baraba
Domaćin
- Poruka
- 3.580
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e kad vec skupis 20 soma ,onda je jos 3 za transport takvog vozila u Srbiju pickin dim![]()
Golf u USA košta 25k $? Čini mi se da je nešto ipak jefitniji...![]()
Tihi nemo da se.reš .... oćeš da isteraš nešto svoje što si negde pročitao, pa onda u svoj toj frci da što više izlupaš ... ni sam ne znaš šta pišeš
I golf 6 ( to je najnoviji golf koji se vozi ovde, nije trojka ) troši sugurno 5 puta manje nego bilo koji "usa" auto
I jednom već shvati da ne možeš da poredš 6.0 V8 benzinac sa nekim 2,0 tdi motorom.
A da ne spominjem što je gorivo u USA jeftinije 5 puta a plata veća min 5 puta![]()
+ prepravkeA sad nagradno pitanje za ove koji uspoređuju Golfa i Camara: koliko Golf košta u SAD-u?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...RT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=18![]()
ok Tihi
pitam se zašto se onda u USA
pored toliko dobrih i jeftinih Amera
ekstra dizajna i male potrošnje
i dalje dobro prodaju Evropljani i Japanci
Kom Camaro nije lepsi od Golfa taj po meni treba pod hitno da kupi naocare.
ok Tihi
pitam se zašto se onda u USA
pored toliko dobrih i jeftinih Amera
ekstra dizajna i male potrošnje
i dalje dobro prodaju Evropljani i Japanci
Cek, ne da mesamo zivuljke. Onda za Volvoov znak neko treba ****** na sto da izbaci
Znam, treba biti lud u USA izabrati Golfa umesto Kamara
Ne samo u USA treba bit lud, nego bilo gdje u svjetu. Da i kod nas ima Cmaro bolje bi bilo nejga uzeti nego Golfa. Zato sto razlika u potrosnji je jako mala u odnosu na razliku u snazi, a da ne pricam koliko Cmaro izlgeda mocnije nego zdepasti Golf.