Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ee o tome pricam...sad sam bio kod doktorke i u ponedeljak opet u skolu nestale bakterije
![]()
Bas suprotno...lakse mi je da imam bakterije nego da ides u mkoluDivno...znaci da ti je dala odgovarajucu terapiju...
![]()

Bas suprotno...lakse mi je da imam bakterije nego da ides u mkolu
Sestra mi danas kaze al sam te rbodo izbusila (8 inekcija)

Ma neeeeeeE bogami ima da ides u skolu...
Ja ne volim da spamujem teme...ajde uzivaj u ucenju,cao....![]()

Zahvali se TabuMa boli me uvo imam krstarica opravdanje

Ee o tome pricam...sad sam bio kod doktorke i u ponedeljak opet u skolu nestale bakterije
![]()

Evo bez spama...Davao sam obican rezultat urina....
belancevine+.......18-20le..........redje bakterija...doktorka mi je rekla da je lose zbog belancevina..i nije mi dala terapiju...dala mi je da uradim jos jednom rezultat i ako ne bude dobar salje me kod nzm tacno nesto neufurologa
Sta vi mislite o ovome ?
Lepo ti je rekla,belancevine u mokraci su pokazatelji nekog bubreznog oboljenja.
Ne znam koje ti je dodatne analize dala da uradis,nisi napisao,pretpostavljam samo..ali obavezno poseti nefrologa da ti se odradi ultra zvuk bubrega.
Hvala sestro...nije mi dala nijedan dodatni rezultat da radim...samo obican urin

Evo radio sam rezultat opet..sad nemam vise belancevina,ali imam dosta kristala..sto bi znacilo da izbacujem pesak..(znaci da cepam pivo)Mislis dala ti je da ponovis urin?..
Oki javi sta si uradio...
PS.Nema na cemu i drugi put...![]()

Nemam otoke,a ultrazvuk sam radio pre nekoliko meseci http://www.postimage.org/image.php?v=Ts2JLCiNemoj odnah na pivo
I pivo ima alternativu, npr voda, čajevi
Ali jedan eho bi dobrodošao da se vidi šta ima u bubrezima.
Imaš li otoke na nogama?

Onda cu da pijem pivo i da jedem kavijarПиво избаци песак, отупи мозак. Бирај, Србине.