Zdravo! Ako mi neko može pomoći, bio bih mu zahvalan. Imam problema sa pokretanjem CD za instalaciju Windows XP SP 2
Pošto mi ne učitava sam CD pri podizanju sistema, moram to da uradim u BIOSu. Jedina opcija za podešavanje boota u biosu jeste Advance BIOS Features -->Boot sequence. Tu kada uđem imam:
1st Boot Device (CD/DVD...)
2st Boot Device (SATA
M....)
3 rd Boot Device (1st Flopy Driver)
Šta ja sad treba tu da podesim da mi on pokrene CD sa instalacijom? Ja sam probao da isključim drugu i treću opciju. Međutim tada mi se komp restartuje i potom mi se javi poruka:Rebot and select propor Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a kay.
CD mi je 100% bootabilan
Ima li neko neki savet. Stvarno mi je hića da sredim komp!
Pošto mi ne učitava sam CD pri podizanju sistema, moram to da uradim u BIOSu. Jedina opcija za podešavanje boota u biosu jeste Advance BIOS Features -->Boot sequence. Tu kada uđem imam:
1st Boot Device (CD/DVD...)
2st Boot Device (SATA
M....)3 rd Boot Device (1st Flopy Driver)
Šta ja sad treba tu da podesim da mi on pokrene CD sa instalacijom? Ja sam probao da isključim drugu i treću opciju. Međutim tada mi se komp restartuje i potom mi se javi poruka:Rebot and select propor Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a kay.
CD mi je 100% bootabilan
Ima li neko neki savet. Stvarno mi je hića da sredim komp!