Da li ce Vucic kao i Dodik dobiti zlatni padobran od Zapada i USA?

1762345393379.png

Emirati, Kina, Rusija me ne zanimaju.

Od srpskog naroda nece al srpski narod pamti kao ribica.

Interesuje me Zapad.
Amerika je promenila politiku prema Balkanu i nema više ni ambasadore ovde, a Rusija je mnogo vojno jaka i to je Dodik iskoristio.
Nikakav poseban dogovor nije imao Dodik sa Amerikancima koji bi svakako svima u RS ukinuli sankcije jer menjaju politiku i pristup prema BiH gde muslimane vide kao remetilački faktor.
U stvari Dodik je učinio gest dobre volje što je povukao zakone koje može i da vrati za 1 dan u skupštini RS ako zatreba, jer se videlo da ni uz najveći Bajdenov-Američki pritisak nisu mogli ni 1 cm da ga pomere, Dodika jer je sa njegove strane vojna supersila Rusija.
Treba biti glup i naivan i misliti da sad kad Amerika nema ni ambasadore ovde da su oni vršili pritisak na Dodika, nisu niti se više bave time

A da,, zapad i USA više nisu isto, USA koja je jedna od 3 supersile uz Rusiju i Kinu ima svoje ciljeve koji veze nemaju sa EU ciljevima, a zapad odnosno EU je slaba i dezorijentisana i nebitna je

Emirati, Kina, Rusija me ne zanimaju.

Od srpskog naroda nece al srpski narod pamti kao ribica.

Interesuje me Zapad.
битније је шта ће додик добити од свог народа, курка и позлаћене букагије
говорио сам увјек да је он издајник који је дошао на ловорикама запада. све што је чинио било је по штету српске, колке санкције притисци, стицање негативног утиска у свету...

лоповлук је прикривао подижући тензије и причама о тобож отцепљењу бла бла бла

нарвано да су му скинули санкције и да ће га наградити

све ок осанкциај је била мантра как оби тобож њихов играч испао неко кога запад не мирише у очима српског народа...

Back