baraba
Domaćin
- Poruka
- 3.580
a sto se tice amerike nisu tamo najpopularniji japanci vec je najprodavanija marka Chevrolet.
znachi stvarno prevazilazish samog sebe ovakvim izjavama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto se tice amerike nisu tamo najpopularniji japanci vec je najprodavanija marka Chevrolet.
znachi stvarno prevazilazish samog sebe ovakvim izjavama![]()
sad sam procitao da ipak je honda najprodavanija pa tek chevrolet
no opet to ne negira ono sto sam dosad rekao.
Tihi ja mislim da si mnogo bolji na pdf.Politika
A koliko ispadne prevoz, carina i porez na to auto dok stigne ovde ....
vozila sa ovim fordovim ecoboost motorima ce biti fenomenalna urpavo u srbiji , jer ce ljudi konacno moci da voze motore male kubikaze a izuzetne snage
1.6 motor ima 180 konja dok 2.0 motor ima 260 konja
Taj znak to jest nisanska sprava +automatik je zakon.Nisam probao, a ne verujem ni da bi
Ipak dok ja gledam ovo na haubi, nekako mi ne padaju na pamet ti plastikaneri
![]()
Taj znak to jest nisanska sprava +automatik je zakon.
da li je unutrasnjost ovog automobila mercedesa e klase mozda lepsa od unutrasnjosti novog Forda Taurus ? Ne bih rekao
Fordovo vozilo ima lepsu liniju (za mene), lepsu unutrasnjost a i kosta mnogo manje novca.
Cinjenica po meni...
Tihi sta slike 40 god iskustvo .Stavi mecu pored forda pa ces vidis koga ce da uzne neko.Cini mi se da diskutujes kao covek koji nije puno vremana proveo u autu.
@Tihi ti si moj drug ali moram da se branim.
tacno je da kad bi stavio forda i mercedesa jednog pored drugog bi vecina uzela mercedesa - ako ne mora da plati iz sopstvenog dzepa
al kad bi malo razmislio da forda placas 25.000 evra a mercedesa 50.000 evra najmanje , siguran sam da bi ipak vecina izabrala Forda. Jer za jednu E klasu kupujes 2 Forda Taurusa.
Divi levata tita ti ...
Ja mislim da je jednom rasparvljeno da taj tvoj ford dok stigne ovde nije ispod 40.000 ....
I sam si dokazao slikama da je unutra plastika gora nego kod mog reno kangua
I stavi ta 2 auta nakon 10 godina jedan pored drugog pa ćeš da vidiš ....![]()
Covek nije tolko bogat da kupuje dva puta zato covek kupi DB.