- Poruka
- 52.288
Pa rekoh već da me je pomalo strah, od ateiste do agnostika, ko mi garantuje da će tu stati?![]()
Bome niko čuvaj se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa rekoh već da me je pomalo strah, od ateiste do agnostika, ko mi garantuje da će tu stati?![]()

Podatak od pre dve godine

ako se vodite statistikom kao pokazateljem uspešnosti bračnog života u srba, džaba vam mantranje na temu.
izvucite statističke podatke ovih opstalih brakova, tj šta je ono što ih drži u braku. kladim se da su to deca u 90% slučajeva.
preostalih 10% ekonomska i psihološka zavisnost, kojoj najčešće podležu nesamostalne žene.
slazem se jedino sto bih smanjio procenat u vezi sa decom a povecao finansijski + retardiranost zena koje ne mogu da zive bez dnevnog sledovanja samara...
ako se vodite statistikom kao pokazateljem uspešnosti bračnog života u srba, džaba vam mantranje na temu.
izvucite statističke podatke ovih opstalih brakova, tj šta je ono što ih drži u braku. kladim se da su to deca u 90% slučajeva.
preostalih 10% ekonomska i psihološka zavisnost, kojoj najčešće podležu nesamostalne žene.
Ispade da većina žena trpi nasilje u braku.
nisam eksplicitno naveo procenat. iskreno se nadam da nije u pitanju vecina ali je preveliki procenat za 21 vek...
Šta je po vašem mišljenju najvažnije da bi jedan brak mogao uspešno da funkcioniše?
samo toliko?
zašto?
Šta je po vašem mišljenju najvažnije da bi jedan brak mogao uspešno da funkcioniše?

godina?Brojanje do 10![]()
godina?

problem i jesu te sitnice koje se skupljaju i pre ce covek puci kad ga neko toliko blizak pecne znajuci sta nervira partnera,ko da je s drvetom koje ne ucestvuje u brakuNe.
Znaš kako se nekome ko je popiz.dio i samo što ne eksplodira "umirujuće" kaže: polako, prvo izbroj do deset pa onda reaguj.
Tako i u braku, promisli, ne reaguj na prvu loptu, ne pravi od muve magarca, ne skači i ne bockaj partnera ko osica za svaku sitnicu itd. itd...
Ima tu još štošta, ali valjda je na prethodnim stranicama dosta toga i rečeno.
Mrzi me da čitam![]()
Ne.
Znaš kako se nekome ko je popiz.dio i samo što ne eksplodira "umirujuće" kaže: polako, prvo izbroj do deset pa onda reaguj. Slično onoj: jutro je pametnije od večeri
Tako i u braku, promisli malo, ne reaguj na prvu loptu, ne pravi od muve magarca, ne skači i ne bockaj partnera ko osica za svaku sitnicu itd. itd...
Ima tu još štošta, ali valjda je na prethodnim stranicama dosta toga i rečeno.
Mrzi me da čitam![]()
...da do deset prvih deset, posle do dvadeset...jbg posle se umorila od brojanja tolikog...sad pochem, pa onda kazem ok. ako prethodne god. nisu bile dovoljne onda chemu...i raspalim pa kom obojci. kom opanci
vremenom nauchish da te sitnice ne nerviraju toliko...niko nije savrshen...bitno je da ne zezne stvar u krupnicamaproblem i jesu te sitnice koje se skupljaju i pre ce covek puci kad ga neko toliko blizak pecne znajuci sta nervira partnera,ko da je s drvetom koje ne ucestvuje u braku

da su oboje u njemu srecni i da samim tim odgajaju i srecnu decu ako ih imaju....verujem da ih je malo, radim na tome da je i moj srecan ali shvatam kolikoje tesko pobediti test vremena....ko zna da li cemo izdrzati pritiske....Ја бих волела да ми неко да савет како кулирати у браку, а да не долази до жучних расправа око небитних питања од којих ником од нас не зависи живот?
Је л' рецепт побеђивање сопственог ега?
И шта ако је само једна страна спремна на исто, а та иста једна страна није спремна да вечито повлађује? Распад брака загарантован, зар не?
Ја бих волела да ми неко да савет како кулирати у браку, а да не долази до жучних расправа око небитних питања од којих ником од нас не зависи живот?
Је л' рецепт побеђивање сопственог ега?
И шта ако је само једна страна спремна на исто, а та иста једна страна није спремна да вечито повлађује? Распад брака загарантован, зар не?
a ito znash posle odredjenog vremena, msm shta je bitno a shta ne...lichno sam pobornik diplomatskog reshenja za problem ako je neshto vazno...a ako nije iskuliram u prvi mah, a posle vratim sa kamatom