HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
voleo bi da widim kako ga pauk dize![]()
F 350 Super Duty dize pauka!!!
Cak Noris vozi F 350

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
voleo bi da widim kako ga pauk dize![]()

jomini, znas i sam da ja imam gliser koji cesto vadim napolje, znas da restauriram kola i moram da nosim delove, motore i dosta kabastih stvari, znas da nikad nisam sam i uvek je neko samnom i znas da ne mogu da vozim nesto ako nije u full opemi... e onda je ovo auto za mene

Pa ne bi se ni video kroz onaj prozor na vratima!!! 
memi se mnogo svidja F150 harley davidson
ima da ga posjedujem jednog dana
ok, stvar ukusa
najcesce ljudi imaju averziju prema pick upovima ( americkim ili japanskim, svejedno ) jer su im kao kategorija nepoznati ali pick up ima jako mnogo prednosti. Mogu da nose/povuku/predju vise nego terenci ( za one kojima su terenci potrebni ) a daleko jace izgledaju ako se uzimaju za foliranje ( za ljude koji ih zbog toga kupuju ) a daleko su jeftiniji nego bilo koji terenac iste kategorije. Ovo vazi za japanske i americke pickupove. Dosta ljudi je pokupovalo pickupove na moj nagovor ( doduse, japance Hiluxe i jedan L 200 ) i niko vise nece da vozi obican auto...

jeste, u pravu si, neudobniji su od terenaca dosta
pick up dobro lezi jedino kad je opterecen i kad imas 100-200 kg u prtljazniku![]()
Možda bi godilo da imaju neku elektroniku vezanu za tvrdoću amortizera da bi se ovo ispravilo?
... ako se zezate , dajte neki adekvatan smajli ... postoje forumasi koji mogu bukvalno da shvate ovu vasu pricu o velicini , pauku i sklanjanju sa puta , pa kol'ko prvom prilikom kupe nesto "veliko" nebili svoje driverske (i ostale) nesposobnosti nadoknadili zloupotrebom gabarita ... 

Upotrebna vrednost pickup-a u Srbiji je po meni ravna nuli.
... ako se zezate , dajte neki adekvatan smajli ... postoje forumasi koji mogu bukvalno da shvate ovu vasu pricu o velicini , pauku i sklanjanju sa puta , pa kol'ko prvom prilikom kupe nesto "veliko" nebili svoje driverske (i ostale) nesposobnosti nadoknadili zloupotrebom gabarita ...
Jos gore od toga je sto takvim razmisljanjem (makar i u sali) potkrepljujete neosnovane stereotipe o XXL-ima ...
![]()

Upotrebna vrednost pickup-a u Srbiji je po meni ravna nuli.