Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 176.694
Danaca ima oko 5 miliona, nemaju šanse.
Ko je iz EuroAzije lud da se kači sa USA sem Rusa?
IZDAJAAAAAA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danaca ima oko 5 miliona, nemaju šanse.
Ko je iz EuroAzije lud da se kači sa USA sem Rusa?
izdaja je kada ti otmu kosovske rudnike bez para, za badava, nista nam nisu platili!IZDAJAAAAAA
Kupila njemacka sloveniju i hrvatskuizdaja je kada ti otmu kosovske rudnike bez para, za badava, nista nam nisu platili!
a ovo, kakva izdaja, to je umetnost pregovaranja i dogovora, pogodbe, i hrvatska je na prodaju, os kupis? mask tacno toliko misli nama amerima para da ustedi za godinu dana, hrvati se vec nude, videli od grenlandjana
Aukcija tisućljeća
Šoki i nevjerica: Prodaje se Hrvatska za 2.000 milijardi dolara
THE ART OF THE DEAL: Greenland PM Announces He’s “Ready to Talk” to President Trump as Denmark Sends a Private Message to Team Trump Regarding Island’s Future (VIDEO)
Grenlađani poručuju “Trumpe kupi nas”, dok su Balkanski narodi već kupili vazelin i naguženi čekaju svoj red
Ja bih se posvetio vise domacim problemima.
Ali znam, ako hoce da ekonomija i dalje ide, mora da se uzima, crpi...
Al će sa Trampom i Maskom biti "veselo" ove 4 godine.
NeoLiberali u očaju vrište:
"Zaustavite Zemlju silazim!"![]()
Vi ste se obradovali po mišićnoj memoriji iz 2016Al će sa Trampom i Maskom biti "veselo" ove 4 godine.
NeoLiberali u očaju vrište:
"Zaustavite Zemlju silazim!"![]()
Ne, eksponirano je licemerje rusofilaMeni je najjace sto im je Tramp srusio sneska i sve njihove lazi kako se amerika zalaze za postovanje medjunarodnog prava i nepovredivost granica - bacio u vodu jednim potezom.
Amerika poštuje granice.Meni je najjace sto im je Tramp srusio sneska i sve njihove lazi kako se amerika zalaze za postovanje medjunarodnog prava i nepovredivost granica - bacio u vodu jednim potezom.
Vise ne mogu da nam kenjaju kako je Kosovo* jedinstven slucaj , i da u svakom drugom slucaju Amerika postuje tudje granice slobodu i suverenitet.
Ali može da nervira i zeza vas neoliberale i protjeruje kolumbijski kartel iz SAD?Zar to nije fantastično?Vi ste se obradovali po mišićnoj memoriji iz 2016
A zaboravili ste da vaših asova više nema. Drampf ne može da "ostavi Asada u stolici," Drampf ne može da učini bivšu rusiju velikom
Ali može da nervira i zeza vas neoliberale i protjeruje kolumbijski kartel iz SAD?Zar to nije fantastično?
Pri tome treba mu dati šansu da uspostabi mir.Prošli mandat je ostao upamćen po istorijskom trgovinskom sporazumu sa Kinom.Dakle on je tegovac malo preti malo zeza ali cilj mu je uvjek isti da postigne sporazim.Tj. prioritet mu nije rat nego mir sa dobrim ugovorima za SAD.
Tak da nemoj se iznenaditi ako SAD postane suvlasnik sjevernog toka 2 i finansira njegov popravak.
Vi ste podržavali protest Occupy Wall Street 2011, tako da uopšte niste na ideološkoj liniji sa nama milijarderima.Ali može da nervira i zeza vas neoliberale i protjeruje kolumbijski kartel iz SAD.Zar to nije fantastično.
Pri tome treba mu dati šansu da uspostabi mir.Prošli mandat je ostao upamćen po istorijskom trgovinskom sporazumu sa Kinom.Dakle on je tegovac malo preti malo zeza ali cilj mu je uvjek isti da postigne sporazim.Tj. prioritet mu nije rat nego mir sa dobrim ugovorima za SAD.
Tak da nemoj se iznenaditi ako SAD postane suvlasnik sjevernog toka 2 i finansira njegov popravak.
Genijalno nema šta ako bude tako dok glupi Šolc Nosfi mlati praznu slamu...To sam ja najavio vec
Tramp je biznismen i njega boli kita za evropsku ideologiju antirusizma
On u svakoj situaciji pokusava da napravi dil i zaradi lovu.
Tako da mi javljaju moji izvori da ce Trampovi ljudi kupiti Severni Tok a nakon toga krenuti da preprodaju nemackoj i ostalima ruski gas preko njega.
Seti se šta se sve izdešavalo od tvog urlika "Puko Nabuko" 2012Genijalno nema šta ako bude tako dok glupi Šolc Nosfi mlati praznu slamu...
Genijalno nema šta ako bude tako dok glupi Šolc Nosfi mlati praznu slamu...
Seti se šta se sve izdešavalo od tvog urlika "Puko Nabuko" 2012
Južni potok - dead
Nord Stream - dead
Pravda pobeđuje, a Moskva tone
Nemačka je kudikamo razvijenija od ruskog narodaGlupi Solc ce i dalje da bude u depresiji jer mu se Putin ne javlja na telefon
A ne javlja mu se prosto sto nema vremena da ga trosi na budale, pajace i marionete.
Južni tok (rus. Южный Поток, bug.Южен поток, mađ. Déli Áramlat) je napušteni projekat gasovoda kojim je trebalo da se transportuje prirodni gas iz RusijeJuzni tok je operativan i Srbija dobija gas preko njega. Madjarska, Turska uskoro i Slovacka kad naprave interkonekciju sa Madjarskom.
Nemačka je kudikamo razvijenija od ruskog naroda
Prosečna plata je oko 5 puta snažnija ili 6
Sve to je zbog inteligencije kojom vas zasenjuju do balčaka