perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
@Erlik pa ti sigurno ne zivis u srbiji kad tako pricas ,a i tamo gde zivis ne mozes prosla su ta vremena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Erlik pa ti sigurno ne zivis u srbiji kad tako pricas ,a i tamo gde zivis ne mozes prosla su ta vremena
Koliko se sećam, nalazi se u nekom muzeju kod Novog, mada sam mesto 90% pobrkao, ali CragarSS i Superbird sigurno znaju.Cuo sam da se negde u Vojvodini nalazi Korveta StingRay C3 iz 60-ih 70-ih
(ovaj forum strana 537 post #13415 )
Zanima me bilo kakva informacija o tom automobilu ili ako neko zna isti model negde u Srbiji.
Koliko se sećam, nalazi se u nekom muzeju kod Novog, mada sam mesto 90% pobrkao, ali CragarSS i Superbird sigurno znaju.
Ali ako je to taj auto, mani se ćorava posla, ništa se ne može, počev od dobijanja papira.
Pozdrav
Da da dobio sam neke informacije o tome. Mada nista sigurno.... sto se tice papira moze da se sredi na mufte valjda nesto. Neki Konekshn .... samo zavisi sta je problem !
Takav auto vredi uzeti pa makar i bez papira...
BMW M5 kosta oko 80.000 evra....
A gde M5 košta 80000€? Osim možda u Americi.
I uz sve to Cadillac CTS-V kosta nekih 43.000 evra dok BMW M5 kosta oko 80.000 evra....
Rekli smo da necemo da uporedjujemo cenovnik i slicne stvari USA i evropskih automobila. Pa aj sad, ako ocemo bas, koliko kosta M5 u USA, a koliko u Qataru, npr star 2 godine?
Kontas? Idite u USA i kupujte auta upola cene i vozite.
u nemackoj. tako kazu oglasi sa mobile.de za nove BMW M5
Jedan moj poznanik, da ga tako nazovem, video reklamu za A4 u novinama. Ono preko zadnje strane... Piše cena 24000, tako nekako... Ode u salon ode u NS, a auto plati 32000.
Ovaj od 24000 od opreme ima samo volan, sva četiri točka na autu i šoferku.
I naravno, nema u ponudi, nikad nije ni bilo.
Inače, za primer... A8 4.2 u RL košta oko 120000€. Sa toliko para treba da kreneš u salon da bi izašao sa automobilom, a u reklamama piše "od 80000 npr.
Šta kaže taj tvoj izvor? Ili cenovnik u VG?