Zdravo! Ako mi neko može pomoći, bio bih mu zahvalan. Imam problema sa pokretanjem CD za instalaciju Windows XP SP 2
Pošto mi ne učitava sam CD pri podizanju sistema, moram to da uradim u BIOSu. Jedina opcija za podešavanje boota u biosu jeste Advance BIOS Features -->Boot sequence. Tu kada uđem imam:
1st Boot Device (CD/DVD...)
2st Boot Device (SATA
M....)
3 rd Boot Device (1st Flopy Driver)
Šta ja sad treba tu da podesim da mi on pokrene CD sa instalacijom? Ja sam probao da isključim drugu i treću opciju. Međutim tada mi se komp restartuje i potom mi se javi poruka:Rebot and select propor Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a kay.
CD mi je 100% bootabilan
Ima li neko neki savet. Stvarno mi je hića da sredim komp!
Pošto mi ne učitava sam CD pri podizanju sistema, moram to da uradim u BIOSu. Jedina opcija za podešavanje boota u biosu jeste Advance BIOS Features -->Boot sequence. Tu kada uđem imam:
1st Boot Device (CD/DVD...)
2st Boot Device (SATA

3 rd Boot Device (1st Flopy Driver)
Šta ja sad treba tu da podesim da mi on pokrene CD sa instalacijom? Ja sam probao da isključim drugu i treću opciju. Međutim tada mi se komp restartuje i potom mi se javi poruka:Rebot and select propor Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a kay.
CD mi je 100% bootabilan
Ima li neko neki savet. Stvarno mi je hića da sredim komp!