US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
39166-gmc%20sierra.jpg

E baš si pogodio, Mondeo bi volio da imam. :) Jest da Mondeo ne privlači poglede sponzoruša i ostalih prolaznika, kao što to radi BMW M5 i ostali BMW-ovi. Noviji mi se uopše ne sviđaju zbog svog dizajni, one stare 5-ice, 7-ice su bile extra, a najviše mi se sviđa 3-ka 1998-2006 ili ti E46. Ovi novu su ružni po mom ukusu.
Mondeo mi paše u svakom pogledul. :)
A što se tiće Ford - Toyota pravljenja pick-up-a Ford je tu već mnogo duže od Toyote i već 33 godine u USA drži prvo mjesto po prodaji.
Mislim da je ovaj video dovoljan:

E baš si pogodio, Mondeo bi volio da imam. :) Jest da Mondeo ne privlači poglede sponzoruša i ostalih prolaznika, kao što to radi BMW M5 i ostali BMW-ovi. Noviji mi se uopše ne sviđaju zbog svog dizajni, one stare 5-ice, 7-ice su bile extra, a najviše mi se sviđa 3-ka 1998-2006 ili ti E46. Ovi novu su ružni po mom ukusu.
Mondeo mi paše u svakom pogledul. :)
A što se tiće Ford - Toyota pravljenja pick-up-a Ford je tu već mnogo duže od Toyote i već 33 godine u USA drži prvo mjesto po prodaji.
Mislim da je ovaj video dovoljan:

taj mondeo je pun pogodak , najbolji odnos kvaliteta i cene .

jedino mu je mana sto ne privlaci poglede sponzorusa, al pola njih i onako radi poslovnu pratnju na poziv, jer treba nekako placati sve one krpice, solarijume, pedikire, manikire i slicne kozmeticke tretmane - sto ti dodje na situaciju da ako imas da platis njene usluge mozes da je vozis i u peglici

Ma dovoljno je i jedan Amer iz Mc-a. :D

Hummer je jedino dobar za šepurenje gradskim ulicama, njegove off road sposobnosti jako male.
Davno sam čitao u TopSpeed-u kada su poredili Hummera, Defendera i UAZ-a. Sva tri su koja koristi naša vojska. UAZ se pokazao najbolji, Defender je drugi, a Hummer je posljednji. Komentari vozača i mehaničara iz vojske su da da UAZ prolazi svuda i minimalna su održavanja, a takođe se popravlja u malo bolje opremljenoj kovačnici. :)
Hummer je pretežak i preglomazan za terena.

2011 Shelby GT350 Mustang

shelby%20gt350%201.jpg

Tačno na 45 godišnjicu originalnog Shelby GT350 modela, Shelby je u Americi predstavio potpuno novi GT350 Mustang modelske godine 2011.

Pod haubom 2011 Shelby GT350 Mustanga se krije novi 5,0 litarski V8 motor sa kompresorom i snagom od oko 500 konja, a u kombinaciji sa manuelnim šestostepenim menjačem.

shelby%20gt350%20111.jpg

Deo GT350 paketa, između ostalog, inače čine i Ford Racing ogibljenje, Baer kočnice, Borla izduvni sistem sa dva centralno smeštena završetka, Cragar točkovi od 19 inča (sa Goodyear gumama), modifikovani prednji i zadnji deo automobila, set spojlera, bela boja automobila sa Shelby Guardsman plavim Le Mans trakama i naravno GT350 oznake.

Cena za Shelby GT350 paket inače stoji 33.995 dolara (ali u ovu cifru nije uračunata cena baznog Mustanga GT).

shelby%20gt350%2011.jpg

Back