Nema sanase C4 da se uveze, jedino bi mogla Callaway kao raritet uz potvrdu muzeja, inace obicna, nema sanse da se provuce. A te sto vidjas su odavno kod nas, nego su sad malo aktivirane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidjam ovih dana neke korvete C4 sa bg tablama pa se pitam jel neko zna neku foru da to uveze ili kako? neko muljanje papira da pise euro3?
Oвај жути фијатчић је само за девојчице... које су тек положиле...
taj ce da se proizvodi u zastavi i prodavace se masovno kod nas![]()
Molim te reci da to nije istina![]()
nazalost...![]()
![]()
![]()
kako je meni u Kragujevcu, koji vidjam Yugice, Zastave 10 i keceve na svakih metar po 10 komata? Jos ova mala stvorenjca ima da gledam za koju godinu!!!
Daj ne lozi me..... ja sam gledao ono sranje na nosacu aviona nije tako odvratno izgledao.... jaaoooo jos jedan smart qq nama..... sto ne prave alfu ili tako nesto a ne ovo sranjce !
iskren da budem, bolje nista da ne prave, nego bilo sta da prave. Posto sam iz KG, poznajem dosta ljudi koji rade tamo, sto na sklapanju, sto inzenjera. Recimo da nikad ne bih kupio Z10, posto znam kako ga farbaju.
Ajmo ovako.. Zanima me vase misljenje oko ovih automobila..
Koji biste kupili: Ford Mustang V6 ili Dodge Challenger V6??
*u poredjenju dizajn, karakteristike...itd..
Ajmo ovako.. Zanima me vase misljenje oko ovih automobila..
Koji biste kupili: Ford Mustang V6 ili Dodge Challenger V6??
*u poredjenju dizajn, karakteristike...itd..
Ti stvarno od nas trazis da te posavetujemo?Verujem da ovde niko ko je iz Srbije nije vozio niti jedan od ova dva automobila a ti trazis da te neko posavetuje!Trazi savete na nekom americkom forumu![]()
Ti stvarno od nas trazis da te posavetujemo?Verujem da ovde niko ko je iz Srbije nije vozio niti jedan od ova dva automobila a ti trazis da te neko posavetuje!Trazi savete na nekom americkom forumu![]()
911s [SK];11395629:Nema svako pare za V8, a to nije Škoda Fabia pa da budeš u fazonu "uzmi što jači motor".
Jes V8 V8, al kad se ufatiš za novčanik shvatiš da to u stvari nije to.