Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.517
dodzi nam cesce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E sta znaci ovo,,,b10
E sta znaci ovo,,,b10
pa sta sad da kazem ? istinu ili laz ?ne stoDaklemmm, je li neko od vas, u prilici kad caskate preko neta s nekim, rekao nesto sto bas i nije u skladu sa realnim stanjem stvari, da ne kazem slagao? A? A?![]()

pa sta sad da kazem ? istinu ili laz ?
s neba pa U rebra
nish te ne kontam

..... 
cek , smejala sam se na drugoj termi , moram da se uozbiljim
osim jednog slucaja ... ne upoznajem se preko neta a i tad je bilo iz drugih razloga , a ne ljubOvnih
tako da ako osetim kroz postove zelju da me neko upozna , u stanju sam odmah da napravim takve brljotine
da odmah odustane
npr ... odo da skinem brcice , ubacim neku psovku -jbt sto su mi dlakave noge
al sam razmazena ... debela sam , ruzna , matora baba , tetka ... sto god , nisam omladinac ... ali nemam petlju za to
Jasnije ?.....
![]()
Ko i svako drugo, samo što ljudi vole da mistifikuju stvari .... i drobe, a većina ustvari nema mooda za upoznavanje ni u RL ni u VL, ili samo tvrde pazar (ona ja sam fin/a)![]()
A , sad skontah IVA je ime, B znaci baba, a 10 znaci u centimetrima duzina brkova ili dlaka na nogama.cek , smejala sam se na drugoj termi , moram da se uozbiljim
osim jednog slucaja ... ne upoznajem se preko neta a i tad je bilo iz drugih razloga , a ne ljubOvnih
tako da ako osetim kroz postove zelju da me neko upozna , u stanju sam odmah da napravim takve brljotine
da odmah odustane
npr ... odo da skinem brcice , ubacim neku psovku -jbt sto su mi dlakave noge
al sam razmazena ... debela sam , ruzna , matora baba , tetka ... sto god
mislim , nisam omladinac ... ali nemam petlju za to
Jasnije ?.....
![]()

Pa, moras nekoga da zainteresujes za upoznavanje, nije to samo "tvrdim pazar", nisam sigurna ni da tako nesto postoji. Isto kao i u realoj situaciji moras nekoga da zainteresujes da ti da ili da ti trazi broj telefona pa da se vidite sutradan, tako isto i ovde, s tim sto su mozda ljudi malo oprezniji kod kontakta na netu, svako ima neki svoj ritam i senzibilitet..

A , sad skontah IVA je ime, B znaci baba, a 10 znaci u centimetrima duzina brkova ili dlaka na nogama.![]()
.... 
Trep, trepGhostrider - da, mislim da si u pravu, net je mesto gde je ljudima omoguceno da se sretnu; jedno od milion (ulica, kafic, klub, net...). Mislim, nadam se bar, da niko prilikom kontakta na netu ne zauzima stav - eto upecala sam muskarca svog zivota, ili zenu, svejedno... To bi trebalo da je samo prvi korak, nista vise. Ja som imala skroz lepo iskustvo, mada, moram reci da nisam koristila namenske sajtove za upoznavanje do kontakta je doslo prilicno slucajno i ispostavilo se da je to jedan ok kontakt, iako se ta veza posle prekinula iz drugih razloga...
Upravo tako.Kao sto vec napisah, net komunikaciju dozivljavam kao prostor u kojem postoji mogucnost za zapocinjanje kontakta, obicne neobavezne komunikacije. Pa kroz to ako se ispostavi da postoji zainteresovanost za susret uzivo, to dodje spontano. Ako ne, onda nista. E sad, nekad ta zelja dodje vrlo broz(bilo na jednoj bilo na drugoj strani, ili obostrano) a nekad to zblizavanje traje meseci, cak i godinama. Pa opet mozda ne dodje do bilo kakvog susreta. Sve zavisi od ljudi, od temperamenta. Ja licno, ako osetim zelju da sa obicnog kontakta predlozim prelazak na izlazak uzivo, to i uradim. Nisam od onih koji ce bas sad mesecima ili godinama da beskrajno cekaju da se druga strana otkravi. Kroz spontano dopisivanje se relativno brzo vidi kako tece komunikacija i koliko tu ima obosrano interesantnog. Mislim, nekad se prosto ostane samo na usputnoj komunikaciji koja prija, i nista vise. A nekad se tu i oseti da postoji neka intrigantnost, za neki susret uzivo, za kafu. Ako se to oseti, onda ne treba biti preterano navalentan naravno ni preterano nestrpljiv, ali isto tako zivot ne taje vecno. Hocu da kazem ako se osetii zelja za upoznavanjem uzivo, treba i da se dogodi. Izlazak na kafu npr i sl. A ljudi cesto previse taktiziraju ono do besvesti. Mislim taj susret uzivo, nista ne garantuje, nista i nikog ne obavezuje, kao i bilo koji drugi susret. Ne treba nista planirati niti ici sa planom, to je bzvz, al ako se spontano oseti zelja za upoznavanjem za produbljivanjem kontakta, treba inicirati. Poenta je sto danas dosta ljudi sve manje izlazi. Ili je to uglavnom na relaciji kuca posao posao kuca i tu i tamo po koji izlazak sa prijateljima. Ok, kada neko ima 19,20, 21 godinu net upoznavanje je sasvim sigurno poslednji ono nacin uspostavljanja socijalne komunikacije. Ali mi koji smo malo u drugim godinama
gde se krug poznanstava suzava prirodno(poznanici prijatelji se zene udaju pa izlaze u parovima), koji bas ne posecujemo diskoteke, splavove, zurke i slicna mesta(prosto generacijski smo udaljeni od tih aktivnosti), a pritom recimo nismo u nekoj ozbiljnoj vezi, niti braku, net kontakt je jedna od logicnijih izbora. Zatim, vec sam ranije spomenuo, stidiljviji, sramezljiviji, ili iz milion razloga nesigurni ljudi, ljudi koji i inace teze uspostavljaju komunikaciju, mislim da je net za njih takodje korisna opcija, da se opuste pa lakse i spontano zapocnu ostvare neki socijalni kontakt. Net prostor je na neki nacin i vrsta terapije(za dosta ljudi). I licno ne vidim u tome nesto ruzno niti uvek neku potencijalnu opasnost. Ne treba biti paranoican.
ali eto nekako tako sagledavam tu problematiku.