzme mnogo

Moja briga je samo da ostanem normalan ali to je u ovakvoj Srbiji sve teze.

- - - - - - - - - -

Ti jesi ja nisam.

nwo-codex-alimentarius.jpg

zar CODEX ALIMENTARIUS hrana ne bi trebalo da bude jeftinija od pridone? :rtfm:
i ako idemo u tu EU pa donosimo zakone tipa da sijaju farovi od automobila na plus 40 stepeni u po bela dana
zašto Vučić uvozi preko svojih pdobnih kontrolora MOM meso?

- - - - - - - - - -

I KAKO SAD POSKUPELO KAD TREBA DA BUDE JEFTINIJE OD PRIRODNOG?

- - - - - - - - - -

kad ste zadnji put imali duguljasto vretenasto meku stolicu?

- - - - - - - - - -

jel da da izbacujete neku smrdljivu melasu
možda ste kandidat za kancer debelog creva?

Poskupelo ili ne, ova ili ona hrana, mene i moju porodicu odvikavaju od hrane, neče da isplačuju što su dužni, dugove prema meni nevračaju, a izmišljaju mi zaduženja prema njima!

Otimaju i ono što nemam, i da nije vere u Gospda našeg Isusa Hrista, odavno ne bih bio živ, ne samo ja, već cela moja porodica!

Znaš ono, komunistiša šema, oviknuti magarca da nejede.... :)

Poskupelo ili ne, ova ili ona hrana, mene i moju porodicu odvikavaju od hrane, neče da isplačuju što su dužni, dugove prema meni nevračaju, a izmišljaju mi zaduženja prema njima!

Otimaju i ono što nemam, i da nije vere u Gospda našeg Isusa Hrista, odavno ne bih bio živ, ne samo ja, već cela moja porodica!

Znaš ono, komunistiša šema, oviknuti magarca da nejede.... :)

Blago tebi tebe bar ta Isusova Crkva hrani, ja ateista...
još će mi ove mudže što ih uvozi Vučić za pre i gornju glavu da mi odfikare uskoro usred Beograda kao neverujućem...
Puno naroda jede po crkvama...

Sta lupas ,neki zive losije al neki i bolje to je relativno.Ko zna da se snadje zivece bolje...
Ko moze da se odupre prelivanju kapitala u Aziju,to je nezaustavljiv proces...
Ovde je problem sto bi svi da skrste ruke i primaju pare e pa ne moze...
Stvori neku ideju i zasuci rukave pa radi ,po tome se uspesni razlikuju od neuspesnih,a ne samo da se *****-kuka...

Vučić da mu ne odogovara - dao bi ostavku
Može lepo da se živi i kao predsednik parlamentarne stranke
Koj će mu krasni sve ovo?
Svaka stranka šlepa neznalice i probisvete za pre - meni niko radno mesto dati neće.

Ne znam ni kakve firme mogu da se otvore po Srbiji sem za trange-frange? Patike, gaće...
I onda ti u takvim firmama poput kulturnije pijačne tezge pričaju kako se biznisuje i šta je rad?
Ma nemoj?
Ko ih tome naučio?
Amerikanac?

Jel objasnio taj Amerikanac odakle mu POČETNI KAPITAL?
Da mu pradeda sa prangijom pljačkao zlato i tako otvorio firmu koja posluje etički?

Poslednja izmena:
Pa ako je tebi život postao bolji otkako je Vučić organizovao gej paradu i ono oko Kosova i rešio da rasproda tačnije ISPOKLANJA šta je ostalo vredno po Srbiji, ko sam ja da kvarim tvoju i NJEGOVU sreću?
Tek nemam šta da polemišem sa tobom - pojedi dnevnicu i brini se za stare dane sa punim pravom

Nije Vucic prvi organizovao paradu to su mu zuti nametnuli kao nove vrednosti sa zapada.

Nisam ja zuti da svetlim nocu.

samo muvama zunzarama treba svetlo da bi znale gde da seru

- - - - - - - - - -

Nije Vucic prvi organizovao paradu to su mu zuti nametnuli kao nove vrednosti sa zapada.

Žuti su mu i omogućili pobedu i vlast samo ako prihvati zapadne vrednosti (ne znam dodduše koje) što njemu najmanji problem

Blago tebi tebe bar ta Isusova Crkva hrani, ja ateista...
još će mi ove mudže što ih uvozi Vučić za pre i gornju glavu da mi odfikare uskoro usred Beograda kao neverujućem...
Puno naroda jede po crkvama...

Nejedem ja u Crkvi, hahahaha....

Kada se kaže da nekog hrani Isus Hrist, onda to znači da čovek normalno konzumira hranu, ali ona se dobija "nedokučivim putevima Gospodnjim"... :)

Prosto rečeno, ni sam covek nemože razumeti da je sit, da ima, dobija onaj mimun hrane, ali sasvim dovoljan da bude sit i preživi, a nezna na koji način sve to dostiže, postiže... :)

Poslednja izmena:
Nejedem ja u Crkvi, hahahaha....

Kada se kaže da nekog hrani Isus Hrist, onda to znaci da covek normalno konzumira hranu, ali ona se dobija "nedokučivim putevima Gospodnjim"... :)

do hrane narod dolazi na razne načine
recimo ilo mlevenog mesa sa zujalicom staviš pod kapu
a ona je iznad panoa za proveru kad izlaziš iz prodavnice

Bog ne kažnjava što si gladan a samo prava muka iznedri rešenja kako doći do onoga što ti stvarno treba

- - - - - - - - - -

Imaš i one novinarnice "MOJ KIOSK" možeš lepo da se poslužiš pošto je postavljeno u stilu Švedskog stola a nama standard daleko ispod Švedskog
Uzmeš i ne platiš a teta u kiosku samo treba da upiše šta je odneto da ne bi ona morala da plaća jer ako ne upiše onda se smatra da je ona pojela čokoladice i keksiće

- - - - - - - - - -

Tako je, drz' se zuti............:D

uuuuu kamo sreće da sam žuti
sad bi dobijao realnu platu na radnom mestu "EVIDENTIČAR REŠENIH PROBLEMA U OPŠTINI (po volji)" i razna druga slična zanimanja
za koja treba fakultet :lol:

do hrane narod dolazi na razne načine
recimo ilo mlevenog mesa sa zujalicom staviš pod kapu
a ona je iznad panoa za proveru kad izlaziš iz prodavnice

Bog ne kažnjava što si gladan a samo prava muka iznedri rešenja kako doći do onoga što ti stvarno treba

- - - - - - - - - -

Imaš i one novinarnice "MOJ KIOSK" možeš lepo da se poslužiš pošto je postavljeno u stilu Švedskog stola a nama standard daleko ispod Švedskog
Uzmeš i ne platiš a teta u kiosku samo treba da upiše šta je odneto da ne bi ona morala da plaća jer ako ne upiše onda se smatra da je ona pojela čokoladice i keksiće

Nema potrebe za krađom, uvek se iznađe način da se preživi, a ko je vernik, i ko pripada Bogu i Crkvi, još ko je Božiji Pomazanik, nema apsolutno potrebe da krade... :)

Back