US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A koliko ispadne prevoz, carina i porez na to auto dok stigne ovde ....

carina i pdv skoro isto kao na evropljane . prevoz oko 1200 dolara po autu to ti dodje prema sadasnjem kursu oko 800 evra.

no p[roblem je drugi , u srbiji nece da carine amerikance, satro ne mogu da utvrde da zadovoljavaju motori euro3 standard a u praksi zatvaraju trziste za jeftina americka vozila i prave monopol miskovicu i kompaniji.

u EU uvesti vozilo iz USA nije nikakav problem. samo je problem u srbiji.

kod vas u crnoj gori mislim da moze bez problema.

Nisam probao, a ne verujem ni da bi ;)

Ipak dok ja gledam ovo na haubi, nekako mi ne padaju na pamet ti plastikaneri ;)

Mercedes-logo.png

@Tihi ti si moj drug ali moram da se branim.

tacno je da kad bi stavio forda i mercedesa jednog pored drugog bi vecina uzela mercedesa - ako ne mora da plati iz sopstvenog dzepa

al kad bi malo razmislio da forda placas 25.000 evra a mercedesa 50.000 evra najmanje , siguran sam da bi ipak vecina izabrala Forda. Jer za jednu E klasu kupujes 2 Forda Taurusa.

tacno je da kad bi stavio forda i mercedesa jednog pored drugog bi vecina uzela mercedesa - ako ne mora da plati iz sopstvenog dzepa

al kad bi malo razmislio da forda placas 25.000 evra a mercedesa 50.000 evra najmanje , siguran sam da bi ipak vecina izabrala Forda. Jer za jednu E klasu kupujes 2 Forda Taurusa.

Divi levata tita ti ...

Ja mislim da je jednom rasparvljeno da taj tvoj ford dok stigne ovde nije ispod 40.000 ....

I sam si dokazao slikama da je unutra plastika gora nego kod mog reno kangua :lol:

I stavi ta 2 auta nakon 10 godina jedan pored drugog pa ćeš da vidiš .... ;)

Divi levata tita ti ...

Ja mislim da je jednom rasparvljeno da taj tvoj ford dok stigne ovde nije ispod 40.000 ....

I sam si dokazao slikama da je unutra plastika gora nego kod mog reno kangua :lol:

I stavi ta 2 auta nakon 10 godina jedan pored drugog pa ćeš da vidiš .... ;)

taj ford kada bi stigao ovde kostao bi posto je ulazna cena 24.000 dolara sto je nekih 16.000 evra . NA tu cenu dodaj 800 evra na transport neka bude 17.000 . Carina je 10% , sto je 17.600 evra pa na sve to se placa pDV od 18% sto je krajnja cena od 21.000 evra plus znaci navedeni transprot na pocetku iznosi ukupno 22.00 evra.

a mercedes e klase u ovoj opremi nema ispod 50.000 ja mislim...

sad mozes ti da pricas te nebuloze tipa plastika , kiselo grozdje al cinjenica je da ford nudi odprilike isto za vise nego duplo manje novca.

Back