MJK
Elita
- Poruka
- 18.263
lud si uvjek dokazesnisi trebo napustiti skolu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lud si uvjek dokazesnisi trebo napustiti skolu
a sta da ti radim kad ne volis knjige i citanjelud si uvjek dokazes
ti i ne znas citatia sta da ti radim kad ne volis knjige i citanje
izgubiti ce usaSad je na tapetu Venecuela, a priča ide ista ko stotinu puta do sad ...borba protiv droge, odbrana demokratije ..hoće da sruše vlast koja im ne odgovara i da opljačkaju resurse.
Problem za njih je što Venecuela nije Irak ni Libija tamo postoji narod koji zna šta znači braniti svoju zemlju. A ako se ovo zakuvava, neka im je srećno i Venecueli i svima koji žele mir, jer rat je uvek američki biznis, a tuđi grobovi.
oce li vec jednomizgubiti ce usa
sve ratove od 1945 su izgubili usaoce li vec jednom
nisu, jer da su gubili, ne bi amerika bila najjaca svetska sila i ne bi americki dolar bio svetska valutasve ratove od 1945 su izgubili usa
najjaca sila nije usa visenisu, jer da su gubili, ne bi amerika bila najjaca svetska sila i ne bi americki dolar bio svetska valuta
jeste i vojno i ekonomski i politickinajjaca sila nije usa vise
nije pisao sam zasto ali ti si glup nazalost ima i ludih Srbajeste i vojno i ekonomski i politicki
jesli ti ovo sasvim sam crto?!nije pisao sam zasto ali ti si glup nazalost ima i ludih Srba
mislim za 7-8 godina ce zadnja budala ukapirati da je gotova usa
Pogledajte prilog 1791408
ATZLAN Mexico sve sto je crveno i srafirano
Crnci i Mexikanci su unistili iznutra usa Kina unistila izvana usajesli ti ovo sasvim sam crto?!
eee dete, mene su ubedjivali profesori marksizma i kapetani JNA da je amerika i truli zapad propo, da miu je blizu kraj a da ce u svetu pobediti pravda, ravnopravnost i radnicka klasa na celu sa SSSR
prodje eto 50 godina od toga a nestade marksizam, propade jna, raspao se sssr a amerika i zapad jos jaci i mocniji
meksikanci su dosli u ameriku zbog boljeg zivota, da su hteli da zive u unistenoj zemlji ostali bi u meksikuCrnci i Mexikanci su unistili iznutra usa Kina unistila izvana usa
Pogledajte prilog 1791432
Rusi sigurno nisu na drugom mjestu a usa je gotova glup simeksikanci su dosli u ameriku zbog boljeg zivota, da su hteli da zive u unistenoj zemlji ostali bi u meksiku
na drugom mestu po iseljenicima u americi su rusi
i oni su tamo nasli bolju buducnost za sebe i svoju porodicu
Rusi sigurno nisu na drugom mjestu a usa je gotova glup si
minimum 70 % od us su kasirali Mexikanci
ovo si ti nacrto pomocu alatke Photo pejntminimum 70 % od us su kasirali Mexikanci
Pogledajte prilog 1791445
sve sto je crveno i srafirano to su Mexikanci kasirali to Mexico ali si lud kao jaguarka
ti si lud Mexikanci od krajem 1940 godina dolaze masivno u usaovo si ti nacrto pomocu alatke Photo pejnt
meksikanaca ukupno u americi ima 11% i to zajedno sa ilegalnim migrantima
a ti istrafira pola amerike
Jos ranije su dolazili englezi, nemci, rusi, jevreji, italijani, irci....ti si lud Mexikanci od krajem 1940 godina dolaze maivno u usa
do sad se rusija raspala 3 puta, jednom kao carevina, jednom kao komunjarska drzava i sada kao putinova diktaturaraspada se iznutra usa ali ti si glup i dosta sada
raspada se iznutra usa ti si ludi nego jaguarka Kina je razderala usa izgleda da ti budala to nisi kapiraodo sad se rusija raspala 3 puta, jednom kao carevina, jednom kao komunjarska drzava i sada kao putinova diktatura