Uspeh Tadićeve politike:Srbi samo ako napustite Kosovo možete da vidite EU

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.900
Žalosno je i jadno:dash: kad vidite večeras na 3 dnevniku RTS-a našeg savremenog komunjaru policajca Dačića kako kaže da su sredili da barem Srbi koji su izbegli sa Kosova mogu da idu u EU. Lepa poruka za preostale Srbe na Kosovu nema šta:think:jednostavno EU je napokon shvatila kao nekad i Turska kada je otkrila da se Srbi mogu pobediti samo ako ih okrenete i zavadite međusobno.
 

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.900
Kako fantastično zaključivanje! Šta bi bilo da je sadašnja opozicija na vlasti? Misliš da bi oni to drugačije uredili ili šta?
Prijatelju nije problem u tome ko bi bio bolji ili gori sada, već je bitno šta se sada radi da opstanu Srbi svugde gde su ugroženi.
Kosovo i Srbi u njemu su lep primer da je sadašnja vlast krivac što se Srbi međusobno ne podnose zbog nepravedne ekonomske nejednakosti.Pa su sada na Kosovu nastali bogataši i totalna sirotinja.A toga nije bilo dok se nije pojavila lažna komunjarska demokratija.
 

siplom

Zainteresovan član
Poruka
141
ostaviti na milost, a oni nemaju milosti...
sta zelis da kazes neshko???napisi ponovo, ali poljako ....:hahaha::hahaha:
ps.imas bonu jer si me nasmejao

Koja ste vi (pojedinci)djubrad.kukaliste po celom svetu ko *****,doduse vi muda i nemate,viste jaki samo kada vas ***** podrzavaju a evo vam jos jedan savet: "potpisite se na tabanima, da dok virite iz dupeta belosvetskih jajara,da bi se medjusobno lakse raspoznavali".:besan2::besan2::besan2::besan2::besan2::bljak::bljak::!::!::!::!::!:
 

Top