Ako nas ponovo napadne NATO e onda Vučićeve rafale možete da koristite samo da im se pridružite

Autorska
Softverska zaštita koju ne možete da poništite zar to niste znali moj neuki Srpski rode?
Vučić nas opet žedne prevodi preko vode.Prvo oko Kosova i Metohije,drugo oko rafala i budućeg sukoba sa zapadom i treće rudnici i zagađenje na sve četiri strane Srbije.
Zar nam, po verovanju tebi slicnih, nece tada Rusi pomoci i pobediti ne samo NATO vec i sve moguce i nemoguce intergalakticke satrapOVE? Kako sad ovo :lol:

Zar nam, po verovanju tebi slicnih, nece tada Rusi pomoci i pobediti ne samo NATO vec i sve moguce i nemoguce intergalakticke satrapOVE? Kako sad ovo :lol:
Pozvati Ruse kao što je uradila Sirija, Niger, Mali, Čad i kada se pojavi Vagner tu više napada nema, jer se Nato plaši Vagnera
Mada sam ja više za onu oprobanu varijantu, pozvati telefonom Rusiju da zapreti nuklearnim oružijem i pssst niko ne sme da pisne, a kamo li da napadne Srbiju

421975074_275681378875710_5463045219234266067_n.jpg384557999_828545962090091_5942916295581304190_n.jpg61VdFF56IiL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

UMOBOLNO TUP LIK BLOKIRAO SAM GA ZA VJEK I VJEKOV.PUSTI GA BRE NEKA IDE U PM TJ.U ALEJU VUČIĆEVIH VELIKANA..
i ja sam isto, ali je dobar primer aljekovh botova, da i drugi ljudi vide kako oni sns razmisljaju:
ej da rusi onda naoruzavaju ukre jer su dali te avione srbiji na poklon? - pa da su znali, nikad to ne bi uradili!
ej da sns sve druge krivi osim VELEIZDAJNIKA AV-A, cak i one koji ce da poginu zbog aljekove veleizdaje - znaci srbi sa kosova su krivi,a ne siptari - potpuno izopacenje sns-a, gori su od najgrdje sekte, sa sektama bar mozes da razgovaras, a sa ovima nema dijaloga, nego ga cimam samo da drugi ljudi vide ko i sta su sns botovi, koja je to mentalna trulez

Zašto se u srbijanskim medijima, a i ovdje na forumu konstantno palamudi da je Srbija "dobila" Rafale, da Hrvatska "nije dobila meteore" itd.?

Ništa Srbija nije dobila, Srbija je kupila Rafale.

Hevatska nije "dobila" meteore jer ih nije niti kupila niti platila.

Mislim da je takav narativ isključivo u funkciji opravdanja enormnih izdataka.

Nisam od tebe ni očekivao ništa pametnije od te gluposti.
Svi moderni avioni imaju IFF sisteme, ali to ne znači da postoji neka "softverska zaštita"
koju ne možete poništiti i koja onemogućava gađanje NATO aviona.
Pusti te priče koje si čuo od velikih IT stručnjaka ispred tvoje zadruge... :mazi:
Nijedan moderni pa ni f16 ne može borbeno uzleteti sa piste ( osim jedne države - Izraela) dok ti ne odobre mete država - prodavci aviona i -natos, pa onda da ga satelitski otključaju . - Tako kažu Amerikanci. Pošto kupio tu vest po to prodao njihove vesti .
Vidiš da svi na Bliskom Istoku leže iako su ih kupili.

Back