US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cuo sam da se negde u Vojvodini nalazi Korveta StingRay C3 iz 60-ih 70-ih

(ovaj forum strana 537 post #13415 )

Zanima me bilo kakva informacija o tom automobilu ili ako neko zna isti model negde u Srbiji.
Koliko se sećam, nalazi se u nekom muzeju kod Novog, mada sam mesto 90% pobrkao, ali CragarSS i Superbird sigurno znaju.

Ali ako je to taj auto, mani se ćorava posla, ništa se ne može, počev od dobijanja papira.

Pozdrav

Koliko se sećam, nalazi se u nekom muzeju kod Novog, mada sam mesto 90% pobrkao, ali CragarSS i Superbird sigurno znaju.

Ali ako je to taj auto, mani se ćorava posla, ništa se ne može, počev od dobijanja papira.

Pozdrav

Da da dobio sam neke informacije o tome. Mada nista sigurno.... sto se tice papira moze da se sredi na mufte valjda nesto. Neki Konekshn .... samo zavisi sta je problem !

Presao sam 220km (ukupno) potrosio 2000+ dinara (putarina, benzin...hrana...) da bi posetio Poljoprivredni muzej u Kulpinu gde se nalazi Korveta StingRay C3..... ili sam ja tako mislio.... :confused:

Nazalost muzej je zatvoren zbog snimanja neke serije, a kola su premestena da bi se stvorio prostor za potrebe ekipe za snimanje. Umedju vremenu naisao je neki covek video ih i iznajmio za snimanje nekakvog spota..... to je prica koju sam ja cuo. Saznao sam da je godiste auta 1975 i da nece biti u muzeju bar jos jedno 2-3 meseca.....

svi koji tracarena ovom forumu o evropskim autima i njihovoj moci treba da pogledaju ovaj video i uvere se KAKVO PONIZENJE je doziveo perjanica evropske auto industrije BMW M5 u sukobu sa Cadillac CTS-V-om :hahaha:

I uz sve to Cadillac CTS-V kosta nekih 43.000 evra dok BMW M5 kosta oko 80.000 evra....

skoro da mozete kupiti dva CTS-V za jedan M5

da me neko pogresno ne shvati bmw m5 je fenomenalan auto, samo je CTS-V bolji, jer nudi prakticno iste i malo bolje performanse za skoro duplo manje novca...

Poslednja izmena:

i u testu Motor Trend-a je takodje CTS-V pobedio BMW M5 , doduse sa malo manjom razlikom al ipak je pobedio...

mislim da je u prvom clipu BMW M5 izgubio sa vecom razlikom zato sto je automatik dok je u drugom testu bio manualni menjac

rezultat na stazi - opet pobeda CTS-V

u svim testovima CTS-V je potukao BMW M5

GM POWER

Poslednja izmena:
u nemackoj. tako kazu oglasi sa mobile.de za nove BMW M5

:hahaha1:

Jedan moj poznanik, da ga tako nazovem, video reklamu za A4 u novinama. Ono preko zadnje strane... Piše cena 24000, tako nekako... Ode u salon ode u NS, a auto plati 32000. ;)
Ovaj od 24000 od opreme ima samo volan, sva četiri točka na autu i šoferku.
I naravno, nema u ponudi, nikad nije ni bilo.

Inače, za primer... A8 4.2 u RL košta oko 120000€. Sa toliko para treba da kreneš u salon da bi izašao sa automobilom, a u reklamama piše "od 80000 npr. ;)

Šta kaže taj tvoj izvor? Ili cenovnik u VG?

:hahaha1:

Jedan moj poznanik, da ga tako nazovem, video reklamu za A4 u novinama. Ono preko zadnje strane... Piše cena 24000, tako nekako... Ode u salon ode u NS, a auto plati 32000. ;)
Ovaj od 24000 od opreme ima samo volan, sva četiri točka na autu i šoferku.
I naravno, nema u ponudi, nikad nije ni bilo.

Inače, za primer... A8 4.2 u RL košta oko 120000€. Sa toliko para treba da kreneš u salon da bi izašao sa automobilom, a u reklamama piše "od 80000 npr. ;)

Šta kaže taj tvoj izvor? Ili cenovnik u VG?

te prevare kod nas su mi dobro poznate. al u americi i nemackoj toga nema

platis ono sto pise - i vozis

u svakom slucaju ne platis vise, mozes samo da platis manje - jer cesto dok ti dodjes u dealership , spusti se cena, a i jos ako placas kesom dobijas dodatan popust

to su ipak uredjene drzave nije to Srbija.... :think:

ovo o cemu ti ja pricam nije reaklama na tvu u novinama vec regularan oglas za prodaju automobila
evo ti ovde spisak novih M5 na prodaji

link do oglasa

najjeftiniji novi M5 se moze kupiti za samo 60.000 evra sa povratom PDV-a u Helsinkiju, Finska.

Znam da je ranije M5 kosta oko 100.000 al u evropi je ekonomska kriza, a u tim momentima , najvise padaju cene luksuzne robe. A M5 to svakako jeste....

DSCN2388-1.jpg

Na prodaju, bez motora, menjač automatik (doduše do pola u blatu :mrgreen: ).

Back