USA i Tramp otimaju Grenland od Danske!

Vi ste podržavali protest Occupy Wall Street 2011, tako da uopšte niste na ideološkoj liniji sa nama milijarderima.

Jedina tačka zbog koje ste bili za Republikance jeste ruski svet.

A on je sada prošlost
Taj protest nema veze sa Evropom već unutrašnje nezadovoljstvo srednje radne klase SAD.Naime SAD je duboko raslojeno društvo, daleko izraženije nego u Evropi gdje socijalni program još uvjek dosta jak pa se ne dopušta da po ulici hodaju gladni beskućnici kao u Americi.

Taj protest nema veze sa Evropom već unutrašnje nezadovoljstvo srednje radne klase SAD.Naime SAD je duboko raslojeno društvo, daleko izraženije nego u Evropi gdje socijalni program još uvjek dosta jak pa se ne dopušta da po ulici hodaju gladni beskućnici kao u Americi.
Ali sad 2025. odjednom nisi za socijalnu pravdu nego za Wall Street

To se može razumeti samo ako se rukovodiš rusofilijom ("Bolji mi je Drampf sa stanovišta Rusije")

Zato je Britva osigurao da njegove poslednje 3-4 naredbe rezultuju u totalnom slomu ruskog nacionalnog bića

@Straks92

GhEESneWsAADLnz.jpeg

Ali sad 2025. odjednom nisi za socijalnu pravdu nego za Wall Street

To se može razumeti samo ako se rukovodiš rusofilijom ("Bolji mi je Drampf sa stanovišta Rusije")

Zato je Britva osigurao da njegove poslednje 3-4 naredbe rezultuju u totalnom slomu ruskog nacionalnog bića
Britvi se ispred nosa zapali kuća.Pola Holivuda gori jer je Britva hidrante obojio u dugine boje.Nema vode...ali nije bitno vesele su boje.
Šalim se Britva je jedan od najgorih američkih predsjednika u istoriji.Zato mu je i zabranjeno da se i dalje bavi politikom jer su doktori zaključili da mu je mozak skuvan.Mislim prvo su lagali kako je sve ok dok se nije javno ukenjao u Francuskoj. :lol:

Britvi se ispred nosa zapali kuća.Pola Holivuda gori jer je Britva hidrante obojio u dugine boje.Nema vode...ali nije bitno vesele su boje.
Šalim se Britva je jedan od najgorih američkih predsjednika u istoriji.Zato mu je i zabranjeno da se i dalje bavi politikom jer su doktori zaključili da mu je mozak skuvan.Mislim prvo su lagali kako je sve ok dok se nije javno ukenjao u Francuskoj. :lol:
Sve je odlično izveo. Kada ste se vi smejali što se 2021. povlači iz Kabula, moja najava je glasila da sada Rusija dolazi na red za gaženje.

Svi ste se smejali: xixi xaxa

Danas, prisustvujete nestanku Rusije s stranica vremena.

URRRAAAAAAAA!!!!!

Sve je odlično izveo. Kada ste se vi smejali što se 2021. povlači iz Kabula, moja najava je glasila da sada Rusija dolazi na red za gaženje.

URRRAAAAAAAA!!!!!
A Rusija sve veća.Dzabe se nadaš Dzeg države poput Rusije nikada neće nestati.Ubacis se u vremeplov i dodješ 100-150 nazad bukvalno isti igrači na političkoj sceni stim da tada SAD nije bila toliko jaka.Neke nacije su prosto dominantnije, žilavije i to je prosto tako.Da li znaš da je Rusija dobila cc 8-9 miliona novih stanovnika od 2014 godine uglavnom bijelih rasnih bivših Ukrajinaca?Provjeri taj podatak slobodno.

URRRAAAAAAAA!!!!!

Imam za tebe jedno brzo kviz pitanje

U odnosu na 2021 ili 2014 - Rusija je :

- veca nego sto je bila
- manja nego sto je bila

Nikakve to veze nema s vama, nego vi pokušavate implicirati neku rečenicu posle, koja je nēma i neizgovorena:

"...i ta ekspanzija Vašingtona je dokaz da je Volodja pobedijo."

Ne. Rusija je umrla.

Koliko ja pratim vesti Rusija je svakim danom sve veca i ima sve vise i vise drzavljana

Kazu mi moji izvori da samo u Ukrajini je dobila 9 miliona novih gradjana.

Pogledajte prilog 1670473

Ovo su bile vaše rusoambicije 2010-ih.

Sad ti stani pred ogledalo i reci: "Da, napredujemo."
Služiš se prevarama pričamo o Rusiji ne o azijskim unijima.Ali ako već želiš paralelu pogledaj koliko je Brics+ porastao od 2014. godine i sve jasno.Dakle niko sem Evrope se nije previše uplašio američkih pretnji niti će.Ta vremena su prošla.Čak naprotiv države iz članstva Nato pričaju kako je BRICS+ budućnost.

Služiš se prevarama pričamo o Rusiji ne o azijskim unijima.Ali ako već želiš paralelu pogledaj koliko je Brics+ porastao od 2014. godine i sve jasno.Dakle niko sem Evrope se nije previše uplašio američkih pretnji niti će.Ta vremena su prošla.Čak naprotiv dežave iz članstva Nato pričaju kako je BRICS+ budućnost.
Vučić je rekao da bi On i kobre mogli da razbacaju narod za 6 sekundi.

Tim oratorskim trikom služite se i vi rusi: "Rusija, plus Kina Indija i još par milijardi ljudi sve zajedno, mogu da se porede s EU po ukupnoj proizvodnji."

Kužiš? Prvo se okružite drugim činiocima, a onda pričate da ste "svi zajedno" veoma gipkog tela.

Back