Meni se cini da je u upoznavanju preko neta najbolje ono sto je i u rl najbolje - zajednicko interesovanje

Neko je napisao da se preko igrica ili slicnih stvari upoznao sa nekim. To mi se cini kao bolja varijanta - neko zajednicko glediste, stav, zajednicka zanimacija je svakako dobro polaziste za komunikaciju i gotov predlog sam po sebi u kojoj prilici i kada bi se dvoje ljudi sreli.
To mi je nekako prirodno, kao kada se na nekom dogadjaju, koncertu...i slicno raspricate sa nekom grupom ljudi i vec imate zajednicku temu, verovatno i ideje gde se na primer slusa ta muzika, pa onda izadjete tamo, ili neko pravi zurkicu itd, itd....
U tom smislu je net dobar i veran kao rl.
A ako se samo prica o varijantama i muvanjima...ne znam bas...to mi deluje da se neko reklamira u najboljem mogucem svetlu samo sa ciljem da pribavi nesto musko ili zensko pored sebe... Ne znam, mozda gresim...prosto meni nista ne znaci kad neko hvali samog sebe, ali mi znaci kada vidim, tj procitam stavove, interesovanja, nacin komunikacije sa drugima, jasnocu misli i stavova itd...