Upoznavanje preko Interneta

U dva reda si (verovatno iz straha, nesigurnosti) samu sebe demantovala.
Moraš pre svega sama sa sobom prečistiti,prelomiti, rešiti šta uiopšte želiš,
pa probati (ja jesam)
pa tek onda komentarisati, diskutovati .
Ovako mi to liči na "ne jedem maslinke (jagnjetinu, čvarke ...), nisam probala, ali rekli mi da smrdi, ne valja, nije zdravo.

nisam uopšte demantovala sebe, jer moj stav je uprkos tih nekoliko dobrih primera koje znam, i dalje ostao isti.
ne mora se svaka diskusija zasnivati na ličnom iskustvu.
ako ćemo tvojom logikom isto tako nisam probala heroin, ali znam da je štetan,

nemam poverenja jer znam da se ljudi često na taj način upuste u nešto što može kasnije debelo emotivno da ih košta.
ne kažem da veze u realu ne donose isti rizik, ali internet samo još više daje mogućnosti za manipulaciju.

Nemam ništa protiv da upoznam neku djevojku na netu, da dogovrimo neko neobavezno druženje, seks...Naravno, prije fizičkog kontakta, stavio bih je pod rigorizne obavještajno-bezbjednosne mjere, pa ako se ispostavi da je fina i bezopasna, zašto ne!

Na tim sajtovima, mislim da na jednu devojku dodje 50 muskaraca, cim sam otvorila profil pre koju god, bukvalno u minutu su stizale poruke od raznih. Znaci na stotine muskaraca vas kontaktira za dve tri nedelje pa 90% poruka se i ne procita.
Mislim da u Srbiji je veliki visak muskaraca.

Na tim sajtovima, mislim da na jednu devojku dodje 50 muskaraca, cim sam otvorila profil pre koju god, bukvalno u minutu su stizale poruke od raznih. Znaci na stotine muskaraca vas kontaktira za dve tri nedelje pa 90% poruka se i ne procita.
Mislim da u Srbiji je veliki visak muskaraca.

Muskarci su samo smeliji u pristupu. Moj zakljucak je da je mnogo vise samih zena-devojaka. Uostalom, pogledajte rezultate sa popisa stanovnistva 2011.:

Основни подаци Пописа 2011.

Број становника 7 186 862 100%
Мушко 3 499 176 48,69%
Женско 3 687 686 51,31%

Muskarci su samo smeliji u pristupu. Moj zakljucak je da je mnogo vise samih zena-devojaka. Uostalom, pogledajte rezultate sa popisa stanovnistva 2011.:

Основни подаци Пописа 2011.

Број становника 7 186 862 100%
Мушко 3 499 176 48,69%
Женско 3 687 686 51,31%

Jedino ako juris babe, posto se ta razlika odnosi na stariju populaciju, zene u Srbiji duze zive 6,5 godina pa se tu pravi razlika, to smo vec apsolvirali.
Kod mladjih, ima oko 200 000 vise muskaraca nego zena do 40 godine.
Evo popisnih rezultata.
http://webrzs.stat.gov.rs/WebSite/Public/ReportResultView.aspx?rptKey=indId%3d18030302IND01%26102%3dRS%2cRS12%2cRS123%2640%3d0%2c00%2c01-4%2c05-9%2c10-14%2c15-19%2c20-24%2c25-29%2c30-34%2c35-39%2c40-44%2c45-49%2c50-54%2c55-59%2c60-64%2c65-69%2c70-74%2c75-79%2c80-84%2c85%262%3d201300%2623%3d0%2c1%2c2%26sAreaId%3d18030302%26dType%3dName%26lType%3dSerbianCyrillic

Dakle ako pogledas te rezultate videces da u svakoj generaciji posle 70-te ima vise muskaraca i da ne postoji niti jedna generacija gde ta razlika nije uocljiva, po toj disproporciji rodjenih smo u samom svetskom vrhu.

Nisi u pravu ni za ovo drugo, jer na tim sajtovima na jednu devojku dodje u proseku pet muskaraca , koji jesu navalentniji pa se stise utisak da je i veca razlika. Uostalom na svakom tom sajtu se moze videti ukupan broj muskih i zenskih profila koji govori u prilog da zaista muskaraca na sajtovima za upoznavanje ima mnogo vise.

Poslednja izmena:
Jedino ako juris babe, posto se ta razlika odnosi na stariju populaciju, zene u Srbiji duze zive 6,5 godina pa se tu pravi razlika, to smo vec apsolvirali.
Kod mladjih, ima oko 200 000 vise muskaraca nego zena do 40 godine.
Evo popisnih rezultata.
http://webrzs.stat.gov.rs/WebSite/Public/ReportResultView.aspx?rptKey=indId%3d18030302IND01%26102%3dRS%2cRS12%2cRS123%2640%3d0%2c00%2c01-4%2c05-9%2c10-14%2c15-19%2c20-24%2c25-29%2c30-34%2c35-39%2c40-44%2c45-49%2c50-54%2c55-59%2c60-64%2c65-69%2c70-74%2c75-79%2c80-84%2c85%262%3d201300%2623%3d0%2c1%2c2%26sAreaId%3d18030302%26dType%3dName%26lType%3dSerbianCyrillic

Dakle ako pogledas te rezultate videces da u svakoj generaciji posle 70-te ima vise muskaraca i da ne postoji niti jedna generacija gde ta razlika nije uocljiva, po toj disproporciji rodjenih smo u samom svetskom vrhu.

Nisi u pravu ni za ovo drugo, jer na tim sajtovima na jednu devojku dodje u proseku pet muskaraca , koji jesu navalentniji pa se stise utisak da je i veca razlika. Uostalom na svakom tom sajtu se moze videti ukupan broj muskih i zenskih profila koji govori u prilog da zaista muskaraca na sajtovima za upoznavanje ima mnogo vise.

U pravu si, moja greska. :ok:

Ali opet, nekako kada izadjem u grad, stvarno imam utisak da je mnogo vise slobodnih devojaka....ne znam, ili se meni to cini... :think:

Upoznavanje preko neta je bilo super pre jedno deceniju / deceniju i po. Dok se nisu pojavili fb i gomila retarda sa selfijima. Do tada si imao myspace, love deluxe i td... I dolazili su normalni ljudi. Pod time podrazumevam ljudi koji ne pate od narcisoidnosti i ne pretvaraju chat i ostalo u jurenje mlade koke Prisli. Mogao si na jednostavno cao da krenes zanimljiv razgovor. I bila je super varijanta za ljude koji su hteli da beze od realnosti, nakoorcenih devojaka, napucanih likova i td.

Dal pisah ovde? Nemam pojma, krečana :lol:

U početku sam imala ogroman otpor. To me podsećalo na one nekadašnje oglasnike/agencije za upoznavanje usamljenih dušica. Totalno jadno. Prvi put sam se upoznala - preko neta - sa par forumašica odavde. I to je bilo super. One su mi dragi prijatelji i dan danas, a prošlo je već ihahaj godina.
Što se tiče dejtinga...pa kažem, imala sam žešći otpor. Ali prošle godine, sticajem okolnosti, nisam nigde mrdnula iz Bg-a pošto sam morala da završim štošta. I sad, šta ću, neđe nikog, meni dooooosadno, oću dumrem. I krenem ja tako da "četujem". Pa s ćaskanja, pređem na viber. Mislim da sam otišla na 4 ili 5 dejtova. Uvek zakažem kod repa konja, makar nešto da me podseća na dobra stara vremena :lol: I iznenadim se, pozitivno. Naravno, nisam kliknula sa svima, samo s jednim - u stvari to i nije bio klik nego eksplozija, ali to je već druga tema - dakle i sa tim ljudima sa kojima sam samo jednom ili par puta popila ćeps, otišla na Adu bilo je skroz kul i prijatno. Nekima sam odmah u startu morala da kažem da nema hemije, nekima nisam, nego se to produžilo na više susreta - potpuno platonskih. Sve do eksplozije.
I to je to.
Spadam u osobe koje nikada ništa a priori ne odbacuju, samo na osnovu iskustva. Da sam doživela ijednu neprijatnost, više me net upoznavanje videlo ne bi. Ali stvarno nisam. Svi sa kojima sam se upoznala bili su izuzetno fini, vaspitani ok ljudi, muškarci i žene.

Упознао сам 4 девојке са нета. Са једном сам био месец дана. Друга је била заузета и видели смо се чисто пријатељски. Са остале две није било хемије, па није ни било ничега.

Интересантно је да мушкарци нису хтели да се упознамо а девојке јесу. Један је чак из мог места и није био заинтересован да се упознамо. Нисам настран, него ми је био скроз супер лик али ето нешто није хтео.

Poslednja izmena:
Nekako uglavnom nemam želju ni potrebu da lično upoznam ljude koje viruelno viđam. Nema to veze sa njima, samo meni to ne treba. Možda jer svratim ovde da se malo opustim, pa nastavim dalje u rl. Opet, s druge strane, imam nekoliko ljudi koje sam upoznala virtuelno i sa kojima svakodnevno viberišem, i svakako ću ih jednom upoznati. Ali ne u smislu bilo kakvog muvanja ili slično...pogotovo što su to tri žene, a ja nemam istopolne sklonosti.
Ako se ne radi o meni, što da ne. Možda bude super, možda bude bezveze, ali tako je i sa ljudima koje upoznaš bilo gde...

Upoznavanje preko neta je bilo super pre jedno deceniju / deceniju i po. Dok se nisu pojavili fb i gomila retarda sa selfijima. Do tada si imao myspace, love deluxe i td... I dolazili su normalni ljudi. Pod time podrazumevam ljudi koji ne pate od narcisoidnosti i ne pretvaraju chat i ostalo u jurenje mlade koke Prisli. Mogao si na jednostavno cao da krenes zanimljiv razgovor. I bila je super varijanta za ljude koji su hteli da beze od realnosti, nakoorcenih devojaka, napucanih likova i td.

qurac ko se tad opeko opeko se

Back