irr85
Zainteresovan član
- Poruka
- 162
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, a smanjene je uglavnom postignuto smanjenjem kompresije. Verujem da se moze isterati 2k konja, al mislio sam na neke jeftine varijante, ostvarive u nasim uslovima.Doticni motor je Big Block Chevy, i budzi se i do 2000 konja. Nego su se ovi iz GM-a mnogo pomucili da ga spuste na 215hp. Isti taj motor je 1970 u najbednijoj varijanti imao 340, pa sve do 460 konja u nekim modelima. Nego su posle 1971 godine sve kompanije zbog zakona o izduvnim gasovima morali da redukuju snage motora u svojim vozilima i emisiju stetnih gasova
Ima neki servlet el kapris 7.2 litra motor 350ks cini mi se. Godiste je 72. Ima elektropodesiva sedista, klimu (nov kompresor za klimu), napred mogu sedeti 4 osobe kolika su sedista, vrata samo malo gurnes sama se zatvaraju, a kad sam okretao volan u mestu pitao sam vlasnika: Sta vam se otkacilo to?
imao sam negde klip kad okrecem volan jednim prstom bez problema. Par puta sam mu stisnuo gas. Karburator ko bure
da, a smanjene je uglavnom postignuto smanjenjem kompresije. Verujem da se moze isterati 2k konja, al mislio sam na neke jeftine varijante, ostvarive u nasim uslovima.
ovo mora da je grdosija koja me progonila prije neku noc
Djeticujel disel? dje si ga slikao.ja sam ga vidio u hn.
Ovo neki entuzijasta.CHRYSLER Plymouth Fury (1958), iz filma Crystine, u originalnom stanju, kupujem.
Citroen & Cadillac , a pre svega Dijane ... zanimljiva kombinacija ... u pozitivnom smislu !!!Slike iz prethodnog posta ne rade, zato evo novih:
1980 Cadillac Fleetwood:
http://img381.imageshack.us/img381/6981/dsc00802eq3.jpg
znaci uradio dva zla odjednom ....
Jel isao i na ostatak-varijantu : Windsor napred Fury pozadi ?![]()