Uspeh Tadićeve politike:Srbi samo ako napustite Kosovo možete da vidite EU

nesko101

Elita
Poruka
18.123
Žalosno je i jadno:dash: kad vidite večeras na 3 dnevniku RTS-a našeg savremenog komunjaru policajca Dačića kako kaže da su sredili da barem Srbi koji su izbegli sa Kosova mogu da idu u EU. Lepa poruka za preostale Srbe na Kosovu nema šta:think:jednostavno EU je napokon shvatila kao nekad i Turska kada je otkrila da se Srbi mogu pobediti samo ako ih okrenete i zavadite međusobno.
 
Kako fantastično zaključivanje! Šta bi bilo da je sadašnja opozicija na vlasti? Misliš da bi oni to drugačije uredili ili šta?
Prijatelju nije problem u tome ko bi bio bolji ili gori sada, već je bitno šta se sada radi da opstanu Srbi svugde gde su ugroženi.
Kosovo i Srbi u njemu su lep primer da je sadašnja vlast krivac što se Srbi međusobno ne podnose zbog nepravedne ekonomske nejednakosti.Pa su sada na Kosovu nastali bogataši i totalna sirotinja.A toga nije bilo dok se nije pojavila lažna komunjarska demokratija.
 
ostaviti na milost, a oni nemaju milosti...
sta zelis da kazes neshko???napisi ponovo, ali poljako ....:hahaha::hahaha:
ps.imas bonu jer si me nasmejao

Koja ste vi (pojedinci)djubrad.kukaliste po celom svetu ko *****,doduse vi muda i nemate,viste jaki samo kada vas ***** podrzavaju a evo vam jos jedan savet: "potpisite se na tabanima, da dok virite iz dupeta belosvetskih jajara,da bi se medjusobno lakse raspoznavali".:besan2::besan2::besan2::besan2::besan2::bljak::bljak::!::!::!::!::!:
 

Back
Top