US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
LOMA Corvette C6 BlackforceOne

loma%20corvette-c6-blackfor-5_800x0w.jpg

Nemački LOMA Performance za Salon tjunera u Esenu, koji traje od 28. novembra do 6. decembra 2009., priprema limitirano izdanje Corvette, koji pod prerađenom karoserijom krije bi-turbo V8 motor sa 675KS.

C6 BlackforceOne će naime biti napravljen u samo 25 primeraka, i to po ceni od 190.000 evra. U paleti boja se standardno nalaze Stealth mat crna, Eurofighter mat siva i White Storm bela boja, dok se za agresivniji izgled brinu prošireni blatobrani, spojleri, zadnji difuzor i novi pragovi (sve od karbon fibera), kao i crni OZ Racing Ultraleggera HLT aluminijumski točkovi (sa Michelin Sport Cup gumama 275/30R19 i 335/25R20).

Maksimalna brzina inače iznosi 330 km/h, a ubrzanje do 100 km/h traje 3,4 sekunde.

Deo paketa su i modifikovano ogibljenje, jače kočnice, novi LOMA Cup Sport Superlight izduvni sistem i unapređeni enterijer (sportski volan, koža, alkantara, detalji od karbon fibera...).

loma%20corvette-c6-blackfor-1_800x0w.jpg

Autoblog

taj ford kada bi stigao ovde kostao bi posto je ulazna cena 24.000 dolara sto je nekih 16.000 evra . NA tu cenu dodaj 800 evra na transport neka bude 17.000 . Carina je 10% , sto je 17.600 evra pa na sve to se placa pDV od 18% sto je krajnja cena od 21.000 evra plus znaci navedeni transprot na pocetku iznosi ukupno 22.00 evra.

a mercedes e klase u ovoj opremi nema ispod 50.000 ja mislim...

sad mozes ti da pricas te nebuloze tipa plastika , kiselo grozdje al cinjenica je da ford nudi odprilike isto za vise nego duplo manje novca.

:think:

Tebe čoveče treba psihički ispitati :roll:

Ja ti samo kažem, stavi ta 2 auta nakon 10 godina jedan pored drugog, pogledaj im servisne knjižice, šta je na kojem menjano i sve će ti biti jasno ;)

Geiger HP 790 Ford GT

geiger-hp790_800x0w.jpg

Ford GT se ne proizvodi već neko vreme, ali to nije smetalo specijalisti za obradu američkih automobila – kompaniji Geiger Cars, da se ponovo pozabavili ovim sportistom.

Nazvan Geiger HP 790, ovaj GT pokreće 5,4 litarski V8 agregat pojačan na 790 konja i 863 Nm obrtnog momenta.

Rezultat je najveća brzina od 360 km/h, ubrzanje do stotke za samo 3,6 sekunde, dok mu do 300 km/h trebaju 22,8 sekunde.

geiger-hp790-3_800x0w.jpg

Auto je takođe bližu asfaltu, ima i novi izduvni sistem, set mat crnih točkova od 20 inča napred i 21 inča pozadi, Dunlop SP Sport Maxx gume 245/35R20 i 325/30R21 pozadi i, po želji, upadljivu zelenu boju.

Autoblog.rs

:think:

Tebe čoveče treba psihički ispitati :roll:

Ja ti samo kažem, stavi ta 2 auta nakon 10 godina jedan pored drugog, pogledaj im servisne knjižice, šta je na kojem menjano i sve će ti biti jasno ;)

bas da ih stavim i sta cu da zakljucim?

posle 10 godina tvoj mercedes ce vredeti 10.000 evra a ovaj Ford ce vredeti 5-6.000 evra

Amortizacija u Ford slucaju bice neki 10.000-11.000 evra dok ces ti na mercedesu izgubiti 4 puta vise tj 40.000 evra

i ko je ispao tu pametniji ?

Poslednja izmena:
bas da ih stavim i sta cu da zakljucim?

posle 10 godina tvoj mercedes ce vredeti 10.000 evra a ovaj Ford ce vredeti 5-6.000 evra

Amortizacija u Ford slucaju bice neki 10.000-11.000 evra dok ces ti na mercedesu izgubiti 4 puta vise tj 40.000 evra

i ko je ispao tu pametniji ?

A jesi kreten majke mi ...

Pa jesi li sam rekao negde na prošloj stranici da ford polovan star 2-3 godine vredi 4.500 € ???? Znači da će da deset godina da vredi 1.000€ .... Ako gledamo po tvome ....

A ne razumem kako si izračunao da ću izgubiti 40.000 € :think: :dontunderstand:

Kad je "veliki" servis i za jednog i za drugog verujem isti ... ako nije i skuplji za forda ;)

Ja imam c klasu iz 2005, koja je prešla 160.000, i taj auto i dalje ide kao da je iz fabrike juče izašao ... a mogu da ti skeniram servisnu knjižicu gde ćeš da vidiš šta je sve njemu rađeno ;)

A jesi kreten majke mi ...

Pa jesi li sam rekao negde na prošloj stranici da ford polovan star 2-3 godine vredi 4.500 € ???? Znači da će da deset godina da vredi 1.000€ .... Ako gledamo po tvome ....

A ne razumem kako si izračunao da ću izgubiti 40.000 € :think: :dontunderstand:

Kad je "veliki" servis i za jednog i za drugog verujem isti ... ako nije i skuplji za forda ;)

Ja imam c klasu iz 2005, koja je prešla 160.000, i taj auto i dalje ide kao da je iz fabrike juče izašao ... a mogu da ti skeniram servisnu knjižicu gde ćeš da vidiš šta je sve njemu rađeno ;)

mi pricamo o srbiji batice.

10 godina star mondeo ovde se prodaje za oko 6000 evra.

sto se ticeo drzavanja sve je jeftinije za forda nego za mercedesa - pocev od delova, pa do servisa itd.

Tihi, brate prijatelju ....

Možda si dobar čovek ali mnogo lupaš. Dal` radiš za ford, ili te je neko opasno izložio ... nemam pojma.

U svakom slučaju, rasprava ne vodi nikuda, jer jednostavno ova 2 proizvođača automobila nikad nisu bili u klasi, niti će biti ... pa je prema tome i glupo da ih poredimo ;)

ja ne radim za ford - jednostavno ti nemas argumente , pa trolujes temu nebitnim stvarima ;)

Ford Taurus novi i mercedes e klase - jesu u istoj klasi hteo ti to ili ne - to je tako .

U redu u redu, vidim koliko znaš ....

Evo, FORD je najbolji auto, super je, ima extra cenu, pravi je izbor itd itd .. :worth:

Zadovoljan ? :roll:

Nije to rječ samo o Fordu, nego bilo koji drugi auto da spomeneš da je bolji od gore pomenutih taj nevalja. Čak ni Japanci nisu bolji. Iskreno meni se Japanci ne sviđaju zbog izgleda, ali skidam kapu što se tiče kvaliteta i pouzdanosti.

Back