Upoznavanje preko net-a!!!!

Ne, nikako ali nikako:) moje poslednje iskustvo je upoznavanje u klubu i danima me bolela glava...:) ma, nema pravila. Bolje mi je to nego na netu, volim kontakt uzivo, net mi je bezlican.

Нет је безличан само за оне који желе да буде безличан.
Он је обично место комуникације као и било које друго.
Подред тога је и средство комуникације као било које друго...
Питање је само колико људи имају предрасуде...

svi sa pola uva slušaju šta im ovi drugi pričaju, sede jaaako pravih leđa i nešto uspijaju, očigledno u tom lokalu iščekuju da nađu čoveka svog života... samo to se tamo ne može da dogodi jer je to mesto gde se ispijaju kafe i gde niko ne može da ti ležerno priđe ili da ti pošalje piće ili šta god.
ali one ipak čekaju, i onda odu, pa dođu nove koje isto tako čekaju..

A gdje ce ti lezerno prici, ako ne u bas takvoj, opustenoj, atmosferi?
Ili je problem sto nije toliko dojmljivo kada te lik casti kafom a ne koktelom?:lol:

hmm. da i..ma jedan komsija koji je upoznao zenu preko neta i imaju super klinca, nek je ziv i zdrav, samo sto im je brak trajao svega nekoliko meseci...i sta s takvim slucajevima

Paa, isto sto i sa sledecim primerom, meni vrlo bliskiog prijatelja "bili su 11 godina zajedno, onda se vencali, i onda razveli posle 4 meseca"-zaboravis ga i gledas optimisticno na stvari :) Mislim, u zivotu ( i na netu :) ) niko ne moze nista da ti garantuje

hmm. da i..ma jedan komsija koji je upoznao zenu preko neta i imaju super klinca, nek je ziv i zdrav, samo sto im je brak trajao svega nekoliko meseci...i sta s takvim slucajevima

e, moja drugarica se udala za dečka sa kojim je išla u razred od 1. osnovne do 3. srednje, pa je brak pukao prije nego što su i skontali da su se vjenčali...
a imam još jednu durgaricu koja je upoznala svog muža na netu, sad su happily married, imaju preslatku djevojčicu i stvarno su super par...tj. nema pravila ni garancije da će BILO KOJA veza (ili brak) uspjeti i trajati, bez obzira na način upoznavanja...bez predrasuda, molim :)

Нет је безличан само за оне који желе да буде безличан.
Он је обично место комуникације као и било које друго.
Подред тога је и средство комуникације као било које друго...
Питање је само колико људи имају предрасуде...

ne znam mozda za prijateljstvo, ali ljubav... dopadanje.. nekad mi je najvaznija neverbalna komunikacija i neka hemija a toga na netu nema...

pa mesto gde svi sede je jako nezahvalno, on treba nešto da se prošeta i da ti kao kelner dođe pored stola i pita "šta piju.. dame=)"
mislim, ja ne bih imala 3 čiste da to uradim.
osim toga, ja sam podrazumevala da ako odeš na kafu to je da bi se ispričala sa prijateljima, a ne da bi ne znam ni ja šta... i onda prošetam i vidim gomiletinu polugolih devojčica kako sede u izlozima kojekakvih kafeterija i čak i ne razgovaraju međusobno.. jbte, koliko su ljudi usamljeni i otuđeni a neće da priznaju i samo čekaju da će sad neko da dođe i polomi se da bi prekinuo tu njihovu usamljenost..

dok je recimo to mnogo lakše izvesti na mestu gde neki stoje i igraju, neki sede, ili barem pored šanka.

p.s. da se ogradim, mene uvek bolelo uvce da čekam da neko primeti kako sam ja biser koji ah! sija u travi =) oćeš? oćeš. super..

pa mesto gde svi sede je jako nezahvalno, on treba nešto da se prošeta i da ti kao kelner dođe pored stola i pita "šta piju.. dame=)"
osim toga, ja sam podrazumevala da ako odeš na kafu to je da bi se ispričala sa prijateljima, a ne da bi ne znam ni ja šta... i onda prošetam i vidim gomiletinu polugolih devojčica kako sede u izlozima kojekakvih kafeterija i čak i ne razgovaraju međusobno.. jbte, koliko su ljudi usamljeni i otuđeni a neće da priznaju i samo čekaju da će sad neko da dođe i polomi se da bi prekinuo tu njihovu usamljenost..

dok je recimo to mnogo lakše izvesti na mestu gde neki stoje i igraju, neki sede, ili barem pored šanka.
Pogresno.
Najljepsa upoznavanja su u mirnim lokalima, u opustenoj atmosferi, gdje kada ti muskarac pridje, ti znas da mu se dopadas, jer nije litrom alkohola okurazen.
Samo tada i ti moras malo da poradis, mozda ti se bas zato i ne dopada.

p.s. da se ogradim, mene uvek bolelo uvce da čekam da neko primeti kako sam ja biser koji ah! sija u travi =) oćeš? oćeš. super..

ako je ono tvoja slika medju "slike forumasa i forumasica" ispod krosnje u zelenoj (izvidjackoj kosulji) onda je mene sramota sto sam musko i sto niko nije primetio kakva si ok devojka! OVO NIJE UDVARANJE IMAM DEVOJKU DUGOOO,DUGO, DUGO I VOLIM JE ovo je samo kompliment za 'parku" da je pobila da lepota i pamet ne idu u kompletu.
samo kompliment jer me pojedini postovi parke zadivljuju.
pozz

Da li namerno ne zelis da razumes sta sam htela da kazem? :)

nemoj pogresno da me razumes...ne bih to zeleo cak i kad bi bilo moguve...samo hocu da kazem da iz mog ugla nisam doziveo jos nista dobro na taj nacin...samo sam prisustvovao slucajevima u kojima su se ljudi bezveze iskompromitovali...doziveli lose stvari u realnom zivotu zbog zayebancije na netu...razocarali se u ljude jer su u svakom pogledu stekli pogresne utiske...

Zaboravih da kazem i sledece-kad ti se neko koga vidis prvi/drugi put dopada, i skupis snage da mu pridjes, onda (cesto) iz zelje da ostavis OK utisak i da se tom nekome svidis, budes sve samo ne prirodan i spontan, mislim, svaka cast onome ko moze da bude cool a lozi se jako na tog nekog, ja priznajem da ne mogu...a, ovako, na netu, pocnes da cantras, neko ti se svidi, posle nekog vremena pozelis da upoznas tog nekog u koga si vec pomalo zaljubljen i ako se pri susretu bas, bas ne razocaras-eto lepe price...ne znam, da sam slobodna odmah bi se uclanila u neki chat za upoznavanje, pre bih tu nasla nekoga, nego da blejim po bg kaficima...

Nema telesne hemije, ono body language i slicno, ali ima intelektualne hemije, a nekome je to vaznije...onda posle mozes da proveris da li ima i one druge :), ali, prvo ti meni, bato pokazi da li si zanimljiv!

Nisam mislila na fizicki kontakt prost, nego iskrenost, pokreti koji odaju, pogled koji sve govori, dozivljaj neke osobe mi nije potpun i nijedan smajli ne moze da mi zameni osmeh uzivo... nisam protiv neta ali sve vise volil uzivo.. ima vise prostora za mastu...i nema laznih i promisljenih reakcija, dosta je teze..

ako je ono tvoja slika medju "slike forumasa i forumasica" ispod krosnje u zelenoj (izvidjackoj kosulji) onda je mene sramota sto sam musko i sto niko nije primetio kakva si ok devojka! OVO NIJE UDVARANJE IMAM DEVOJKU DUGOOO,DUGO, DUGO I VOLIM JE ovo je samo kompliment za 'parku" da je pobila da lepota i pamet ne idu u kompletu.
samo kompliment jer me pojedini postovi parke zadivljuju.
pozz
e pa hvala :heart:

Nisam mislila na fizicki kontakt prost, nego iskrenost, pokreti koji odaju, pogled koji sve govori, dozivljaj neke osobe mi nije potpun i nijedan smajli ne moze da mi zameni osmeh uzivo... nisam protiv neta ali sve vise volil uzivo.. ima vise prostora za mastu...i nema laznih i promisljenih reakcija, dosta je teze..

Nisam ni ja mislila na prost fiziki kontakt, nego mi je prosto tesko da me neko uzivo i to na prvu loptu (a, to je neminovno kad se vidimo negde-sad me vidis, pa ko zna kad) intelektualno "uzbudi", ovako mogu da snimam, i snimam i trazim po mnooogo vecoj ponudi likova na netu, pa kad se na nekog "upecam" onda da ga "vatam" i uzivo....e,sad, ko sto rekoh, nisam nikada, pa sve ovo samo teoretisem :)

Back