HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
voleo bi da widim kako ga pauk dize![]()
F 350 Super Duty dize pauka!!!
Cak Noris vozi F 350

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
voleo bi da widim kako ga pauk dize![]()
jomini, znas i sam da ja imam gliser koji cesto vadim napolje, znas da restauriram kola i moram da nosim delove, motore i dosta kabastih stvari, znas da nikad nisam sam i uvek je neko samnom i znas da ne mogu da vozim nesto ako nije u full opemi... e onda je ovo auto za mene
memi se mnogo svidja F150 harley davidson
ima da ga posjedujem jednog dana
ok, stvar ukusa
najcesce ljudi imaju averziju prema pick upovima ( americkim ili japanskim, svejedno ) jer su im kao kategorija nepoznati ali pick up ima jako mnogo prednosti. Mogu da nose/povuku/predju vise nego terenci ( za one kojima su terenci potrebni ) a daleko jace izgledaju ako se uzimaju za foliranje ( za ljude koji ih zbog toga kupuju ) a daleko su jeftiniji nego bilo koji terenac iste kategorije. Ovo vazi za japanske i americke pickupove. Dosta ljudi je pokupovalo pickupove na moj nagovor ( doduse, japance Hiluxe i jedan L 200 ) i niko vise nece da vozi obican auto...
jeste, u pravu si, neudobniji su od terenaca dosta
pick up dobro lezi jedino kad je opterecen i kad imas 100-200 kg u prtljazniku![]()
Možda bi godilo da imaju neku elektroniku vezanu za tvrdoću amortizera da bi se ovo ispravilo?
Upotrebna vrednost pickup-a u Srbiji je po meni ravna nuli.
... ako se zezate , dajte neki adekvatan smajli ... postoje forumasi koji mogu bukvalno da shvate ovu vasu pricu o velicini , pauku i sklanjanju sa puta , pa kol'ko prvom prilikom kupe nesto "veliko" nebili svoje driverske (i ostale) nesposobnosti nadoknadili zloupotrebom gabarita ...
Jos gore od toga je sto takvim razmisljanjem (makar i u sali) potkrepljujete neosnovane stereotipe o XXL-ima ...
![]()
Upotrebna vrednost pickup-a u Srbiji je po meni ravna nuli.